Αν κάτσεις να διαβάσεις την προκήρυξη αναγράφονται όλα αναλυτικάDIMITRIOS KATS έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία πάνω από όλα.Θα ήθελα να κάνω κάποιες βασικές ερωτήσεις σχετικά για την δεύτερη φάση της προκήρυξης, έχω περάσει την μοριοδότηση και καλούμε για υγειονομικές εξετάσεις και αθλήματα.
Η ερώτηση μου είναι πια είναι η ακόλουθη διαδικασία και αν θα πρέπει να γνωρίζω κάτι που δεν αναφέρεται στις ανακοινώσεις.
Ευχαριστώ.
Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
Σε ποιες εξετάσεις χρειάζεται φωτογραφία πάνω;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
EFIK έγραψε:Σε ποιες εξετάσεις χρειάζεται φωτογραφία πάνω;
Ακτινογραφία θώρακος και σφραγιδα πάνω Στην φωτό
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Re: Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
Αυτό δεν είναι απαραίτητο εμείς πέρυσι το τεαμ που βρήκα εκεί δεν είχαμε φωτό θέλει γνωμάτευση και την ακτινογραφία η φωτό δεν παίζει ρόλο! Μόνο η γνωμάτευση όπως και σε όλα τα άλλα καρδιογράφημα οφθαλμίατρος να έχετε μαζί και τις γνωματεύσεις οι καινούριοι!re pate kala re έγραψε: Τετ Αύγ 31, 2022 7:29 pmΑκτινογραφία θώρακος και σφραγιδα πάνω Στην φωτόEFIK έγραψε:Σε ποιες εξετάσεις χρειάζεται φωτογραφία πάνω;
Οι εξετάσεις είναι απαραίτητες για την κατάταξη εποπ ή μπορούν να στις κανουν εκεί;;
Οι εξετάσεις για την κατάταξη εποπ είναι απαραίτητες; Ή στς κάνουν εκεί όλες;2023
Τρομαζει το γεγονος οτι πανε ατομα γιολο να δωσουν που δεν εχουν διαβασει καν τα βασικα της προκυρηξης
-
- Επιλοχίας
Δεν είναι αναγκαίο να ξέρετε μη λέτε ότι να είναι. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει φωτογραφία στην ακτινογραφία... Δεν το λέει πουθενά αυτό μέσα και ούτε χρειάζεταιre pate kala re έγραψε: Τετ Αύγ 31, 2022 7:29 pmΑκτινογραφία θώρακος και σφραγιδα πάνω Στην φωτόEFIK έγραψε:Σε ποιες εξετάσεις χρειάζεται φωτογραφία πάνω;
Θέλει και επιπλέον γνωμάτευση γιατρού πέραν της ακτινογραφίας;Euaggelia123mcs έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 12:09 pmΔεν είναι αναγκαίο να ξέρετε μη λέτε ότι να είναι. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει φωτογραφία στην ακτινογραφία... Δεν το λέει πουθενά αυτό μέσα και ούτε χρειάζεταιre pate kala re έγραψε: Τετ Αύγ 31, 2022 7:29 pmΑκτινογραφία θώρακος και σφραγιδα πάνω Στην φωτόEFIK έγραψε:Σε ποιες εξετάσεις χρειάζεται φωτογραφία πάνω;
Την ακτινογραφία σε cd ή σε πλάκα την θέλουν ξέρετε;tza έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 5:09 pmΘέλει και επιπλέον γνωμάτευση γιατρού πέραν της ακτινογραφίας;Euaggelia123mcs έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 12:09 pmΔεν είναι αναγκαίο να ξέρετε μη λέτε ότι να είναι. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει φωτογραφία στην ακτινογραφία... Δεν το λέει πουθενά αυτό μέσα και ούτε χρειάζεται
-
- Επιλοχίας
Η γνωμάτευση σε χαρτί αλλά η ακτινογραφία είτε σε πλάκα είτε σε cd είναι το ίδιο γι αυτούς.
Καλησπέρα παιδια, γνωριζει καποιος εαν σε κοβουν για χασιμοτο θυρεοειδης ή για κυφωση-σκολιωση?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ρε παιδια καποιος/α που να εδωσε το 2023 μπορει να μου πει τι γινεται με τα ματια; Μυωπια και αστιγματισμο; Ποσο πρεπει να χεις για να μην σε κοψουν; Επισης γυαλια επιτρεπεται να φορας;
-
- Πολίτης
Χαίρετε, ήθελα να ρωτήσω εγω που εχω δηλώσει σχεδόν σε όλες τις προκυρήξεις ΕΠΟΠ θα χρειαστεί να συμπληρώσω διαφορετικές ιατρικές καρτέλες για την κάθε προκύρηξη, δηλαδή άλλη για ξηρά άλλη για αεροπορία κλπ; Ή αρκεί να τα έχω σε μία από αυτές ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες