Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Talk έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 12:39 pm Πόσα μόρια έχετε;
Προσωπικα εχω ξανααπαντησει εχω 910. Εσεις;
Talk

Δημοσίευση από Talk »

Έχουμε μεγάλη διαφορά (710)
Ρώτησα γιατί ήθελα να υπολογίσω την θέση μου πάνω κάτω
Επισκέπτης

Talk έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 2:24 pm Έχουμε μεγάλη διαφορά (710)
Ρώτησα γιατί ήθελα να υπολογίσω την θέση μου πάνω κάτω
Δεν μπορεις να την υπολογισεις καθως υπαρχουν αρκετα ατομα της ειδικοτητας αυτης για τις θεσεις που ζηταει. Επισης δεν ξερουμε τι θα γινει στις πκε.
Talk

Δημοσίευση από Talk »

Εγώ πιστεύω εσύ με τα μόρια που έχεις παίζει να είσαι (1)
Πέρσι 750 έχει ο πρώτος για ΠΑ
Οι άλλοι που λες πόσα μόρια έχουν;
Για να βγάλουμε μια σειρά μεταξύ μα
Επισκέπτης

Talk έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 2:45 pm Εγώ πιστεύω εσύ με τα μόρια που έχεις παίζει να είσαι (1)
Πέρσι 750 έχει ο πρώτος για ΠΑ
Οι άλλοι που λες πόσα μόρια έχουν;
Για να βγάλουμε μια σειρά μεταξύ μα
Δεν θα αναφερω μορια παιδιων που ισως δεν θελουν να αναφερθουν. Αλλοι ειναι λιγο πιο πανω ακομη κι απο μενα (οποτε οχι δεν ειμαι ο πρωτος) αλλοι λιγο πιο κατω. Επισης δεν γνωριζουμε ολα τα ατομα που εχουν δηλωσει τι σειρα να βγαλεις; Επειδη ξερω εγω 3 ατομα κι εσυ κι εγω νομιζεις οτι μονο εμεις ειμαστε; Κι ουτε ξερουμε ποιοι θα κοπουν στις πκε
kiriaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kiriaki »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 11:39 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 11:16 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:35 pm

Βοηθος φαρμακοποιου... Αλλα σιγουρα εχουν καλεσει πανω απο 5 ατομα για 1 θεση οποτε
Πάντως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν αεροπορία οπότε αν έχεις καλά μόρια έχεις ποοοολλες ελπίδες και θες φυσικά ΠΝ
Μαζι με μενα προσωπικα εχω αλλα 3 ατομα, συνολο 4 που χουν καλεσει και πν και πα αλλα λεω για 1 θεση εχουν καλεσει σιγουρα πολλα ατομα... Οχι αεροπορια θελω κι εγω. Καλα μορια εχω.

Κι εγω β. Φαρμακειου!
Επισκέπτης

kiriaki έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 2:59 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 11:39 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 11:16 am

Πάντως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν αεροπορία οπότε αν έχεις καλά μόρια έχεις ποοοολλες ελπίδες και θες φυσικά ΠΝ
Μαζι με μενα προσωπικα εχω αλλα 3 ατομα, συνολο 4 που χουν καλεσει και πν και πα αλλα λεω για 1 θεση εχουν καλεσει σιγουρα πολλα ατομα... Οχι αεροπορια θελω κι εγω. Καλα μορια εχω.

Κι εγω β. Φαρμακειου!
Πόσα μόρια αν επιτρέπεται;
Επισκέπτης

(Εαν) ειστε ο ιδιος-α που γραφει συνεχεια περι μοριων θα σας προτεινα να μην ασχολειστε γιατι ισως απογοητευτειτε. Ξαναλεω δεν ξερουμε ποιος θα επιτυχει στις πκε οποτε το κεφαλαιο μορια προσωρινα ειναι ανουσιο. Επισης εδω μονο στο φορουμ εχουν γραψει καμποσα ατομα για την ειδικοτητα αυτη και σε αλλα νηματα και σε αλλα φορουμ + ατομα που δεν ασχολουνται με φορουμ ουτε ξερουμε τι μορια εχουν ουτε εαν κατορθωσαν να φτασουν ως εδω η επιτυχουν τελικα η τι αλλο εχουν δηλωσει. Φιλικα παντα.
kiriaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kiriaki »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 3:09 pm (Εαν) ειστε ο ιδιος-α που γραφει συνεχεια περι μοριων θα σας προτεινα να μην ασχολειστε γιατι ισως απογοητευτειτε. Ξαναλεω δεν ξερουμε ποιος θα επιτυχει στις πκε οποτε το κεφαλαιο μορια προσωρινα ειναι ανουσιο. Επισης εδω μονο στο φορουμ εχουν γραψει καμποσα ατομα για την ειδικοτητα αυτη και σε αλλα νηματα και σε αλλα φορουμ + ατομα που δεν ασχολουνται με φορουμ ουτε ξερουμε τι μορια εχουν ουτε εαν κατορθωσαν να φτασουν ως εδω η επιτυχουν τελικα η τι αλλο εχουν δηλωσει. Φιλικα παντα.
Ακριβως!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 3:09 pm (Εαν) ειστε ο ιδιος-α που γραφει συνεχεια περι μοριων θα σας προτεινα να μην ασχολειστε γιατι ισως απογοητευτειτε. Ξαναλεω δεν ξερουμε ποιος θα επιτυχει στις πκε οποτε το κεφαλαιο μορια προσωρινα ειναι ανουσιο. Επισης εδω μονο στο φορουμ εχουν γραψει καμποσα ατομα για την ειδικοτητα αυτη και σε αλλα νηματα και σε αλλα φορουμ + ατομα που δεν ασχολουνται με φορουμ ουτε ξερουμε τι μορια εχουν ουτε εαν κατορθωσαν να φτασουν ως εδω η επιτυχουν τελικα η τι αλλο εχουν δηλωσει. Φιλικα παντα.
Έχει ουσία αν σκεφτείς ότι κάλεσαν για πκε άτομα με 500 μόρια ξέρεις ότι αν έχεις πχ 750 είσαι κάπως καλά.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 3:17 pm
Έχει ουσία αν σκεφτείς ότι κάλεσαν για πκε άτομα με 500 μόρια ξέρεις ότι αν έχεις πχ 750 είσαι κάπως καλά.

Τοσο σιγουρο εχεις οτι θα επιτυχεις στις πκε που το μονο θεμα ειναι τα μορια; Σου ξαναλεω χωρις να αναφερω συγκεκριμενα ξερω ατομο με λιγα παραπανω απο μενα (οβα) ξερω κι αλλο με πανω απο 700 ξερω και με πολυ λιγοτερα. Ειναι ομως ατομα που εγω ξερω. Υπαρχουν κι αλλα ατομα που δεν γνωριζουμε και δεν θα μαθουμε διοτι ειναι εκτος φορουμ οποτε το να ρωτας τον καθενα δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικο και σου προσφερει ενα εξτρα αγχος διοτι δεν ξερουμε ποιος τελικα θα επιτυχει και στις πκε μπορει ναι να επιτυχουν ατομα με λιγα μορια οπως περσι που ατομα με μορια κοπηκαν στις πκε. Φετος παντως η ειδικοτητα εχει ζητηση.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 3:25 pm

Τοσο σιγουρο εχεις οτι θα επιτυχεις στις πκε που το μονο θεμα ειναι τα μορια; Σου ξαναλεω χωρις να αναφερω συγκεκριμενα ξερω ατομο με λιγα παραπανω απο μενα (οβα) ξερω κι αλλο με πανω απο 700 ξερω και με πολυ λιγοτερα. Ειναι ομως ατομα που εγω ξερω. Υπαρχουν κι αλλα ατομα που δεν γνωριζουμε και δεν θα μαθουμε διοτι ειναι εκτος φορουμ οποτε το να ρωτας τον καθενα δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικο και σου προσφερει ενα εξτρα αγχος διοτι δεν ξερουμε ποιος τελικα θα επιτυχει και στις πκε μπορει ναι να επιτυχουν ατομα με λιγα μορια οπως περσι που ατομα με μορια κοπηκαν στις πκε. Φετος παντως η ειδικοτητα εχει ζητηση.
Προσωπικά θεωρώ ότι θα επιτυχω στις πκε. Να είσαι καλά για την απάντηση καλή επιτυχία!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 4:22 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 3:25 pm

Προσωπικά θεωρώ ότι θα επιτυχω στις πκε. Να είσαι καλά για την απάντηση καλή επιτυχία!

Θα φανουν ολα συντομα, καλη επιτυχια και σε σενα!
Magdalini

Δημοσίευση από Magdalini »

Εγώ τώρα που έχω 295 μόρια για το Π. Ν και με κάλεσαν κανονικά για ψυχοτεχνικα να αγχωθω; Που έχω τόσο λίγα μόρια; Τι να περιμένω?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες