Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χαχχχαχ σταματήσετε ρε μλκες και εμείς αν μπούμε να κωλοβαραμε όλη μέρα θα μπούμε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 9:55 pm Χαχχχαχ σταματήσετε ρε μλκες και εμείς αν μπούμε να κωλοβαραμε όλη μέρα θα μπούμε
Και μετα ξυπνησατε... Με αυτα τα ονειρα ζειτε και μετα αν τυχει και μπειτε θα δειτε τα δυσκολα και θα τρεχετε δεν ειναι ολα τοσο ροδινα
Επισκέπτης

Δουλεύω 12ωρες την μέρα μόνο Κυριακές δεν δουλεύω τι εννοείς ότι δεν θα είναι ρόδινα αν μπω. Βέβαια και θα είναι. Για αυτό και θα κάνω και δεύτερη δουλειά αν μπω όπως κάνω και τώρα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 10:09 pm Δουλεύω 12ωρες την μέρα μόνο Κυριακές δεν δουλεύω τι εννοείς ότι δεν θα είναι ρόδινα αν μπω. Βέβαια και θα είναι. Για αυτό και θα κάνω και δεύτερη δουλειά αν μπω όπως κάνω και τώρα
Ναι Ξανθοπουλε κι αλλοι τοσο δουλευαμε. Και πολυ πιο πολυ. Δεν ειναι ολα τοσο ροδινα ξαναλεω αν με το καλο μπεις θα το διαπιστωσεις δεν θα κατσω να αναλυσω τους λογους ειλικρινα. Αλλα μην το υποτιμας.
Επισκέπτης

Το σκέφτομαι αν θα μπω. Έχω κάνει Ίδη στρατό ξέρω κάποια πράγματα τώρα αν είναι τόσο άσχημα απλά τα παρατάω και φεύγω δεν θα κάτσω να γ@@@σω την ψυχική μου υγεία για μια δουλειά στον στρατο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 10:30 pm Το σκέφτομαι αν θα μπω. Έχω κάνει Ίδη στρατό ξέρω κάποια πράγματα τώρα αν είναι τόσο άσχημα απλά τα παρατάω και φεύγω δεν θα κάτσω να γ@@@σω την ψυχική μου υγεία για μια δουλειά στον στρατο
Αλλο η θητεια σου κι αλλο η δουλεια. Οταν θα κληθεις να πας μεταθεση για 7 χρονια τουλαχιστον μακρυα απο το σπιτι σου οπου θα σε στειλουν οοοπου θελουν κι οπου υπαρχει αναγκη, πχ σε καποιο νησι που τα ενοικια θα ειναι πανακριβα κι απλησιαστα οταν δεν θα μπορεις οσο ευκολα λες οτι θα κανεις 2η δουλεια οταν θα κανεις αλλα χιλλια δυο πραγματα που δεν ειναι της αρμοδιοτητας σου κι αλλα τοσα... Μην τα θεωρειτε ολα παιχνιδακι ειναι πολλα που δεν γνωριζετε επειδη δουλευετε 12ωρα η επειδη κανατε τη θητεια σας. Τι σε κανει να πιστευεις οτι στο στρατο θα φευγεις 2 η ωρα;5 υπηρεσιες 24ωρες στανταρακι το μηνα + οτιδηποτε αλλο (δασοπεριπολα κτλ)
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 10:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 10:30 pm Το σκέφτομαι αν θα μπω. Έχω κάνει Ίδη στρατό ξέρω κάποια πράγματα τώρα αν είναι τόσο άσχημα απλά τα παρατάω και φεύγω δεν θα κάτσω να γ@@@σω την ψυχική μου υγεία για μια δουλειά στον στρατο
Αλλο η θητεια σου κι αλλο η δουλεια. Οταν θα κληθεις να πας μεταθεση για 7 χρονια τουλαχιστον μακρυα απο το σπιτι σου οπου θα σε στειλουν οοοπου θελουν κι οπου υπαρχει αναγκη, πχ σε καποιο νησι που τα ενοικια θα ειναι πανακριβα κι απλησιαστα οταν δεν θα μπορεις οσο ευκολα λες οτι θα κανεις 2η δουλεια οταν θα κανεις αλλα χιλλια δυο πραγματα που δεν ειναι της αρμοδιοτητας σου κι αλλα τοσα... Μην τα θεωρειτε ολα παιχνιδακι ειναι πολλα που δεν γνωριζετε επειδη δουλευετε 12ωρα η επειδη κανατε τη θητεια σας. Τι σε κανει να πιστευεις οτι στο στρατο θα φευγεις 2 η ωρα;5 υπηρεσιες 24ωρες στανταρακι το μηνα + οτιδηποτε αλλο (δασοπεριπολα κτλ)

Και προφανως δεν τα λεω για να αποτρεψω κανενα μελλοντικο συναδελφο καθως εχει αλλα τοσα καλα. Αλλα μην τα θεωρουμε ολα ροδινα κι ολα ευκολα
Επισκέπτης

Την αλήθεια λες φίλε και το εκτιμώ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 10:47 pm Την αλήθεια λες φίλε και το εκτιμώ.
Προς Θεου, την θεση θα μου φας... Απλως καλο ειναι να υπαρχει γενικα γνωση και των θετικων και των αρνητικων γιατι πολλοι νομιζουν οτι θα μπουν κι ολα θα ναι ευκολα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Δεύτερη δουλειά, παιδιά, μαζί με ΕΠΟΠ, πολύ δύσκολο. Ειδικά αν είσαι μακριά από σπίτι, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο. Δηλαδή, αν κάποιος πάει Έβρο, που θα βρει άλλη εργασία; Δεν νομίζω να περισσεύει και χρόνος. Ούτε και όρεξη, από την κούραση. Σε κανένα νησί, ίσως το καλοκαίρι, αλλά εξαρτάται από τις υπηρεσίες, που δεν θα είναι λίγες, γιατί δεν υπάρχει κόσμος. Κατά τ'άλλα, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.
Sofokliss

Δημοσίευση από Sofokliss »

Σε περίπτωση αυξημένης τιμής SGOT (λόγο σκληρής προπόνησης και συμπληρωμάτων) σε κόβουνε, σε ξανά βάζουν να κανείς αιματολογικά ή το προσπερνάνε; Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Sofokliss έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 11:18 am Σε περίπτωση αυξημένης τιμής SGOT (λόγο σκληρής προπόνησης και συμπληρωμάτων) σε κόβουνε, σε ξανά βάζουν να κανείς αιματολογικά ή το προσπερνάνε; Ευχαριστώ
Χωρις καμια κακη προθεση απεναντι σου. Αρχικα κατσε να δεις εαν θα πας εως τις πκε οτι κριθηκες καταλληλος δεν σημαινει απολυτως τιποτα εχουμε μπροστα μας. Δευτερον για οτιδηποτε σοβαρη πληροφορια που κρινει το μελλον σου αντι να ρωτησεις εναν ιατρο ρωτας σε ενα ανεπισημο φορουμ να σου απαντησει καποιος "ιατρος του φορουμ" που ειτε εσκεμενα ειτε επειδη μπορει να θελει να πεταξει μια εξυπναδα εσενα να σε επιρρεασει; Δηλαδη ρε παιδια καπου ελεος...
tza
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tza »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 11:46 am
Sofokliss έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 11:18 am Σε περίπτωση αυξημένης τιμής SGOT (λόγο σκληρής προπόνησης και συμπληρωμάτων) σε κόβουνε, σε ξανά βάζουν να κανείς αιματολογικά ή το προσπερνάνε; Ευχαριστώ
Χωρις καμια κακη προθεση απεναντι σου. Αρχικα κατσε να δεις εαν θα πας εως τις πκε οτι κριθηκες καταλληλος δεν σημαινει απολυτως τιποτα εχουμε μπροστα μας. Δευτερον για οτιδηποτε σοβαρη πληροφορια που κρινει το μελλον σου αντι να ρωτησεις εναν ιατρο ρωτας σε ενα ανεπισημο φορουμ να σου απαντησει καποιος "ιατρος του φορουμ" που ειτε εσκεμενα ειτε επειδη μπορει να θελει να πεταξει μια εξυπναδα εσενα να σε επιρρεασει; Δηλαδη ρε παιδια καπου ελεος...
Καλησπέρα σας.
Πως θα μπορούσε ένας ιδιώτης γιατρός να γνωρίζει τις τιμές SGOT που δέχεται ο στρατός; Εγώ που αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και ρώτησα σε ιδιώτη, δεν μπορούσε να μου απαντήσει.
Emilios12

Δημοσίευση από Emilios12 »

Καλησπερα παιδιά. Να μοιραστώ μια σκέψη μου μαζί σας μήπως τώρα με την δικαστική αστυνομία που βγήκε πολλοί από την προκήρυξη εποπ δεν θα παρευρεθούν στα πκε και θα μετανιώσουν;
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Emilios12 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 12:36 pm Καλησπερα παιδιά. Να μοιραστώ μια σκέψη μου μαζί σας μήπως τώρα με την δικαστική αστυνομία που βγήκε πολλοί από την προκήρυξη εποπ δεν θα παρευρεθούν στα πκε και θα μετανιώσουν;
Πολλοί δε νομίζω αλλά κάποιοι οι οποίοι έκαναν αίτηση για την προκήρυξη χωρίς να είναι σίγουροι ίσως ναι δεν συμμετάσχουν περιμένοντας αποτέλεσμα της δικαστικής. Αλλα πολλοί δεν θα είναι! Γνώμη μου πάντα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες