Χαχαχαχααχαχχα ναι
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Κάποιος που να δήλωσε υπηρέτης πολυβόλου στις ειδικές δυνάμεις;
Ξέρει κανείς να μας πει τι γίνετε στα αθλήματα στην Αθήνα; Έχει δώσει κανείς;
Πολύ δύσκολα φίλε. Αν τρως όλη μέρα γύρους πολύ δύσκολα.
Κάποιος για ναυτικο με ειδικότητα η/ν διευθύνσεως βολής και η/ν ραδιοεντοπιστης συσκευών. υπάρχει κανείς κι πόσα μόρια; ελάτε να μαζευτούμε
Και εγώ τον Πετράκη είχα σήμερα. Στο δικό μου γκρουπ πάντως έκανε καυλαντα και επέβλεπε το κολύμπι μας. Είχαμε ένα άτομο μέσα που το ήξερε και το πέρασαν στις έλξεις γιατί το είπε αυτός... Στις έλξεις κόπηκαν τρία άτομα μία κοπέλα και δύο αγόρια. Παρόλο που τους δώσανε και δεύτερη ευκαιρία. Πάντως προσπαθούν να βοηθήσουν πολύ στην Θεσσαλονίκη πού λέτε είναι φουλ αυστηροί και δίκαιοι και τους τιμάει αυτό.
Ο χοντρός δεν ήρθε καν σήμερα. Τώρα όσον αφορά αυτόν που είπε γιατί δεν μίλησε κανείς χθες πού τον περνούσαν ενώ κόπηκε πήγαμε λίγα άτομα και το είπαμε στους επιτηρητες και μας είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί πήρε τηλέφωνο κάποιον ο οποίος έδωσε ρητή εντολή στον διοικητή να τον περάσει. Ο χοντρός όπως τον βλέπω πάει ξεκάθαρα για αεροπορία δεν πάτησε καν σήμερα, ήταν σα να πέρασε τις ΠΚΕ. Μετά θα του αλλάξουν τα μόρια τού στους τελικούς δημόσιους πίνακες και θα παρουσιαστεί στην ορκωμοσία like a boss...
Έδωσα θεσσαλονικη αν βγάλεις μιλι 7 31 κόβεσαιTomahawkofConnor έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 3:29 pm Και εγώ τον Πετράκη είχα σήμερα. Στο δικό μου γκρουπ πάντως έκανε καυλαντα και επέβλεπε το κολύμπι μας. Είχαμε ένα άτομο μέσα που το ήξερε και το πέρασαν στις έλξεις γιατί το είπε αυτός... Στις έλξεις κόπηκαν τρία άτομα μία κοπέλα και δύο αγόρια. Παρόλο που τους δώσανε και δεύτερη ευκαιρία. Πάντως προσπαθούν να βοηθήσουν πολύ στην Θεσσαλονίκη πού λέτε είναι φουλ αυστηροί και δίκαιοι και τους τιμάει αυτό.
Στο δια ταύτα τώρα για αυτόν πού ρώτησε γιατί δίνει σε λίγες μέρες. Είδα ότι στις έλξεις σήμερα είναι αρκετά αυστηροί καλό θα ήταν να τις βγάλετε. Εμείς που δώσαμε τα λίγα παραπάνω λόγω ειδικών δυνάμεων τα βγάλαμε όλα αέρα και μας είχαν και στον ήλιο σαν τους ***** όλη μέρα. Αν κοπείτε στις έλξεις θα σας δώσουν άλλη μία ευκαιρία αλλά μέχρι εκεί μην περιμένετε να σας περάσουν αν δεν δουν προσπάθεια και από εσάς. Από τις δύο κοπέλες που είχαμε ή μία έβγαλε 4 έλξεις μισές μεν αλλά τις έβγαλε και την χειροκροτήσαμε όλοι. Τα κάνιστρα είναι εύκολα αρκεί αν πιάσεις την λαβή ΦΟΥΛ σφιχτά. Εγώ τα έκανα σε χρόνο 31 δευτερόλεπτα τα 150 μέτρα αλλά το πήγα τάπα. Καλή επιτυχία σε όλους ότι άλλη απορία έχετε και μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Δηλαδή όσοι δε τις έβγαλαν τις έλξεις ούτε με την δεύτερη προσπάθεια κοπήκανε?TomahawkofConnor έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 3:45 pm Στο δια ταύτα τώρα για αυτόν πού ρώτησε γιατί δίνει σε λίγες μέρες. Είδα ότι στις έλξεις σήμερα είναι αρκετά αυστηροί καλό θα ήταν να τις βγάλετε. Εμείς που δώσαμε τα λίγα παραπάνω λόγω ειδικών δυνάμεων τα βγάλαμε όλα αέρα και μας είχαν και στον ήλιο σαν τους ***** όλη μέρα. Αν κοπείτε στις έλξεις θα σας δώσουν άλλη μία ευκαιρία αλλά μέχρι εκεί μην περιμένετε να σας περάσουν αν δεν δουν προσπάθεια και από εσάς. Από τις δύο κοπέλες που είχαμε ή μία έβγαλε 4 έλξεις μισές μεν αλλά τις έβγαλε και την χειροκροτήσαμε όλοι. Τα κάνιστρα είναι εύκολα αρκεί αν πιάσεις την λαβή ΦΟΥΛ σφιχτά. Εγώ τα έκανα σε χρόνο 31 δευτερόλεπτα τα 150 μέτρα αλλά το πήγα τάπα. Καλή επιτυχία σε όλους ότι άλλη απορία έχετε και μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως.
Στο μιλι πως τους είδατε γενικά βοηθάνε στους χρόνους;teostavrid έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 3:55 pmΔηλαδή όσοι δε τις έβγαλαν τις έλξεις ούτε με την δεύτερη προσπάθεια κοπήκανε;TomahawkofConnor έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 3:45 pm Στο δια ταύτα τώρα για αυτόν πού ρώτησε γιατί δίνει σε λίγες μέρες. Είδα ότι στις έλξεις σήμερα είναι αρκετά αυστηροί καλό θα ήταν να τις βγάλετε. Εμείς που δώσαμε τα λίγα παραπάνω λόγω ειδικών δυνάμεων τα βγάλαμε όλα αέρα και μας είχαν και στον ήλιο σαν τους ***** όλη μέρα. Αν κοπείτε στις έλξεις θα σας δώσουν άλλη μία ευκαιρία αλλά μέχρι εκεί μην περιμένετε να σας περάσουν αν δεν δουν προσπάθεια και από εσάς. Από τις δύο κοπέλες που είχαμε ή μία έβγαλε 4 έλξεις μισές μεν αλλά τις έβγαλε και την χειροκροτήσαμε όλοι. Τα κάνιστρα είναι εύκολα αρκεί αν πιάσεις την λαβή ΦΟΥΛ σφιχτά. Εγώ τα έκανα σε χρόνο 31 δευτερόλεπτα τα 150 μέτρα αλλά το πήγα τάπα. Καλή επιτυχία σε όλους ότι άλλη απορία έχετε και μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες