Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Venom94 »

dokimos2000 έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 3:45 pm Καλησπερα σε ολους,

Εχω ξεκινησει να συμπληρωνω την αιτηση μεσω ΑΣΕΠ για την κατηγορια ΔΕ.

ειμαι στο πεδιο που συμπληρωνουμε τον τιτλο σπουδων και λεει :

103. ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
104. ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΔΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Εγω δεν εχω καποιο ιεκ υπηρεσιων ασφαλειας και θελω να δηλωσω απολυτηριο λυκειου ποιο απο τα δυο επιλεγω υπαρχει καποιος να μου το πει.

Ευχαριστω εκ των προτερων

ΥΓ πρωτη φορα συμπληρωνω αιτηση μεσω Ασεπ μην πέσετε να με φατε

Το 104.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από mrhabuya »

Παντως εγω αν περασω, οταν θα με ρωτανε οι γκομενες τι δουλεια κανω θα λεω αστυνομικος :lol:
Babyshark

Δημοσίευση από Babyshark »

mrhabuya έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 5:52 pm Παντως εγω αν περασω, οταν θα με ρωτανε οι γκομενες τι δουλεια κανω θα λεω αστυνομικος :lol:
Και όταν σου πει η γκόμενά ρε παλικάρι και πόσα παίρνεις; Θα τις πεις 600 ευρώ; 🤣😅😆
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ξεφεύγει πάλι η συζήτηση. Στο μεσσεντζερ αυτά δεν μας αφορούν παιδιά τι θα λέτε μετά κ τι θα κάνετε. Οποιος θέλει να ρωτήσει κάτι για την προκήρυξη ας ρωτήσει. Άντε άντε να τελειωνουμε αύριο
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

mrhabuya έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 5:52 pm Παντως εγω αν περασω, οταν θα με ρωτανε οι γκομενες τι δουλεια κανω θα λεω αστυνομικος :lol:
Μόνο μην πέσεις σε αστυνομικό κοπέλα και σου ζητήσει κανά σήμα φίλε μου και αντί για καμάκι σε πάει μέσα για αντιποίηση Αρχής... Ξεκολλάτε μερικοί με τις εξυπνάδες ο ποινικός κώδικας δεν χαρίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από mrhabuya »

Edwwww έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 6:28 pm
Μόνο μην πέσεις σε αστυνομικό κοπέλα και σου ζητήσει κανά σήμα φίλε μου και αντί για καμάκι σε πάει μέσα για αντιποίηση Αρχής... Ξεκολλάτε μερικοί με τις εξυπνάδες ο ποινικός κώδικας δεν χαρίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
θα μου ξυθει το δεξι αν ζητησει σημα και μετα θα μου ξυθει και το αριστερο αν μου πει για ποινικους κωδικες
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

mrhabuya έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 6:50 pm
θα μου ξυθει το δεξι αν ζητησει σημα και μετα θα μου ξυθει και το αριστερο αν μου πει για ποινικους κωδικες

Θα έχεις την ίδια μαγκιά που έχεις εδώ μέσα εκείνη την στιγμή, ή θα κανεις την πάπια;
Justice2023

Δημοσίευση από Justice2023 »

Αν της πεις ότι είσαι δικαστικός αστυνομικός ποια είναι η αντιποιηση; Αφου θα έχεις και ταυτότητα.
Firebow

Δημοσίευση από Firebow »

Ρε μάγκες η προκήρυξη λέει ότι ο στρατός δίνει εμπειρία και δε λέει κάτι για ειδικότητες επομένως όλοι από στρατό βάζουν αναγκαστικά ότι έχουν εμπειρία
Zavos

Δημοσίευση από Zavos »

Παιδιά από Δικαστική Αστυνομία μπορούμε να πάμε ΟΠΚΕ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Firebow έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 7:36 pm Ρε μάγκες η προκήρυξη λέει ότι ο στρατός δίνει εμπειρία και δε λέει κάτι για ειδικότητες επομένως όλοι από στρατό βάζουν αναγκαστικά ότι έχουν εμπειρία
Η απασχόληση που προκύπτει κατά την διάρκεια της θητείας, λέει η προκ. Μιλάει για απασχόληση. Όπως και να έχει, την βάζεις και αν την πιάσουν, καλώς. Αν έχεις μόνο την θητεία και δεν την πιάσουν, θα παίξεις στις θέσεις χωρίς εμπειρία.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ζαβος ονομα και πράγμα
Yank

Δημοσίευση από Yank »

niasimas έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 7:56 pm
Firebow έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 7:36 pm Ρε μάγκες η προκήρυξη λέει ότι ο στρατός δίνει εμπειρία και δε λέει κάτι για ειδικότητες επομένως όλοι από στρατό βάζουν αναγκαστικά ότι έχουν εμπειρία
Η απασχόληση που προκύπτει κατά την διάρκεια της θητείας, λέει η προκ. Μιλάει για απασχόληση. Όπως και να έχει, την βάζεις και αν την πιάσουν, καλώς. Αν έχεις μόνο την θητεία και δεν την πιάσουν, θα παίξεις στις θέσεις χωρίς εμπειρία.

Την έβαλα και εγώ την θητεία του στρατού, αν και δεν την υπολογίζω έχω ειδικότητα χειριστείς στινγκερ. Πυροβολικο, υπηρέτης α/α. Δεν ξέρω καν αν με μετρήσει. Αλλιώς - 9 μήνες από την εμπειρία.
Firebow

Δημοσίευση από Firebow »

Κανονικά έπρεπε να λέει τι μετράει. Τέλος πάντων
Zavos

Δημοσίευση από Zavos »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 7:59 pm Ζαβος ονομα και πράγμα
Φίλε γνωρίζεις αν γίνεται; Θέλω να παω οπκε, είμαι πολύ μάχιμος!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες