Μετάταξη απο Ειδικες δυναμεις στο Πεζικό;

Υπηρεσίες, αρμοδιότητες, μισθοί, μονιμοποίηση και παραίτηση
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
BigoBongo

Μετάταξη απο Ειδικες δυναμεις στο Πεζικό;

Δημοσίευση από BigoBongo »

Καλησπέρα σας, ήθελα να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Είναι δυνατό για κάποιον που υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις να μεταταχθεί στο πεζικό; Το αντίθετο γνωρίζω ότι γίνεται. Έχω ήδη πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται από ειδικές σε πεζικό απλά ήθελα να δω αν κάποιος έχει κάποια παραπάνω πληροφορία. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης

Re: Μετάταξη απο Ειδικες δυναμεις στο Πεζικό;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τώρα τι είδους ερώτημα είναι αυτό; Μιλώντας για μόνιμα στελέχη το δύσκολο είναι να ενταχθείς το μόνο εύκολο να φύγεις, μια απλή αναφορά και σε μικρό διάστημα επιστρέφεις στο όπλο από το οποίο προέρχεσαι (ΠΖ, ΠΒ, ΤΘ κ. Τ. Λ) για τους έφεδρους εξίσου απλό αιτείσαι με την γνωστή διαδικασία να μην υπηρετήσεις στις ΕΔ οπότε συνεχίζεις στο όπλο από το οποίο προέρχεσαι οι ΕΔ ανήκουν στο όπλο του ΠΖ.
BigoBongo

Re: Μετάταξη απο Ειδικες δυναμεις στο Πεζικό;

Δημοσίευση από BigoBongo »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 6:44 pm Τώρα τι είδους ερώτημα είναι αυτό; Μιλώντας για μόνιμα στελέχη το δύσκολο είναι να ενταχθείς το μόνο εύκολο να φύγεις, μια απλή αναφορά και σε μικρό διάστημα επιστρέφεις στο όπλο από το οποίο προέρχεσαι (ΠΖ, ΠΒ, ΤΘ κ. Τ. Λ) για τους έφεδρους εξίσου απλό αιτείσαι με την γνωστή διαδικασία να μην υπηρετήσεις στις ΕΔ οπότε συνεχίζεις στο όπλο από το οποίο προέρχεσαι οι ΕΔ ανήκουν στο όπλο του ΠΖ.
Μπορούσες απλά να απαντήσεις χωρις να πεις " Τώρα τι είδους ερώτημα είναι αυτό; " και στην τελική ας μην απαντούσες καν αν σου φάνηκε κουλό. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις πληροφορίες που παρείχες. Καλή συνέχεια.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες