Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Pyr »

Stamoulis έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 1:14 am 650 με 700 άτομα ΕΜΟΔΕ 28 πολίτες 31 εποχικοί επιστημονικό προσωπικό (δασολόγοι) ανανέωση 5ετιας εποχικών και κάλυψη κενών εποχικών από αυτούς που θα πάνε εμοδε ελπίζω να σε κάλυψα
βγήκε κάτι επίσημο φίλε μου; Οι πληροφορίες ειναι πολλές κ διάφορες, μπορείς να παραθέσεις εδω τους λόγους που υποστηρίζεις αυτά; Για να πειστούμε;

επίσης πώς αυτοί που θα πανε ΕΜΟΔΕ θα καλύψουν τα κενά των εποχικών, με ποιο ακριβώς τρόπο;

Π. Χ. Εποχικός που κανει υπηρεσίες στο πυροσβεστικό εποχικό κλιμάκιο Χ περνάει ΕΜΟΔΕ στην ΜΟΝΑΔΑ Χ ΕΜΟΔΕ (αλλού) , θα κοπεί στη μέση κ θα κανει κ στις 2 θέσεις υπηρεσίες για να καλύψει κ την εποχική θέση που ειχε αφήσει για να πάει εμοδε;

Ανέλυσε για να μας καλύψεις σε παρακαλώ, μην πετάς απλά πυροτέχνημα έχοντας οπως 100δες ώς τώρα πληροφορίες εκ των έσω που τελικά πήγαν περίπατο απο εγκυρότητα...
Stamoulis

Δημοσίευση από Stamoulis »

Δε κατάλαβες καλά εννοώ τα κενά που θα προκύψουν με τους εποχικούς θα πάρει νέους εποχικούς. Θα δημιουργηθούν νέες μονάδες εμοδε λένε οι πληροφορίες
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Stamoulis έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 11:06 am Δε κατάλαβες καλά εννοώ τα κενά που θα προκύψουν με τους εποχικούς θα πάρει νέους εποχικούς. Θα δημιουργηθούν νέες μονάδες εμοδε λένε οι πληροφορίες
αυτό με τους εποχικούς μου ακούγεται λογικό κ πιστεύω κ εγω θα γινει πράξη λόγο κ των ελλήψεων στο πίνακα επιλαχόντων και ειδικά με τις τις νεες 650 προσλήψεις απο εποχικους θανε πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Το οτι θα βγάλει ΕΜΟΔΕ και οτι θανε τα ορια ηλικίας που λες για πολίτες και εποχικούς είναι ΕΠΙΣΗΜΟ; Ή φήμη; Πώς ακριβώς το λές; Διότι αυτα τα 2 ειναι η ημέρα με την νύχτα και οπως αποδείχθηκε στο παρελθόν εχουν υποθεί 1002 κ δεν πέτυχε κανενας τιποτα όσο αναφορά νέα προκήρυξη μετα την τελευταία της εμοδε των 500 ατόμων.
Stamoulis

Δημοσίευση από Stamoulis »

Τα όρια ηλικίας είναι αυτά λάθος μεν για τους εποχικούς αλλά δυστυχώς είναι αυτά θα το επιβεβαιώσει και το ΦΕΚ που θα βγει πριν τη προκήρυξη. Δυστυχώς οι πιο άτυχοι είναι αυτοί οι εποχικοί που είναι από 32 και εκεί γύρω πάνω είναι κρίμα και άδικο
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Τελικά θα βγει φέτος; Όπως μου είπαν; Έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο?
Neos321

Δημοσίευση από Neos321 »

Πώς είσαι τόσο σίγουρος για τα ηλικιακά όρια... ; Έχεις έγκυρη πληροφόρηση από κάπου...
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Σήμερα ο Κικίλιας 17:15 στο mega για να δούμε ίσως αναφέρει κάτι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το εξειδικευμένο προσωπικό που θα πάρει το υπουργείο από πού θα προέρχεται; Από τον 2Γ του ΑΣΕΠ;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Neos321 έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 12:46 pm Πώς είσαι τόσο σίγουρος για τα ηλικιακά όρια... ; Έχεις έγκυρη πληροφόρηση από κάπου...
τόσες έγκυρες πηγές δε σου έφταναν ως τώρα; Απο τόσους ... Απλά ο καθένας πετάει τη μλκια του εδω μεσα... Έγκυρο ειναι μονο το ΦΕΚ και οχι η μλκια του καθενός ... Αναμονή για τους ενδιαφερόμενους είτε ειναι 31 είτε οτιδήποτε αλλο θα φανεί επίσημα οταν βγει.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Kakol έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 1:43 pm Σήμερα ο Κικίλιας 17:15 στο mega για να δούμε ίσως αναφέρει κάτι
Ρε παιδια τρελα πουλατε;
Δεν θελουν εποχικους βασικα δεν θελουν να κανουν προσληψεις.
Αυτα που ανακοινωσανε ειναι σταγονα στο ωκεανο

Κ δεν ειναι θεμα υπουργου ειναι κυβερνητικη γραμμη της ΝΔ της δεξιας του μητσοτακη πως το λενε.

Τι να πουνε; Δν ειδες χθες; Βγηκε στη φιλη του τη μαρα να πει για κατι που θα θεσπισει ουσιαστικα αυτος για να φανει…

Κ αυτο θα κανει κ στο μεγκα…. Προβολη ταχαμ δηθεν των ενεργειων του υπουργου.

Ακου λεει σιγα μην πει εαν παρει εποχικους κ με τι ηλικια

Εδω σε ολες τις φωτογραφιες δεν ανεβαζουν πουθενα μπεζ στολ
Εμακ κ εθελοντες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά η ηγεσία έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στους σταθμούς; Υπάρχουν υπηρεσίες που δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμα και τη πρώτη έξοδο και αυτοί βγάζουν ΕΜΟΔΕ, γραφιαδες κτλ και αφήνουν τις εξόδους στους μόνιμους που δεν είχαν βύσμα να αραξουν στα γραφεία, στους ππυ που πλέον είναι 50+ όλοι και σε εθελοντές. Όλα αυτά την ώρα που το 24 φεύγουν 650 άτομα σε σύνταξη. Στην υπηρεσία που υπηρετώ φεύγουν 5 άτομα σε σύνταξη από τα γραφεία και κοιτάνε να τους καλύψουν από τις βάρδιες επειδή εννοείται ότι τα γραφεία έχουν 100% πληρότητα.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Δεν υφισταται ηγεσια κ αρχηγος

Απλοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι που τους κανουν οτι θελουν οι εκαστοτε πολιτικοι.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Για το mega, που αναφέρθηκε, για την συνέντευξη Κικίλια, τίποτα, δεν είπε. Κάνει διαφήμιση στο νομοσχέδιο που θα φέρει. Μέχρι την επόμενη αντιπυρική, είναι ο Κικίλιας και οι λοιποί του υπουργείου. Αν στραβώσει κάτι, που δυστυχώς έτσι φαίνεται, θα φύγουν και θα έρθουν οι επόμενοι! Αυτοί, που θα έρθουν, τι θα κάνουν, ότι πει ο Κούλης! Αν ο Κούλης ζοριστεί από την κοινή γνώμη, τότε θα τάζει πάλι! Ένας κύκλος είναι! Ο σχεδιασμός τους είναι προσλήψεις στην Υγεία και στην Παιδεία. Τα υπόλοιπα, όπως πάνε και όπως έρθουν! Δείτε και στην αστυνομία, που είπε ότι δεν θα ξαναπάρει, εκτός πανελληνίων και σκούζουν όλοι τώρα, για τις ελλείψεις στα τμήματα και την ελλειπή ασφάλεια, στις γειτονιές.
Periklis007

Δημοσίευση από Periklis007 »

Καλησπέρα γνωρίζω ότι δεν θα με πιάσει το οριο ηλικιας σε προκήρυξη εμοδε η ότι άλλο βγάλει είμαι 33 εποχικός το ερώτημα μου είναι είμαι επιλαχών του 21 θα μας ξανά πάρουν τώρα το καλοκαίρι; Η άμα βγει νέα προκήρυξη θα μείνουνε εκτός; Ευχαριστώ προκαταβολικά
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Periklis007 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:10 am Καλησπέρα γνωρίζω ότι δεν θα με πιάσει το οριο ηλικιας σε προκήρυξη εμοδε η ότι άλλο βγάλει είμαι 33 εποχικός το ερώτημα μου είναι είμαι επιλαχών του 21 θα μας ξανά πάρουν τώρα το καλοκαίρι; Η άμα βγει νέα προκήρυξη θα μείνουνε εκτός; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Οι παλιές συμβάσεις, λογικά θα ανανεωθούν. Όποια νέα προκ, για εποχικούς, θα αφορά τη κάλυψη κενών, από όσους απορροφηθούν στην εμοδε και ότι κενά θα υπάρχουν εκείνη την στιγμή.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες