Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Politis1994 »

Επαληθεύεται συνεχώς το μίσος Κούλη για πυροσβέστες ούτε Ισραήλ Γάζα τέτοιο μίσος.
Εγώ προσεύχομαι για μια προκυρηξη εποχικών και εμοδε να μπορώ να δηλώσω σαν πολυετης εθελοντής 29χρονων φέτος αλλά και ότι καλύτερο για τους εποχικούς που είναι καλά και τίμια παιδιά
Roniemac

Δημοσίευση από Roniemac »

Τι λες ρε pyr; Τελειως γκαβαδι ειστε ρε; Τι μαχιμοι και οδηγοι αναφερεις αγορι μου; Ειχε κατηγοριες η προκυρηξη για εμοδε; Ειστε καλα ρε;
31 θα ειναι παρτε το χαμπαρι
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Το συμπέρασμα βγαίνει από αυτούς που μας είπαν ότι θα βγει 700 εμοδε εδώ και 3 μηνες και τ έγραψα κιόλας. Προφανώς το 35 το αναφέρει για προκήρυξη γενικών καθηκόντων μελλοντικά. Κανεις δε ξέρει. Η εμοδε θα είναι ακριβώς τ ίδιο φεκ είτε βγει σε 20 μερες είναι από Γενάρη.
Apostolakis

Δημοσίευση από Apostolakis »

[quote=epoxikosbmk post_id=525863 time=1698686831 user_id=103803]
Το συμπέρασμα βγαίνει από αυτούς που μας είπαν ότι θα βγει 700 εμοδε εδώ και 3 μηνες και τ έγραψα κιόλας. Προφανώς το 35 το αναφέρει για προκήρυξη γενικών καθηκόντων μελλοντικά. Κανεις δε ξέρει. Η εμοδε θα είναι ακριβώς τ ίδιο φεκ είτε βγει σε 20 μερες είναι από Γενάρη.
[/quote]

Τι μελοντικα ρε τρομπετα αφου μιλαγε για τη συγκεκριμενη προκυρηξη; Και μελοντικα αυτοι π ειναι τωρα 35 παλι 35 θα ειναι; Πωω ειστε για δρομοκαΐτιο μερικοι για εγκλεισμο
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν έβγαζε καινούργια προκήρυξη εποχικών λέτε να έριχνε τα όρια ηλικίας για να μην έχει ξανά μουρμούρα; Επειδή το άκουσα σε συζήτηση με πυροσβέστη έχω αγχωθει λίγο
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 10:32 pm Αν έβγαζε καινούργια προκήρυξη εποχικών λέτε να έριχνε τα όρια ηλικίας για να μην έχει ξανά μουρμούρα; Επειδή το άκουσα σε συζήτηση με πυροσβέστη έχω αγχωθει λίγο
Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Δεν είναι το ηλικιακό το πρόβλημα, όσο και αν αυτό προσπαθούν να μας πείσουν.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Ρε παπαρ λεει ότι έχει μάχιμο προσωπικό 30 με 35 δεν έλεγε γτ συγκεκριμένη προκήρυξη. Τρομπέτα θα βαράς σίγουρα εσυ που δεν ξέρετε ούτε τ βασικά.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

KYNHGOS έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 4:10 pm Αυτο που παει να γινει ξανα για 2η φορα εις βαρος των εποχικων, των ανθρωπων που εχουν αποδειξει στην πραξη αν αξιζουν να ειναι στο σωμα…δεν εχει προηγουμενο.

Μπηκαμε ολοι με κριτηρια και ειναι αν μη τι αλλο αδικο να μενουμε (απ οτι φαινεται κ δευτερη) φορα απ εξω ατομα με μεγαλυτερη εργασιακη εμπειρια και να μπαινουν ατομα με λιγοτερη εμπειρια.

Δεν μιλαμε για απορροφηση. Προσωπικα ποτε δν ζητησα κ ουτε ηλπιζα οτι μπορει να γινει κτ τετοιο. Ηξερα εξαρχης οτι ως εποχικος παιρνω καποια μορια λογω εργασιακης εμπειριας + οτι αλλο μορια-προσοντα εχω σε μια ενδεχομενη προκ.
Ακομα και οι εθελοντες ειχαν ανεκαθεν προσαυξηση ηλικιας εως τα 33 ετη.
Και αυτη η κυβερνηση για τους εποχικους λεει εως 31.
Δεν ειδα κανεναν πρωην εποχικο νυν ππυ να ειπε κτ γι αυτο το θεμα.
Να επισημανει δημοσια την απιστευτη αυτη αδικια.
Οταν περυσι μπαινανε ππυ και 70 χρονων.
Οταν αυτοι μπηκανε με οριο ηλικιας ακουσον ακουσον 56 ετη.
Και μη γυρισει να μου πει καποιος οτι ειχαν και ποσα χρονια εποχικοι.
Γιατι οι περισσοτεροι δεν ηξεραν ουτε το ονομα τους να γραψουν.
Θες γιωταδες απο στρατο; Θες με δημοτικο; Θες προβληματα με διπλωματα;
Προβληματα υγειας; Παντου προβλημα κ κολληματα ειχαν.

Δεν ειδα ομως κανεναν απ αυτους να νοιαζεται για τους εποχικους του σημερα που πληρουν απαντες τα κριτηρια.

Δεν ειδα καποιον μονιμο να αναφερει κτ γι αυτη την απιστευτη αδικια που να γινει για 2η φορα.
Το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα παντελονιασουν τα περισσοτερα και μπροστα να το παιζουν καλοι κ απο πισω να ανοιγουν το λακο.

Αλλα…. Το να μην μπορουμε να κανουμε ΚΑΝ αιτηση ειναι τελειως αντιδημοκρατικο δικτατορικο και κυριως ανηθικο.
Απεναντι σ εκεινους που παιζουν την ζωη τους κορόνα γραμματα.

Σε ολοκληρη την αντιπυρικη εποχικους κ ππυ βλεπεις.

Λενε οτι πριμοδοτούνται οι εποχικοι. Ανεκαθεν η εργασιακη εμπειρια επαιρνε μορια.

Γιατι δεν λενε οτι απ τους 2500 εποχικους δεν θα μπορουν να κανουν αιτηση ΚΑΝ οι 1800 +-;.
Πολύ σωστά τα λες αδερφέ
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Roniemac έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 7:20 pm Τι λες ρε pyr; Τελειως γκαβαδι ειστε ρε; Τι μαχιμοι και οδηγοι αναφερεις αγορι μου; Ειχε κατηγοριες η προκυρηξη για εμοδε; Ειστε καλα ρε;
31 θα ειναι παρτε το χαμπαρι
εσύ που δεν εισαι γκαβάδι και ίσως εισαι αρχιγκάβακο, μπορείς να μου φέρεις επίσημα το έγγραφο που ειδες οτι αφορούν οι προσλήψεις συγκεκριμένα ΕΜΟΔΕ και οτι δεν θα εχει κατηγορίες μάχιμοι οδηγοί ξεχωριστά; Εγω τα πέταξα σαν σενάριο και εσυ μου βγάζεις σιγουριά, απο που ακριβώς; Μήπως απο το κλασσικό μου ειπε ο Α τον Β ο Β τον Γ και ο Γ εμένα; Επίσης ας πάει και 31 τι έγινε δλδ; Αν αυτό ειναι που θέλουν... Αλλα για να πετάξει 30-35 δημόσια η λογική λεει δε θα το πάει 31 και ίσως να μην αφορά ΕΜΟΔΕ (λέω ίσως... ) αυτές οι προσλήψεις. Χαλάρωσε λιγο όμως μη σπάσεις κανένα πληκτρολόγιο.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καλησπερα. Απο δω και περα κ ισως μεσα στο μηνα θα αρχισουνε οι «ζυμωσεις».

Με το θεμα ηλικια εχει γινει οχι κ λιγος ντορος (δικαια βεβαια).

Πρεπει να δουμε εαν τελικα το 30-35 της δηλωσης του εκπροσωπου τυπου ειναι τυχαιο ή αν οντως τελικα γινει καποια τροποποιηση και κυμανθει εκει μεσα το ευρος.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σήμερα στις 20.20, θα μιλήσει στο ΣΤΑΡ, ο Κικίλιας. Να δούμε αν αναφερθεί σε προκυρήξεις, εποχικούς και λοιπά.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τίποτα από Κικίλια! Δεν κράτησε και πολύ η συνέντευξη και δεν ρωτήθηκε κιόλας. Μία από τα ίδια!
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Κάτι πήρε το αυτί μου για προσλήψεις μεχρη τέλος Νοεμβρίου ισχύει κατι τετοιο έχετε ακούσει κάτι εσείς?
Stamoulis

Δημοσίευση από Stamoulis »

650 με 700 άτομα ΕΜΟΔΕ 28 πολίτες 31 εποχικοί επιστημονικό προσωπικό (δασολόγοι) ανανέωση 5ετιας εποχικών και κάλυψη κενών εποχικών από αυτούς που θα πάνε εμοδε ελπίζω να σε κάλυψα
Peagr19

Δημοσίευση από Peagr19 »

Που Θα πάρει εμοδε; Έχουμε εικόνα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες