Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Όχι θα αφήσουν γιατί τους άρεσε το ονοματεπώνυμο σου. Τα έχουμε πει εκατό φορες! Όσοι είστε ήδη διορισμένοι κ δεν έχουν περάσει 5 χρόνια θα απορριφθεί η αίτηση σας. Δεν το βγάλαμε από το κεφάλι μας το λέει καθαρά η προκήρυξη εκτός παραιτηθεις κ πληρώσεις
Τελικά οι βάσεις για ΔΕ με προϋπηρεσία που βλέπετε να κυμαίνονται;
Όχι φίλε μου. Δεν είσαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Εσύ κανονικά μπορείς να κάνεις. Μιλάμε για διορισμένους. Ειδικοί φρουροί 2019,6κ 2018,9κ 2021, λιμενικό 2021, εποπ 2022 κτλ. Αυτοί δεν μπορούν. Και αν στείλουν δικαιολογητικά επειδή θα κάνουν ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχουν θέση διορισμού πριν παρέλθει η 5ετια μπορεί να έχουν θέμα και στην τωρινή δουλειά τους. Οκ;
Εποχικος πυροσβεστης μπορείς να παραιτηθείς ότι ώρα θέλει, χωρίς καμία επίπτωση, δεν είσαι μονινος.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 10:58 amΌχι φίλε μου. Δεν είσαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Εσύ κανονικά μπορείς να κάνεις. Μιλάμε για διορισμένους. Ειδικοί φρουροί 2019,6κ 2018,9κ 2021, λιμενικό 2021, εποπ 2022 κτλ. Αυτοί δεν μπορούν. Και αν στείλουν δικαιολογητικά επειδή θα κάνουν ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχουν θέση διορισμού πριν παρέλθει η 5ετια μπορεί να έχουν θέμα και στην τωρινή δουλειά τους. Οκ;
Θα το διευκρίνιζε η προκήρυξη αν οι ΠΕ και οι ΤΕ θα είχε αλλά καθήκοντα πως πχ για το αστυνομικό προσωπικό ΔΕ θα έλεγε ΔΕ φύλαξης και ΤΕ ΚΑΙ ΠΕ Αστυνομίκο προσωπικό με συγκεκριμένη ειδικότητα. Για τις άλλες δουλειές παίρνουν από τον πανελληνίο γραπτό διαγωνισμό. Το αστυνομικό προσωπικό ανάμεσα στα καθήκοντα όλων τον βαθμίδων σίγουρα οι ΤΕ και πε θα ανεβαίνουν θέση αλλά μάλλον σε βαθμό τις ίδιας ειδικότητας δηλ αρχιφυλακας κτλ.DIMITRA91 έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 10:05 amΕγώ δεν πιστεύω ότι η διαφορά τους θα είναι μόνο στο μισθολόγιο αλλά και στα καθήκοντα. Τα καθήκοντα είναι η φύλαξη δικαστικών καταστημάτων, η επίδοση δικογράφων και η εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων. Η φύλαξη θα ανατεθεί λογικά στους ΔΕ με εμπειρία σε καθήκοντα φύλαξης. Τα υπόλοιπα σε ΤΕ και ΠΕ. Ειδικά οι ΠΕ θα γίνουν γρήγορα προϊστάμενοι οργανικών τμημάτων όπως απαιτείται εκ του νόμου σε κάθε τομέα του Δημοσίου. Άλλο ο Γενικώς Διευθύνων, εισαγγελέας εν προκειμένω, άλλο προϊστάμενος οργανικού τμήματος. Δεν θα αφήσει ο Εισαγγελέας τα λειτουργικά του καθήκοντα για να οργανώνει τη δικαστική αστυνομία. Η λογική λέει ότι οι ΠΕ θα είναι της νομικής, εφόσον βρεθούν 30 της νομικής που μάλλον θα βρεθούν, αυτό προϊδεάζει και η ξεχωριστή μνεία για την εμπειρία των νομικών στην προκήρυξη.
Είσαι άσχετος και μιλάς ειδικοί φρουροί λιμενικοί ΕΠΟΠ μπορούν κανονικά νανκανουνε χαρτιά χωρίς να παραιτηθούν.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 10:58 amΌχι φίλε μου. Δεν είσαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Εσύ κανονικά μπορείς να κάνεις. Μιλάμε για διορισμένους. Ειδικοί φρουροί 2019,6κ 2018,9κ 2021, λιμενικό 2021, εποπ 2022 κτλ. Αυτοί δεν μπορούν. Και αν στείλουν δικαιολογητικά επειδή θα κάνουν ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχουν θέση διορισμού πριν παρέλθει η 5ετια μπορεί να έχουν θέμα και στην τωρινή δουλειά τους. Οκ;
Μόνο της 6κ και της 9κ δεν μπορούν για την 9κ όσοι έχουν διορισθεί όσοι δεν έχουν ακόμα μπορούν κανονικά. Τακτικοί υπάλληλοι της παραγράφου 2 λέει ο νόμος και συνεχίζει εξαιρούνται στρατιωτικοι λιμενικοί πυροσβεστικό σώμα και το μη πολιτικό προσωπικό του υπουργείου δημόσιας τάξεως.
Διάβασε πρώτα και μετά βγες να πεις την άποψη σου έχουμε γεμίσει με άσχετους εδώ μέσα μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω.
Ναι σίγουρα. Μείνε σε διαθεσιμότητα τώρα να ησυχάσεις. Πληροφοριες από νομικό σύμβουλο εργατολολογο. Κάτσε περίμενε. Μην συνεχίσεις την κουβέντα ούτως ή άλλος όλα τελείωσαν.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 2:20 pmΕίσαι άσχετος και μιλάς ειδικοί φρουροί λιμενικοί ΕΠΟΠ μπορούν κανονικά νανκανουνε χαρτιά χωρίς να παραιτηθούν.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 10:58 amΌχι φίλε μου. Δεν είσαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Εσύ κανονικά μπορείς να κάνεις. Μιλάμε για διορισμένους. Ειδικοί φρουροί 2019,6κ 2018,9κ 2021, λιμενικό 2021, εποπ 2022 κτλ. Αυτοί δεν μπορούν. Και αν στείλουν δικαιολογητικά επειδή θα κάνουν ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχουν θέση διορισμού πριν παρέλθει η 5ετια μπορεί να έχουν θέμα και στην τωρινή δουλειά τους. Οκ;
Μόνο της 6κ και της 9κ δεν μπορούν για την 9κ όσοι έχουν διορισθεί όσοι δεν έχουν ακόμα μπορούν κανονικά. Τακτικοί υπάλληλοι της παραγράφου 2 λέει ο νόμος και συνεχίζει εξαιρούνται στρατιωτικοι λιμενικοί πυροσβεστικό σώμα και το μη πολιτικό προσωπικό του υπουργείου δημόσιας τάξεως.
Διάβασε πρώτα και μετά βγες να πεις την άποψη σου έχουμε γεμίσει με άσχετους εδώ μέσα μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω.
Είστε στους απορριφθεντες όσοι είστε διορισμένοι σας το λέμε τώρα για να μη πέσετε από τα σύννεφα όταν βγουν οι πίνακες. Ρε παιδιά πηγαινετε σε ένα δικηγορο! Δεν έχουμε προηγούμενα μαζί σας ούτε θα μας πειραζε να σας είχαμε στον ανταγωνισμό άλλωστε τι 14.500 χιλιάδες τι 18.000. Ετσι κ αλλιως διορισμένοι είστε δεν αγχώνεστε για το επαγγελματικό σας μέλλον. Υπάρχουν άτομα όπως κ εγώ που παλεύουμε χρόνια να κάνουμε αυτό που θελουμε. Μην είστε προκλητικοί! Να σέβεστε
Ρε βλαμενοι δε παίρνετε από λόγια.
Η 5ετια είναι για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα δεν ισχύει γι αυτούς που είναι στα Σώματα Ασφαλείας. Έλεος πια δε μπορεί ν είστε τόσο άσχετοι.
Η 5ετια είναι για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα δεν ισχύει γι αυτούς που είναι στα Σώματα Ασφαλείας. Έλεος πια δε μπορεί ν είστε τόσο άσχετοι.
Γράφει πουθενά εκτος απο σώματα ασφαλείας είσαι αναλφάβητος ρε φίλε; Οποιαδήποτε διορισμος είτε πρόσληψη πες μας δεν ξέρω να διαβάζω να καταλάβουμε και εμεις να μην δίνουνε σημασία σε αυτά που λες. Οποοο ε κάτσε και περίμενε τότε τι σκας; Για να απαντάς και να εξόργισεσε καταλαβαίνεις κ εσύ ότι λες μλκιες.
Εσείς γιατί σκάτε και μας τα έχετε πρήξει; Στα τετοια μας άμα μας απορριψουν, δουλειά έχουμε!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 3:58 pm Γράφει πουθενά εκτος απο σώματα ασφαλείας είσαι αναλφάβητος ρε φίλε; Οποιαδήποτε διορισμος είτε πρόσληψη πες μας δεν ξέρω να διαβάζω να καταλάβουμε και εμεις να μην δίνουνε σημασία σε αυτά που λες. Οποοο ε κάτσε και περίμενε τότε τι σκας; Για να απαντάς και να εξόργισεσε καταλαβαίνεις κ εσύ ότι λες μλκιες.
Να μάθεις να ζεις με τον ανταγωνισμό μην είσαι χεστης!
Θα την έχεις την δουλειά σου; Αν στείλεις φάκελο υπογραφέις ότι είναι όλα αληθές αυτά που θα προσκομίσεις, θα γελάσουμε αν σας πάνε δικαστικός και δεν ξέρω αν ξέρεις τους νόμους καλά αν εκκρεμεί δική η διαθεσιμότητα σε φλερτάρει άσχημα. Να δω μετά πιος είναι ο χεστης... Αντε καλά αποτέλεσματα φίλε. Να δούμε μετά πιος κάνει κακακια έξω από την λεκάνη.Siskosskosk έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:04 pmΕσείς γιατί σκάτε και μας τα έχετε πρήξει; Στα τετοια μας άμα μας απορριψουν, δουλειά έχουμε!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 3:58 pm Γράφει πουθενά εκτος απο σώματα ασφαλείας είσαι αναλφάβητος ρε φίλε; Οποιαδήποτε διορισμος είτε πρόσληψη πες μας δεν ξέρω να διαβάζω να καταλάβουμε και εμεις να μην δίνουνε σημασία σε αυτά που λες. Οποοο ε κάτσε και περίμενε τότε τι σκας; Για να απαντάς και να εξόργισεσε καταλαβαίνεις κ εσύ ότι λες μλκιες.
Ναι εγώ είμαι χαζός και έκανα αίτηση χωρίς να ρωτήσω κάποιον.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:10 pmΘα την έχεις την δουλειά σου; Αν στείλεις φάκελο υπογραφέις ότι είναι όλα αληθές αυτά που θα προσκομίσεις, θα γελάσουμε αν σας πάνε δικαστικός και δεν ξέρω αν ξέρεις τους νόμους καλά αν εκκρεμεί δική η διαθεσιμότητα σε φλερτάρει άσχημα. Να δω μετά πιος είναι ο χεστης... Αντε καλά αποτέλεσματα φίλε. Να δούμε μετά πιος κάνει κακακια έξω από την λεκάνη.Siskosskosk έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:04 pmΕσείς γιατί σκάτε και μας τα έχετε πρήξει; Στα τετοια μας άμα μας απορριψουν, δουλειά έχουμε!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 3:58 pm Γράφει πουθενά εκτος απο σώματα ασφαλείας είσαι αναλφάβητος ρε φίλε; Οποιαδήποτε διορισμος είτε πρόσληψη πες μας δεν ξέρω να διαβάζω να καταλάβουμε και εμεις να μην δίνουνε σημασία σε αυτά που λες. Οποοο ε κάτσε και περίμενε τότε τι σκας; Για να απαντάς και να εξόργισεσε καταλαβαίνεις κ εσύ ότι λες μλκιες.
Τι σε νοιάζει εσένα άμα θα έχω εγώ προβλήματα τι ασχολείσαι;
Εχεις χεστει πάνω σου επειδή από μόρια είσαι τάφος.
Ασε εμένα να διεκδικώ ότι θέλω εφόσον εσύ δεν ζημιωμεσαι κάπου!
Άσε ρε πονηρέ χωριάτη ρώτησες δηλαδή αλλά παιδιά που ρώτησαν, ρώτησαν σε φούρνους, ναι ρε 1240 τάφος είμαι. Κάτσε και περίμενε απλά. Μην μου αγχώνεσαι. Μάζευε λεφτά για να έχεις για δικηγόρους μετά.
***** μάθε να διαβάζεις. Βύσμα του κερατάSiskosskosk έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:04 pmΕσείς γιατί σκάτε και μας τα έχετε πρήξει; Στα τετοια μας άμα μας απορριψουν, δουλειά έχουμε!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 3:58 pm Γράφει πουθενά εκτος απο σώματα ασφαλείας είσαι αναλφάβητος ρε φίλε; Οποιαδήποτε διορισμος είτε πρόσληψη πες μας δεν ξέρω να διαβάζω να καταλάβουμε και εμεις να μην δίνουνε σημασία σε αυτά που λες. Οποοο ε κάτσε και περίμενε τότε τι σκας; Για να απαντάς και να εξόργισεσε καταλαβαίνεις κ εσύ ότι λες μλκιες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες