Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Δεν πα να εχεις και μεταπτυχιακο εαν εισαι γυναικα κοβεσαι στα αθληματα με το παραμικρο τετιοα γραμμη εχουν. Οι γυναικες λεεει πως δημιουργουν προβληματα στο στρατο. Απο τις 20 γυναικες που δωσανε αθληματα μονο 1 μια περασε τα συμπερασματα δικα σας.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Δεν ισχύει αυτό που λες σχετικά ότι επειδή είναι γυναίκες κόβονται. Εάν δεν μπορούν να κάνουν μια έλξη ή μια κάμψη η να τρέξουν δεν τους φταίει η επιτροπή. Έλα τώρα... Σοβαρά;
Ναι κόβουν πολύ. Από τα 40 στόμα που έδιναν κόπηκαν 4. Αυτά!Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 6:19 pmΔεν ισχύει αυτό που λες σχετικά ότι επειδή είναι γυναίκες κόβονται. Εάν δεν μπορούν να κάνουν μια έλξη ή μια κάμψη η να τρέξουν δεν τους φταίει η επιτροπή. Έλα τώρα... Σοβαρά;
Τατοι εε; Λογικα δεν θα μπορουσατε δεν σας φταινε οι επιτροπες εαν απλα δεν μπορειτε να βγαλετε μιση ελξη και επικαλουμενες-οι μορια θελετε να περασετε ετσι
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Ανεξαρτητως φυλου οποιος ειναι να κοπει κοβεται. Π-Ρ-Ο-Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Α-Σ-Ι-Α... Ας ετρεχαν ολοι ολο το καλοκαιρι στα γηπεδα οπως εμεις
Απο παροιμιες καλα τα πας οταν βγουν τα τελοικα τοτε να σε δω. εγω ενα πραγμα ξερω οτι και να λετε κοψανε πολλες κοπελες με το παραμικρο.
Αγαπητη μου καλα τα παω και τα φερνω. Μια χαρα τα περασα κι απο μορια να φαν κι οι κοτες. Θες λιγα; Τα αποτελεσματα θα τα δουμε αν κι αναμενομενα
Ναι εγω 920 μορια
Επιτέλους και ένας υλικονομος νόμιζα μόνη ειμαι
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;
Ο κωδικός ενσήμων παίζει ρόλο.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:45 pm Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;
, Αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων, κάποιος;
gepapage
Απο βοηθους φαρμακειου κανενας που περασε πκε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες