Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SylvGreek
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από SylvGreek »

Σίγουρα. Πότε λες είναι η κατάλληλη στιγμή να τις κάνω;
Περιμένουμε πίνακες μοριοδότησης; Άλλος λέει ναι άλλος όχι. Δε ξέρω τι να περιμένω και με αγχώνει το χρονικό περιθώριο.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Περιμένουμε πίνακες μοριοδοτησης σίγουρα ναι. Αλλά για τα ατομικά μας μόρια. Κάνε τις εξετάσεις να τις έχεις έτοιμες και αν δεν σε καλέσουν για πκε δεν πειράζει δεν χάνεις κάτι να είσαι προετοιμασμένη.
SylvGreek
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πάνο γνωρίζεις σχετικά με την ακτινογραφία θώρακος που ζητείται;
Κάποιοι λένε θέλει και ξεχωριστή γνωμάτευση με. Φωτογραφία; Έχεις καταλάβει τι ζητάνε; Γιατί εγώ σε αυτό όχι...
K2372
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από K2372 »

Λοιπόν την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται τα μόρια και που μας καλούν για ΠΚΕ. Από 30 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν να καλούν. Όσοι τα καταφέρουμε θα μπούμε στις 11/12/2023 και έως τέλος του χρόνου θα έχουμε ορκιστεί. Έχουμε μπει τελική ευθεία ! Καλή επιτυχία σε όλους !
Panoss99

K2372 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:23 am Λοιπόν την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται τα μόρια και που μας καλούν για ΠΚΕ. Από 30 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν να καλούν. Όσοι τα καταφέρουμε θα μπούμε στις 11/12/2023 και έως τέλος του χρόνου θα έχουμε ορκιστεί. Έχουμε μπει τελική ευθεία ! Καλή επιτυχία σε όλους !
Καλημέρα φίλε μου. Εγώ έμαθα για δεύτερα μόνο μόρια θα βγει και το που μας καλούνε την ίδια μέρα με τα μόρια;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

K2372 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:23 am Λοιπόν την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται τα μόρια και που μας καλούν για ΠΚΕ. Από 30 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν να καλούν. Όσοι τα καταφέρουμε θα μπούμε στις 11/12/2023 και έως τέλος του χρόνου θα έχουμε ορκιστεί. Έχουμε μπει τελική ευθεία ! Καλή επιτυχία σε όλους !
Πως γίνεται 11/12 να μπούμε κ μέχρι τέλος να οριστούμε;40 ημέρες δεν είναι;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως!
K2372
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από K2372 »

Πρώτα τα μόρια και μετά έχει τις ενστάσεις των μορίων. Από 30 Οκτώβρη θα καλούν για ΠΚΕ, έτσι έμαθα. Θέλουν η διαδικασία να έχει τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η προπαίδευση είναι 20-25 ημέρες, μετά ορκωμοσία και μετά σχολεία ειδικότητας. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος που είναι μέσα για την προπαίδευση.
Panoss99

K2372 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 2:59 pm Πρώτα τα μόρια και μετά έχει τις ενστάσεις των μορίων. Από 30 Οκτώβρη θα καλούν για ΠΚΕ, έτσι έμαθα. Θέλουν η διαδικασία να έχει τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η προπαίδευση είναι 20-25 ημέρες, μετά ορκωμοσία και μετά σχολεία ειδικότητας. Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος που είναι μέσα για την προπαίδευση.

Δευτέρα θα βγει σχετική ανακοίνωση μου είπαν για όλα.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Eleonora »

SylvGreek έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 2:20 pm Σίγουρα. Πότε λες είναι η κατάλληλη στιγμή να τις κάνω;
Περιμένουμε πίνακες μοριοδότησης; Άλλος λέει ναι άλλος όχι. Δε ξέρω τι να περιμένω και με αγχώνει το χρονικό περιθώριο.
Δεν υπάρχει λόγος να εξαντλείς τα χρονικά περιθώρια των εξετάσεων. Έπρεπε να τις είχες κάνει ήδη. Είναι και πολλές, και απαιτείται και κάποιος χρόνος για να βγούν τα αποτελέσματα, αυτό που δεν έχει γίνει κατανοητό από πολλούς, είναι ότι από την ημερομηνία που βγήκε η προκήρυξη και μετά, μπορούν να γίνουν οι εξετάσεις του πίνακα Α. Δλδ μήνες πριν, μην νομίζετε ότι δεν ισχύουν και πρέπει να περιμένετε τελευταία στιγμή.

.
Styga
SylvGreek
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Είμαι σε διαδικασία που ξεκινάω τις εξετάσεις, μόνο κάποιος να διευκρινίσει τι γίνεται με την ακτινογραφία θώρακος. Πρέπει να γράψει πόρισμα ο ακτινολόγος; Χρειάζεται κάποια. Φωτογραφία (;) όπως κάνουν λόγο σε άλλο topic συνάδελφοι;
Ευχαριστώ
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Λοιπόν με πήρε τηλ η "πηγη" να το πω και ετσι! Μου είπε πως έμαθε είμαι στους αρχικά κληθεντες για ΠΚΕ. Απο εβδομάδα θα αρχίσουν να ενημερώνουν λγκ. Θα μας έρθει email. Να τσεκαρετε μάλιστα και τα σπαμ γιατί μπορεί να πάει εκει.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Panagiotisvrg έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 7:53 pm Λοιπόν με πήρε τηλ η "πηγη" να το πω και ετσι! Μου είπε πως έμαθε είμαι στους αρχικά κληθεντες για ΠΚΕ. Απο εβδομάδα θα αρχίσουν να ενημερώνουν λγκ. Θα μας έρθει email. Να τσεκαρετε μάλιστα και τα σπαμ γιατί μπορεί να πάει εκει.
Μπράβο φίλε μου συγχαρητήρια. Δεν τον ρωτάς και για μας 😅;(Πλακιτσα)
Ναι από εβδομάδα μου είπαν κ εμένα θα καλούν και θα βγεί και το πρόγραμμα
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Eleonora »

SylvGreek έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 6:33 pm Είμαι σε διαδικασία που ξεκινάω τις εξετάσεις, μόνο κάποιος να διευκρινίσει τι γίνεται με την ακτινογραφία θώρακος. Πρέπει να γράψει πόρισμα ο ακτινολόγος; Χρειάζεται κάποια. Φωτογραφία (;) όπως κάνουν λόγο σε άλλο topic συνάδελφοι;
Ευχαριστώ
Φωτογραφία, δεν θυμάμαι πέρυσι να είχαμε. Γνωμάτευση θα δώσει ο ακτινολόγος, δεν θα δώσει σκέτη την ακτινογραφία.
Styga
SylvGreek
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Στον "γυναικολογικό έλεγχο" Γνωρίζουμε τι ακριβώς ζητάνε.; Τι εξετάσεις περιλαμβάνει αυτός;(πέρα από το τεστ κύησης)
Marilita

Δημοσίευση από Marilita »

Παιδιά έχουν βγει μόνο τα μόρια για αεροπορία.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες