Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Κ κατι τελευταιο: Εισαι τοσο περιορισμενης που δεν καταλαβες οτι δεν νευριασαμε... Απλα με ατομα σαν εσενα, απλα δεν ασχολεισαι... Γιατι δεν θα βγαλεις ποτε ακρη... Καλο σου απογευμα
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από anna.nikos »

illy έγραψε: Κ κατι τελευταιο: Εισαι τοσο περιορισμενης που δεν καταλαβες οτι δεν νευριασαμε... Απλα με ατομα σαν εσενα, απλα δεν ασχολεισαι... Γιατι δεν θα βγαλεις ποτε ακρη... Καλο σου απογευμα

επαναλαμβανω επειδη μαλλον εσυ σαν εξυπνη δεν τα πιανεις με την μια. Αν ημουν και εγω εξυπνη οπως εσενα δεν θα ασχολιομουν με ατομα γκαου γιατι θα ηξερα οτι τα παιδια δεν μπορουν να επικοινωνησουν και να καταλαβουν τι λεω.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Γιατι εσυ το επεδιωξες να ασχοληθουμε μαζι σου! Πραγματικα λυπαμαι που εχεις τοσο αρχαιες αντιληψεις... Προσπαθουσαμε να καταλαβεις τι εννοουσε η κοπελα αλλα δεν το'χεις... Εχεις τσιχλα κολλημενη στον εγκεφαλο σου... Δεν γινεται ολοι να λεμε το ιδιο κ εσυ εκει κολλημενη! Κ για τελευταια φορα μπας κ το αντιληφθεις: "για τη μονιμοτητα δηλωσε στρατο", παρτο χαμπαρι κ χωνεψε το!
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ξεκολλα ρε! Ξεκολλα... Πω πω, πολυ σαλιο καταναλωσα... Η επιστημη σηκωνει τα χερια της ψηλα... Εισαι περιπτωσαρα!
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Γιατι εσυ το επεδιωξες να ασχοληθουμε μαζι σου! Πραγματικα λυπαμαι που εχεις τοσο αρχαιες αντιληψεις... Προσπαθουσαμε να καταλαβεις τι εννοουσε η κοπελα αλλα δεν το'χεις... Εχεις τσιχλα κολλημενη στον εγκεφαλο σου... Δεν γινεται ολοι να λεμε το ιδιο κ εσυ εκει κολλημενη! Κ για τελευταια φορα μπας κ το αντιληφθεις: "για τη μονιμοτητα δηλωσε στρατο", παρτο χαμπαρι κ χωνεψε το!

και επειδη λες εσυ τι λες πρεπει να σου πω οτι εχεις δικιο και συμφωνω; Δεν φταιω αν δεν μπρορεις να δεχτεις αντιθετη αποψη, οποια και να ειναι αυτη. Εμενα δεν μου φαινετε λογικο ατομο που εχει φαει τοσο κολλημα και δεν μπορει να κρατησει δουλεια να θελει να μπει σε δουλεια που ειναι γεματη με αντρες για την μονιμοτητα. Κ οταν αρχισα να σχολιαζω δεν ειχε αναφερει καν η κοπελα την μονιμοτητα. Πανε σελ 1 να δεις τι λεει...
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από angelina25 »

Εισαι και απο Μακεδονια... Αμαρτια!

platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από platon »

Και μετα απο ολα αυτα θελετε να πατε και στρατο... Ελεος...
Εικόνα
Θα κανουν κανα ντου οι Τουρκαλαδες και εσεις θα μαλωνετε για το ποια φοραει κοντυτερη φουστα, λιγη σοβαροτητα, ειδικα οταν αναφερεστε στο στρατο δε βλαπτει... Καλημερα σε ολους Εικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

platon έγραψε: Και μετα απο ολα αυτα θελετε να πατε και στρατο... Ελεος...
Εικόνα
Θα κανουν κανα ντου οι Τουρκαλαδες και εσεις θα μαλωνετε για το ποια φοραει κοντυτερη φουστα, λιγη σοβαροτητα, ειδικα οταν αναφερεστε στο στρατο δε βλαπτει... Καλημερα σε ολους Εικόνα

α! Ρε πλατων πλακα εχεις, αλλα δικιο εχεις μωρε
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Μου αρέσει ο στρατός[48.89%]

'Εχεις πάει;Εικόνα

Πως ξέρεις οτι σου αρέσει;Εικόνα

Στις γυναίκες απευθύνομαι...

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Su-35 έγραψε: Μου αρέσει ο στρατός 48.89%

'Εχεις πάει;Εικόνα

Πως ξέρεις οτι σου αρέσει;Εικόνα

Στις γυναίκες απευθύνομαι...

και εγω συμφωνω με την απορια σου γιατι πολλες γυναικες το λενε αυτο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Πλατωνα μου, τελειως ατυχεστατο κ ακυρο ειναι αυτο που ειπες!Εικόνα Αφου παραλλαγες φοραμε ολοιΕικόναΕικόνα Αλλα ηταν αστειο αυτο που εγραψες!Εικόνα Και
Σου, πρεπει να ξερουμε πως ειναι κατι για να μας αρεσει;Εικόνα Η φιλη μου ειναι χρονια εθελοντρια πυροσβεστης κ το ονειρο της ειναι να γινει... Ζει γι'αυτο το πραγμα, θα εδινε κ τη ζωη της για να γινει! Τουλαχιστον σου ξαναλεω οτι εγω σου ειχα πει κατι καποτε αλλα δεν το εδωσες σημασια... Και εξαλλου αυτο το ποσοστο δεν ειναι ενδεικτικο, δεν μπορεις να ξερεις ποσες γυναικες κ ποσοι αντρες απαντησαν αυτο... Μπορει σε αυτο το ποσοστο να μην εχει απαντησει καμια γυναικαΕικόνα
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Πλατωνα, τελειως ατυχεστατο κ ακυρο ειναι αυτο που ειπες! Κ
Σου, πρεπει να ξερουμε πως ειναι κατι για να μας αρεσει; Η φιλη μου ειναι χρονια εθελοντρια πυροσβεστης κ το ονειρο της ειναι να γινει... Ζει γι'αυτο το πραγμα, θα εδινε κ τη ζωη της για να γινει! Τουλαχιστον σου ξαναλεω οτι εγω σου ειχα πει κατι καποτε αλλα δεν το εδωσες σημασια... Και εξαλλου αυτο το ποσοστο δεν ειναι ενδεικτικο, δεν μπορεις να ξερεις ποσες γυναικες κ ποσοι αντρες απαντησαν αυτο

οπως ειναι λογικο μεσα σ'αυτο το ποσοστο υπαρχουν και γυναικες και ρωταει αυτες. Δεν μπορει καποιος να πει μ'αρεσει, γιατι σ'αρεσει; Ειναι σαν να λες εμενα μ'αρεσει το μανγκο αλλα δεν εχω φαει ποτε μου, αρα σ'αρεσει μονο το "περιτυλιγμα";
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Η ερωτηση μου ηταν αποκλειστικα κ μονο στο Σου μου... Τωρα αν εσυ εισαι απο τις γυναικες που το κανεις για το δημοσιο κ για να εισαι γραφειας ειναι δικο σου θεμα κ εμενα δεν με ενδιαφερει... Σουδακι μου, θα περιμενω απαντηση:-) πρεπει να ξερουμε κατι κ εκ των εσω ωστε να μας αρεσει; Εχω εναν αλλο φιλο που περυσι μπηκε... Εκανε τα χαρτια του για την πλακα του-φανταρος δεν ειχε παει ακομη- κ τωρα εχει γινει στρατοκ... Ος! Εκει που καθεται βαραει καμψεις, ελξεις... Τρελαινεται που εχτισε κορμι, του αρεσει τρελα
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Η ερωτηση μου ηταν αποκλειστικα κ μονο στο Σου μου... Τωρα αν εσυ εισαι απο τις γυναικες που το κανεις για το δημοσιο κ για να εισαι γραφειας ειναι δικο σου θεμα κ εμενα δεν με ενδιαφερει... Σουδακι μου, θα περιμενω απαντηση:-) πρεπει να ξερουμε κατι κ εκ των εσω ωστε να μας αρεσει; Εχω εναν αλλο φιλο που περυσι μπηκε... Εκανε τα χαρτια του για την πλακα του-φανταρος δεν ειχε παει ακομη- κ τωρα εχει γινει στρατοκ... Ος! Εκει που καθεται βαραει καμψεις, ελξεις... Τρελαινεται που εχτισε κορμι, του αρεσει τρελα

κοπελα μου ηρεμησε λιγο. Αν ηθελες να μην παιρνεις απαντησεις να εστελνες προσωπικο μηνυμα ωστε να μην το βλεπουμε
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε:
κοπελα μου ηρεμησε λιγο. Αν ηθελες να μην παιρνεις απαντησεις να εστελνες προσωπικο μηνυμα ωστε να μην το βλεπουμε
Κοιτα, το τι θα κανω ειναι δικος μου λογαριασμος... Και μην μου κανεις υποδειξεις οκ; Αυτα εκει που σε παιρνει... Οπως ειδες αναφερθηκα στον Σου , μηπως θες να μιλησεις εκ μερους του Σου ή εισαι ο Σου; Εκτος κ αν δεν ξερεις γραμματα... Αλλα ναι, ειπαμε εισαι περιορισμενης οποτε... Μια χαρα ηρεμη ειμαι, μην παρερμηνευεις τελειως τα πραγματα... Ελεος πια!

Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες