Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Edwwww

Re: Υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Edwwww »

Οι προκηρύξεις των σωφρονιστικών ήτανε Κ για αυτό άργησαν.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά τελικά σαν δόκιμος πιάνεται 100 μόρια + προϋπηρεσία οι μήνες η μόνο 100 μόρια γιατί δεν κατάλαβα και η προκήρυξη δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα.
shootmann1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από shootmann1992 »

Ρε παιδιά πείτε μου λίγο κάποιος γιατί δεν το καταλαβαίνω στην προκήρυξη ποια η διαφορά στο 103 και το 104; Μιλάω για τίτλους σπουδών. Εγώ που έχω απολυτήριο και πτυχίο ΕΠΑΛ το οποίο σχετίζεται με υπολογιστές ποίο πεδίο να επιλέξω το 103 η το 104;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

shootmann1992 έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 8:52 pm Ρε παιδιά πείτε μου λίγο κάποιος γιατί δεν το καταλαβαίνω στην προκήρυξη ποια η διαφορά στο 103 και το 104; Μιλάω για τίτλους σπουδών. Εγώ που έχω απολυτήριο και πτυχίο ΕΠΑΛ το οποίο σχετίζεται με υπολογιστές ποίο πεδίο να επιλέξω το 103 η το 104;
Το 103 αφορά ότι σχετίζεται με την ειδικότητα του στελέχους ασφαλείας, με κύριο το ΙΕΚ. Το 104 αφορά όλα τα υπόλοιπα, ανεξαρτήτου ειδικότητας. Εσύ, μάλλον είσαι 104.
shootmann1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από shootmann1992 »

niasimas έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 9:05 pm
shootmann1992 έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 8:52 pm Ρε παιδιά πείτε μου λίγο κάποιος γιατί δεν το καταλαβαίνω στην προκήρυξη ποια η διαφορά στο 103 και το 104; Μιλάω για τίτλους σπουδών. Εγώ που έχω απολυτήριο και πτυχίο ΕΠΑΛ το οποίο σχετίζεται με υπολογιστές ποίο πεδίο να επιλέξω το 103 η το 104;
Το 103 αφορά ότι σχετίζεται με την ειδικότητα του στελέχους ασφαλείας, με κύριο το ΙΕΚ. Το 104 αφορά όλα τα υπόλοιπα, ανεξαρτήτου ειδικότητας. Εσύ, μάλλον είσαι 104.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 6:54 pm Ρε παιδιά τελικά σαν δόκιμος πιάνεται 100 μόρια + προϋπηρεσία οι μήνες η μόνο 100 μόρια γιατί δεν κατάλαβα και η προκήρυξη δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα.
Το έχουν αναλύσει προηγούμενοι παιδιά σε πιο πίσω σελίδες, ρίξε μια ματιά.
melsar77

Δημοσίευση από melsar77 »

Μια ερώτηση παιδιά καλημέρα... Όταν επιλέγουμε θέσεις με εντοπιότητα αλλά δεν είμαστε από το μέρος αυτό βάζουμε στην θέση δίπλα τον κωδικό της εντοπιότητας η το αφήνουμε κενό?
Hlt

Δημοσίευση από Hlt »

Καλημέρα : Παιδιά έχω απολυτήριο Λυκείου 18 και τα τα βασικά για την προκύρηξη... Δεν έχω μόρια από στρατό. Να κάνω αίτηση;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

Hlt έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 7:03 am Καλημέρα : Παιδιά έχω απολυτήριο Λυκείου 18 και τα τα βασικά για την προκύρηξη... Δεν έχω μόρια από στρατό. Να κάνω αίτηση;
Άμα εμείς δηλαδή σου πούμε να μην κάνεις αίτηση δεν θα κάνεις; Τι ρωτάτε ρε παιδιά... Εννοείται να κάνεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα τώρα το αν μπεις ή όχι δεν μπορεί να το εγγυηθεί κάνεις. Κάνε τη προσπάθεια σου και ο, τι γίνει! Έλα καλημέρα
Vasilisxas

Δημοσίευση από Vasilisxas »

Έχουμε καμία πληροφορία για το πόσες είναι οι αιτήσεις μέχρι στιγμής;
ElenhMp

Δημοσίευση από ElenhMp »

Παιδιά καλημέρα. Δυστυχώς η διαδικασία θα πάρει αρκετό (α) χρόνο
Θέλει τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ΑΣΕΠ και να προχωρήσει η προκήρυξη, η εκπαίδευση κλπ...
Πάντα συγκριτικά με όλες τις προηγούμενες προκηρύξεις ασεπ
Surgeon
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Surgeon »

Πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει η βάση για ΠΕ εάν κρίνουμε ότι από τις 30 σύνολο θέσεις οι 8 πάνε σε άτομα με κριτήρια τριτεκνιας πολύτεκνιας κτλπ
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

ElenhMp έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 11:03 am Παιδιά καλημέρα. Δυστυχώς η διαδικασία θα πάρει αρκετό (α) χρόνο
Θέλει τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ΑΣΕΠ και να προχωρήσει η προκήρυξη, η εκπαίδευση κλπ...
Πάντα συγκριτικά με όλες τις προηγούμενες προκηρύξεις ασεπ
Του υπουργειου ειναι η προκυρηξη δεν θα αργησει τοσο.
SSINO

Δημοσίευση από SSINO »

Το εχουμε ξανα πει και θα το ξανα πουμε μεχρι να το καταλάβετε. Η προκήρυξη δεν ειναι ασεπ ειναι του του υπουργείου!
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

SSINO έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 11:39 am Το εχουμε ξανα πει και θα το ξανα πουμε μεχρι να το καταλάβετε. Η προκήρυξη δεν ειναι ασεπ ειναι του του υπουργείου!
Τον Μάρτιο το αργότερο θα είστε σχολή.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες