Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thmr

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Thmr »

Καλησπέρα μια ερώτηση το παιδί που κόπηκε ήταν παχουλο πως περίπου ηταν
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Leon12 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:18 pm
niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 8:37 pm
Leon12 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 8:31 pm

Πρωτη μερα στα ψυχοτεχνικα τι πρεπει να εχουμε μαζι μας.
β. Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις Επιτροπές, προκειμένου να γίνονται δεκτοί για εξετάσεις-δοκιμασίες, υποχρεούνται να φέρουν απαραίτητα τα παρακάτω:
(1) Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο. Σε περίπτωση απώλειας, βεβαίωση αστυνομικής αρχής με επικολλημένη φωτογραφία, στην οποία να αναγράφεται ότι έχουν καταθέσει δικαιολογητικά για την
έκδοση νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ή δελτίο προσωρινής στρατιωτικής ταυτότητας.
(2) Αντίγραφο της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής τους (Υπόδειγμα «1» της Προσθήκης «1» του
Παραρτήματος «Β») στο διαγωνισμό, στο οποίο οι Επιτροπές θα συμπληρώσουν σχετικές ενδείξεις μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων-δοκιμασιών.
(3) Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (Υπόδειγμα «8» της Προσθήκης «8» του Παραρτήματος «Β»),
που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του πίνακα «Α» του Δελ
Και στυλό μολύβι, καλού-κακού.
Η αιτηση που εχω γραφει γνησιο της αιτησης. Πρεπει να το βγαλω φωτοτυπια;
Ναι. Κράτα εσύ το γνήσιο και πάρε την φωτοτυπία μαζί. Έχε και τα δύο μαζί σου, καλύτερα, γιατί μπορεί να θέλουν να υπογράψουν μόνο στο γνήσιο. Τους το δείχνεις και θα σου πουν αυτοί τι θελουν.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:51 pm
Leon12 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:18 pm
niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 8:37 pm

β. Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις Επιτροπές, προκειμένου να γίνονται δεκτοί για εξετάσεις-δοκιμασίες, υποχρεούνται να φέρουν απαραίτητα τα παρακάτω:
(1) Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο. Σε περίπτωση απώλειας, βεβαίωση αστυνομικής αρχής με επικολλημένη φωτογραφία, στην οποία να αναγράφεται ότι έχουν καταθέσει δικαιολογητικά για την
έκδοση νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ή δελτίο προσωρινής στρατιωτικής ταυτότητας.
(2) Αντίγραφο της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής τους (Υπόδειγμα «1» της Προσθήκης «1» του
Παραρτήματος «Β») στο διαγωνισμό, στο οποίο οι Επιτροπές θα συμπληρώσουν σχετικές ενδείξεις μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων-δοκιμασιών.
(3) Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (Υπόδειγμα «8» της Προσθήκης «8» του Παραρτήματος «Β»),
που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του πίνακα «Α» του Δελ
Και στυλό μολύβι, καλού-κακού.
Η αιτηση που εχω γραφει γνησιο της αιτησης. Πρεπει να το βγαλω φωτοτυπια;
Ναι. Κράτα εσύ το γνήσιο και πάρε την φωτοτυπία μαζί. Έχε και τα δύο μαζί σου, καλύτερα, γιατί μπορεί να θέλουν να υπογράψουν μόνο στο γνήσιο. Τους το δείχνεις και θα σου πουν αυτοί τι θελουν.
Και τις τρεις σελίδες, που περιλαμβάνονται στο Προσθήκη1 στο Παράρτημα Β, της προκήρυξης. Να φαίνεται η υπογραφή σου, στο τέλος.
teostavrid
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από teostavrid »

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Πόσο καιρό σας πήρε να πάρετε τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό για την αίτηση?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

teostavrid έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:17 pm Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Πόσο καιρό σας πήρε να πάρετε τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό για την αίτηση;
Στα ιδιωτικά εργαστήρια, συνήθως την επόμενη είναι έτοιμα.
teostavrid
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από teostavrid »

niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:26 pm
teostavrid έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:17 pm Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Πόσο καιρό σας πήρε να πάρετε τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό για την αίτηση;
Στα ιδιωτικά εργαστήρια, συνήθως την επόμενη είναι έτοιμα.
Aα οκ σε ευχαριστώ πολύ... Έκανα την ερώτηση γιατί γράφει και για HIV,HCV και λέω ότι μάλλον καθυστερούν για τέτοιου τύπου εξετάσεις
AlexS3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από AlexS3 »

Αν κάποιος ξεχάσει κάποιο χαρτί το εκτυπώνουν εκεί για εξυπηρέτηση η σε διώχνουν ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

AlexS3 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:52 pm Αν κάποιος ξεχάσει κάποιο χαρτί το εκτυπώνουν εκεί για εξυπηρέτηση η σε διώχνουν ;
Δεν νομίζω. Κοίτα να μην ξεχάσεις τίποτα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Marina96 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 11:52 am Ηλεκτρονικου πολεμου νεκρα απο οτι βλεπω...
Eλα εδω ναι. Ποσα μορια?
Lass

Δημοσίευση από Lass »

Ξεκινήσαμε απ οτι βλέπω... Άντε καλη επιτυχία σε ολους και σε όλες. Καλα κάνετε και εκφράζετε απορίες, γι αυτό άλλωστε είμαστε εδώ. Εγώ πάλι θέλω να εκφράσω μια δική μου ανησυχία. Βλέπω αρκετοί δε πήγαν, μετάνιωσαν προφανώς, άλλοι σπάστηκαν για χ, ψ λόγους. Προς όφελος μας βέβαια, για εμάς που συνεχίζουμε. Ξέρω κι εγώ παιδιά 2 από πυροβολικό που ηλικιακά είναι κοντά στο όριο ηλικίας και δε θα πάνε για ΠΚΕ. Για πυροβολικό ειμαι κ εγώ. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι μήπως έχει πολλές μεταθέσεις... Αυτό έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ... Ειδικά για πυροβολικό, το έχω ακούσει πολύ αυτό... Ξέρω πως αυτά τα 2 παιδιά γι αυτό δεν ήρθαν. Πιστεύετε ρε παιδιά, θα έχουμε πάνω 5-6 μεταθέσεις;. Εκτίμηση εννοείται. Γνώση, δε μπορούμε να έχουμε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 4:48 am
Marina96 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 11:52 am Ηλεκτρονικου πολεμου νεκρα απο οτι βλεπω...
Eλα εδω ναι. Ποσα μορια;

650 Εσυ
Επισκέπτης

Lass έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 6:17 am Ξεκινήσαμε απ οτι βλέπω... Άντε καλη επιτυχία σε ολους και σε όλες. Καλα κάνετε και εκφράζετε απορίες, γι αυτό άλλωστε είμαστε εδώ. Εγώ πάλι θέλω να εκφράσω μια δική μου ανησυχία. Βλέπω αρκετοί δε πήγαν, μετάνιωσαν προφανώς, άλλοι σπάστηκαν για χ, ψ λόγους. Προς όφελος μας βέβαια, για εμάς που συνεχίζουμε. Ξέρω κι εγώ παιδιά 2 από πυροβολικό που ηλικιακά είναι κοντά στο όριο ηλικίας και δε θα πάνε για ΠΚΕ. Για πυροβολικό ειμαι κ εγώ. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι μήπως έχει πολλές μεταθέσεις... Αυτό έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ... Ειδικά για πυροβολικό, το έχω ακούσει πολύ αυτό... Ξέρω πως αυτά τα 2 παιδιά γι αυτό δεν ήρθαν. Πιστεύετε ρε παιδιά, θα έχουμε πάνω 5-6 μεταθέσεις;. Εκτίμηση εννοείται. Γνώση, δε μπορούμε να έχουμε.

Μεταθεσεις εχει γενικα. Η πρωτη τοποθετηση ειναι 7 χρονια τα οποια κατα πασα πιθανοτητα Εβρο η νησια. Το θεμα που καποιοι δεν εχουν καταλαβει εγκαιρα ειναι οτι πχ αν εισαι απο Σαμο δεν θα πας απαραιτητα εκει τοποθετηση μπορει να πας Εβρο. Το οποιο σημαινει οτι καποιοι ειχαν υπολογισει οτι θα μενουν σπιτι τους και τα λεφτα τσεπη (εκει ερχεται η πρωτη ξενερα). Δευτερον, εκει που θα σε μεταθεσουν οσο και να μην σου αρεσει γι αυτα τα χρονια δεν αλλαζει. Πχ η ζωη, τα ενοικια κτλ μπορει να ναι τοσο ακριβα που οριακα να βγαινεις (συγκεκριμενα κυριως νησια) ... Οποτε καλο ειναι να σκεφτουμε ολα τα ενδεχομενα πριν εχουμε παραιτησεις στο παρα 2 και φετος...
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

teostavrid έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:15 pm Καλησπέρα παιδία εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! Θα το εκτιμούσα αν κάποιος που πέρασε από τις αθλητικές δοκιμασίες να μας πει αν ήταν αυστηρή η επιτροπή με τα όρια. Διότι εγώ σε κανα δυο αθλήματα τα περνάω με πολύ δυσκολία και μένω μακρυά από Αθήνα και δε θέλω να χρεωθώ έξοδα μετακίνησης εφόσον υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να περάσω.
Σε αυτό, δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς με σιγουριά. Η κάθε περίπτωση υποψηφίου, είναι ξεχωριστή, και οι εξεταστές δεν είναι όλοι το ίδιο. Πάντως, το ότι περνάς οριακά κάποια αθλήματα, ΔΕΝ είναι λόγος να μην συμμετέχεις. " Η μόνη μάχη που είναι χαμένη, είναι εκείνη που δεν δόθηκε". Προσωπική μου άποψη από πέρυσι, είναι ότι οι εξεταστές, δεν θα εξαντλήσουν τα όρια αυστηρότητας, αρκεί να δουν ότι κάποιος το παλεύει πραγματικά. Καλή σου επιτυχία.
Styga
Kapoios11
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kapoios11 »

Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 7:08 pm :o δλδ γω που είμαι 1,62 και 70 κιλά αλλά είμαι αθλήτρια και είμαι τόσα κιλά λόγω της μυϊκής μάζας θα με κόψουν; Αυτό είναι άδικο 😱🥺
Θα σε περάσουν... Φαίνεται ο αθλητής απ' το μοσχάρι
Επισκέπτης

Παιδιά σήμερα πήρα αποτελέσματα αίματος και επειδή πέρναγα μια ίωση τα λευκά μου αιμοσφαίρια είναι υψηλά. Είχε κάποιος παρόμοιο εμπειρία; Λέτε να με κόψουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες