Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά ! Αν το ΦΕΚ βγει Νοέμβριο η προκυρηξη ποτέ θα βγει ; Ως πολίτης εθελοντής στα 28 είμαι οριακά αν δεν ανεβεί το όριο ηλικίας γιαυτο ρωτάω.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
Είναι το ίδιο φεκ με την προηγούμενη εμοδε... Εεε λογικά μετά από 10-20 μέρες. Νομίζω 31 ήταν για εθελοντές!
Μακάρι να είναι έτσι και μακάρι να βρεθεί μια λύση για τους εποχικούς. Ότι «μείνει» είμαστε και εμείς πίσω. Ελπίζω να βγάλουμε άκρη σύντομα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Όχι για εθελοντές ήταν 28νομιζω .
Εγώ είμαι 29 φέτος εθελοντής 5χρονια θέλω να δηλώσω εμοδε έτσι απλά να δω που βρίσκομαι σε μόρια ελπίζω να μπορώ... Έλεος πια
Εγώ είμαι 29 φέτος εθελοντής 5χρονια θέλω να δηλώσω εμοδε έτσι απλά να δω που βρίσκομαι σε μόρια ελπίζω να μπορώ... Έλεος πια
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Εποχικος πυροσβεστης
Παιδιά για το 24 δεν λέει; Τώρα γιατί λέτε τις 2 πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου; Εγώ από τον Ιανουάριο φαίνομαι 32. Εποχικος
-
- Στρατιώτης
Παιδιά για το 24 δεν λέει; Τώρα γιατί λέτε τις 2 πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου; Εγώ από τον Ιανουάριο φαίνομαι 32. Εποχικος
-
- Στρατιώτης
Δεν υπάρχει λογική στα όρια ηλικίας ούτε για εθελοντές αλλά ποσό μάλλον για τους εποχικούς που έχουν προσληφθεί με κριτήρια καο ξέρουν τη δουλειά τόσα καλοκαίρια. Αναμονή μέχρι το ΦΕΚ
Ξανά ρωτω υπάρχει περίπτωση να βγει η προκυρηξη το 23; Γιατί λένε για το 24 η προσλήψεις απαντήστε μου ευχαριστώ.
Αν προσμετρώνται στους 990, που έγραφε ο σχεδιασμός, για το 24, τότε από του χρόνου θα βγει. Έτσι λέει η λογική. Τώρα ποιος ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους! Επιμένουν και στα κριτήρια των εμοδε!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Με λίγα λόγια έχουν κλειδώσει μια προκυρηξη εμοδε (όρια ηλικίας αναμένονται) και μια τλχστν προκυρηξη εποχικών; Η όχι;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
Yank δεν βλεπεις τι γράφω ρε σειρά; Και στο υπουργείο δικαιοσύνης λεει 1000 θεσεις για το 24 και την δικαστική την έβγαλε τωρα. Μέσα στ Νοεμβρίο φεκ και Δεκεμβρίο το αργότερο η προκήρυξη...
Σήμερα το απόγευμα σε συζήτηση που είχα με αξιωματικό της πυροσβεστικής μου είπε ότι οι 1.200 εποχικοί θα προσληφθούν στα δασαρχεία +500 μόνιμοι στα δασαρχεία με μοριοδοτηση στους εποχικούς πυροσβέστες και 700 εμοδε είπε για τέλη Νοεμβρίου τώρα αλήθεια ψέματα αυτά μου είπε ... ΑΑ και μου είπε ότι θα ομογενοποιηθούν η 5ετης
Σειρουλα μακάρι γτ από Ιανουαρίο εγώ θεωρούνε 32. Γ αυτό καίγομαι γ φέτοςepoxikosbmk έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 8:17 pm Yank δεν βλεπεις τι γράφω ρε σειρά; Και στο υπουργείο δικαιοσύνης λεει 1000 θεσεις για το 24 και την δικαστική την έβγαλε τωρα. Μέσα στ Νοεμβρίο φεκ και Δεκεμβρίο το αργότερο η προκήρυξη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες