Ναι, με την εγκυρότητα του ράδιο-αρβύλα, κυριολεκτικά, χαχα!
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Styga
Πες μας εσύ Ελεονώρα μου που είσαι έξυπνη και ο νους σου κατεβάζει.Eleonora έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:26 pmΝαι, με την εγκυρότητα του ράδιο-αρβύλα, κυριολεκτικά, χαχα!
Η έλλειψη χιούμορ, μικραίνει τη ζωή, δεν κατάλαβες ότι αστειεύθηκα; Αλλά πέρα από αυτό, θυμάμαι και τις περυσινές προβλέψεις... Αύριο, τη Δευτέρα που έρχεται, σίγουρα μέχρι την Παρασκευή, κλπ. Ακόμη είστε σε αρχικό στάδιο, υπομονή, και καλή επιτυχία.Panoss99 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:45 pmΠες μας εσύ Ελεονώρα μου που είσαι έξυπνη και ο νους σου κατεβάζει.Eleonora έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:26 pmΝαι, με την εγκυρότητα του ράδιο-αρβύλα, κυριολεκτικά, χαχα!
Styga
Καλησπέρα
Τα κάνιστρα είναι 20 ή 25 κιλά το καθένα ;
Καλησπέρα
Ξέρετε αν μπορούμε να βάλουμε γάντια για τη μεταφορά ;
20κιλα είναι. Δεν ξέρω για γάντια.Rim4 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:23 pm Καλησπέρα
Eleonora έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:00 pmΗ έλλειψη χιούμορ, μικραίνει τη ζωή, δεν κατάλαβες ότι αστειεύθηκα; Αλλά πέρα από αυτό, θυμάμαι και τις περυσινές προβλέψεις... Αύριο, τη Δευτέρα που έρχεται, σίγουρα μέχρι την Παρασκευή, κλπ. Ακόμη είστε σε αρχικό στάδιο, υπομονή, και καλή επιτυχία.Panoss99 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:45 pmΠες μας εσύ Ελεονώρα μου που είσαι έξυπνη και ο νους σου κατεβάζει.Eleonora έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:26 pm
Ναι, με την εγκυρότητα του ράδιο-αρβύλα, κυριολεκτικά, χαχα!
Υποτιμητικό το βρήκα το σχόλιο σου παρά χιουμοριστικό. Όλες οι προβλέψεις γίνονται λόγω άγχους, να έχουμε στο μυαλό μας ένα μπουσουλα που σίγουρα αν το βλέπεις απ' έξω σου φαίνεται γελοίο, όπως θα μας φαίνεται κ εμάς κουλό σε λίγο καιρό και θα λέμε με τι ασχολούμασταν. Επίσης την απάντηση για τα μόρια τα οποία θα βγούνε την δεύτερα την πήρα ύστερα από τηλεφώνημα μου στους αριθμούς που είναι διαθέσιμοι για όλους, δεν έχω κάποιο βύσμα για να μαθαίνω πληροφορίες. Αυτά.
Ουδεμία τέτοια πρόθεση είχε το σχόλιό μου, και σου ζητώ συγγνώμη, εάν το εξέλαβες ως υποτίμηση. Ούτε ασφαλώς μου φαίνεται γελοία η αγωνία της αναμονής και της προσμονής των υποψηφίων, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πόσοPanoss99 έγραψε: Σάβ Οκτ 21, 2023 12:12 amEleonora έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:00 pmΗ έλλειψη χιούμορ, μικραίνει τη ζωή, δεν κατάλαβες ότι αστειεύθηκα; Αλλά πέρα από αυτό, θυμάμαι και τις περυσινές προβλέψεις... Αύριο, τη Δευτέρα που έρχεται, σίγουρα μέχρι την Παρασκευή, κλπ. Ακόμη είστε σε αρχικό στάδιο, υπομονή, και καλή επιτυχία.
Υποτιμητικό το βρήκα το σχόλιο σου παρά χιουμοριστικό. Όλες οι προβλέψεις γίνονται λόγω άγχους, να έχουμε στο μυαλό μας ένα μπουσουλα που σίγουρα αν το βλέπεις απ' έξω σου φαίνεται γελοίο, όπως θα μας φαίνεται κ εμάς κουλό σε λίγο καιρό και θα λέμε με τι ασχολούμασταν. Επίσης την απάντηση για τα μόρια τα οποία θα βγούνε την δεύτερα την πήρα ύστερα από τηλεφώνημα μου στους αριθμούς που είναι διαθέσιμοι για όλους, δεν έχω κάποιο βύσμα για να μαθαίνω πληροφορίες. Αυτά.
ψυχοφθόρα είναι, εξ ιδίων. Γιαυτό είπα να ελαφρύνω λίγο την ένταση, αλλά δεν πέτυχε αν κρίνω από την αντίδρασή σου. Όπως και νάχει, εύχομαι την εισοδό σου στις Ένοπλες Δυνάμεις, έχουν ανάγκη την ανανέωση και τη συνδρομή των νέων στελεχών.
Styga
Εντάξει λύθηκε η παρεξήγηση! Σε ευχαριστώ!
Καλημερα εχει δηλωσει καποιος την ειδικοτητα "χειριστης μεσων ηλεκτρονικου πολεμου"διαβιβασεις; Καλη επιτυχια σε ολους
Είκοσι κιλά, χωρίς γάντια.Rim4 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:23 pm Καλησπέρα
Styga
Αν όχι σε μια ώρα, θέλω να πιστεύω το απόγευμα θα έχουν αναρτηθεί...
Έχετε πληροφόρηση από κάπου από το υπουργείο και είστε τόσο σίγουροι;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Η τελευταία ειδοποίηση είχε βγει 2 το μεσημέρι μπορεί και τώρα να βγει νωρίτερα από 5
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες