Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά όσοι ειναι να παμε 17 1η μέρα, επειδή πέφτει Παρασκευή τι γίνεται, πάει η 2η μερα Δευτέρα η δέχονται κόσμο και ΣΚ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:27 am Παιδιά όσοι ειναι να παμε 17 1η μέρα, επειδή πέφτει Παρασκευή τι γίνεται, πάει η 2η μερα Δευτέρα η δέχονται κόσμο και ΣΚ;
Πας Δευτέρα
giannaros

Δημοσίευση από giannaros »

Ολοι εσεις που λετε οτι βυσματα και μπαρουφες θα περασω με την αξια μου, ειστε εσεις που βαζετε πρωτοι το βυσμα. δεν εχετε καταλαβει μου φαινεται οτι ειμαστε σε μια χωρα του βυσματος οπου προκειμενου να μπει καποιος στο δημοσιο και να εξασφαλιστει μια ζωη μπορει να πουλησει και την ψυχη του στον διαολο. δυστυχως η Ελλάδα που ζουμε ειναι μια χωρα οπου αμα δεν εχεις βυσμα δν πας πουθενα μπροστα. μεχρι και η κουτση μαρια μπαινει στο δημοσιο αν εχει καποιον γνωστο. ξερω ατομα που δεν μπορουσαν να βγαλουν ουτε μιση ελξη και πηραν τηλ και τους περασαν και πολυ εκαναν. και φταιμε εμεις και ολοι οι αλλοι που το δεχονται αυτο το πραγμα. ειναι αδιανοητο να περνανε ατομα τα αθληματα με βυσμα και εχουν 300 μορια και ατομα με 1000 μορια να κοβονται επειδη επεσαν σε επιτροπη οτι ναναι. εφοσον ειμαστε σε αυτην την χωρα πρεπει να αναλογιστητε μερικοι οτι με την αξια σας και μονο δν προκειται να πατε ποτε μπροστα!
Επισκέπτης

Αν νομίζεις ότι θα μπεις ΕΠΟΠ κ θα είσαι σαν το δημόσιο που λες ξεχνατο. Κατσε σπίτι.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Όταν θα βαράς σκοπετο στον Έβρο και σε κανά νησί σε ξεχασμένο φυλάκιο να δω τι θα γράφεις μετά :lol:
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

giannaros έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:03 am Ολοι εσεις που λετε οτι βυσματα και μπαρουφες θα περασω με την αξια μου, ειστε εσεις που βαζετε πρωτοι το βυσμα. Δεν εχετε καταλαβει μου φαινεται οτι ειμαστε σε μια χωρα του βυσματος οπου προκειμενου να μπει καποιος στο δημοσιο και να εξασφαλιστει μια ζωη μπορει να πουλησει και την ψυχη του στον διαολο. Δυστυχως η Ελλάδα που ζουμε ειναι μια χωρα οπου αμα δεν εχεις βυσμα δν πας πουθενα μπροστα. Μεχρι και η κουτση μαρια μπαινει στο δημοσιο αν εχει καποιον γνωστο. Ξερω ατομα που δεν μπορουσαν να βγαλουν ουτε μιση ελξη και πηραν τηλ και τους περασαν και πολυ εκαναν. Και φταιμε εμεις και ολοι οι αλλοι που το δεχονται αυτο το πραγμα. Ειναι αδιανοητο να περνανε ατομα τα αθληματα με βυσμα και εχουν 300 μορια και ατομα με 1000 μορια να κοβονται επειδη επεσαν σε επιτροπη οτι ναναι. Εφοσον ειμαστε σε αυτην την χωρα πρεπει να αναλογιστητε μερικοι οτι με την αξια σας και μονο δν προκειται να πατε ποτε μπροστα!

Ας μας πουν τα περσινά και προπερσινα παιδιά πόσοι πέρασαν με βύσμα. Ελάχιστοι.
Επισκέπτης

Εγω βλεπω οτι κοβεστε στα αθληματα και τσουζετε καποιοι. Κρατηστε τα 1000 μορια να τα αυγατισετε, εαν δεν τα περνατε αρχιστε τις ιστοριες με τα βυσματα. Κοπηκατε. Ας προετοιμαζοσασταν καλυτερα. Αντε του χρονου να χετε 1500 νομιζοντας οτι αρκουν για να περασετε
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Panoss99 έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:22 am
giannaros έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:03 am Ολοι εσεις που λετε οτι βυσματα και μπαρουφες θα περασω με την αξια μου, ειστε εσεις που βαζετε πρωτοι το βυσμα. Δεν εχετε καταλαβει μου φαινεται οτι ειμαστε σε μια χωρα του βυσματος οπου προκειμενου να μπει καποιος στο δημοσιο και να εξασφαλιστει μια ζωη μπορει να πουλησει και την ψυχη του στον διαολο. Δυστυχως η Ελλάδα που ζουμε ειναι μια χωρα οπου αμα δεν εχεις βυσμα δν πας πουθενα μπροστα. Μεχρι και η κουτση μαρια μπαινει στο δημοσιο αν εχει καποιον γνωστο. Ξερω ατομα που δεν μπορουσαν να βγαλουν ουτε μιση ελξη και πηραν τηλ και τους περασαν και πολυ εκαναν. Και φταιμε εμεις και ολοι οι αλλοι που το δεχονται αυτο το πραγμα. Ειναι αδιανοητο να περνανε ατομα τα αθληματα με βυσμα και εχουν 300 μορια και ατομα με 1000 μορια να κοβονται επειδη επεσαν σε επιτροπη οτι ναναι. Εφοσον ειμαστε σε αυτην την χωρα πρεπει να αναλογιστητε μερικοι οτι με την αξια σας και μονο δν προκειται να πατε ποτε μπροστα!

Ας μας πουν τα περσινά και προπερσινα παιδιά πόσοι πέρασαν με βύσμα. Ελάχιστοι.
Από προσωπική μου εμπειρία, πέρυσι, εξεταστικά Κέντρα Καβούρι και Τατόι, στο βαθμό που μπορούσες να το διαπιστώσεις, δεν παρατηρήθηκε κάτι εξόφθαλμο σε βύσμα, παρατηρήθηκε όμως μια βοήθεια των εξεταστών στα πλαίσια της ελαστικότητας, κυρίως σε υποψηφίους που προσπαθούσαν με πάθος, και τελικά, αυτό που σου έμενε ήταν η βεβαιότητα ότι: Αυτός που είχε επαρκή μόρια, και πέρναγε τις δοκιμασίες, ΔΕΝ μπορούσε κανένα βύσμα, να του πάρει τη θέση. Αυτή η πεποίθηση, βγήκε από την επιτυχία ατόμων, που ΔΕΝ είχαν καμμία βοήθεια.
Styga
Leon12

Δημοσίευση από Leon12 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:42 am
Leon12 έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 8:58 pm Εμας εδω γυρω στα 15 ατομα επικαλεστηκαν τραυματισμο στο μιλι και θα δωσουν ξανα 8 του μηνος
Σε ποιο μέρος δινεις φίλε μου;
Αλεξανδρουπολη
Επισκέπτης

Υπάρχει κανείς που να δήλωσε α/τ πεζικό?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:28 pm Υπάρχει κανείς που να δήλωσε α/τ πεζικό;
Ναι εγώ φίλε μου
Επισκέπτης

Κανεις για πληρωμα σκαφους μηχανικο;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:46 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:28 pm Υπάρχει κανείς που να δήλωσε α/τ πεζικό;
Ναι εγώ φίλε μου
Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται?
Επισκέπτης

Παιδεία έχει πάει κανείς καβούρι Αττικής να μας πει πως είναι τα πράγματα εκεί;
TomahawkofConnor

Δημοσίευση από TomahawkofConnor »

Ο χοντρός είπαμε δεν εμφανίστηκε γιατί πήρε τηλέφωνο και διευθετήθηκε το θέμα. Στο μίλι που με ρώτησαν τα παιδιά δεν ήταν μπροστά ο συνταγματάρχης και πέρασαν πολύ κόσμο πού έκανε μέχρι και ένα μισή λεπτό Παραπάνω. Έχουν όλη την καλή θέληση να βοηθήσουν αλλά πρέπει και εσείς να τα δώσετε όλα μην πάτε με την οπτική χαλαρά και θα μας περάσουν. Έχει πολλά στελέχη τών ειδικών δυνάμεων κάτω στην Ευελπίδων που είναι ιδιαίτερα φιλικά και γεμάτα καλή διάθεση να βοηθήσουν αλλά αν πας στο μονόζυγο και κρεμαστείς δίχως να κάνεις ούτε μία έλξη πχ δεν μπορεί να σε βοηθήσει ο άλλος...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες