Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Να ρωτήσω αν εισαι επιλαχόν μέχρι ποσό καιρό να περιμένεις να σε καλέσουν μέχρι να τελειώσει η ΒΣΕ μέχρι ποτέ ;
Παιδιά να ρωτήσω είναι απαραίτητο το ραπιντ τεστ η δεν ισχύει πλέον
Το αργότερο που σε καλούν είναι συνήθως λίγο πριν την ορκομωσία της Βασικής Εκπαίδευσης. Για από εκεί και μετά δεν ξέρω εάν είναι δυνατόν να καλέσουν επιλαχών και εάν καλέσουν θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλη έλλειψη και ανάγκη στην ειδικότητα.
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 2:57 pm
Εε για ενημερωση οταααν θα ερθει η ωρα και με τα τοτε δεδομενα ξαναρωτα, τωρα μιλαμε για 1 μηνα μετα υποθεση και μεσολαβουν ποσα βηματα ακομη. Εαν εχεις περασει στις πκε αφου κριθεις καταλληλος, εχεις τα μορια ωστε να επιλεγεις για πκε βλεπουμε πρωτα ο Θεος
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 3:04 pmΠαιδιά κάποιοι άνθρωποι δεν είμαστε της τελευταίας στιγμής. Απάντησε αν γνωρίζεις, αν όχι πήγαινε παρακάτω. Προφανώς ο άλλος αν δεν κληθεί για πκε δεν θα κάνει και ραπίντ δεν θέλει μυαλό. Αν είναι έτσι μην κάνετε τις εξετάσεις του πίνακα Α γιατί δεν ξέρετε αν σας καλέσουν, μην κάνετε προπόνηση των αθλημάτων γιατί δεν ξέρετε αν σας καλέσουν! Δεν πάει έτσι. Σε τέτοιες προκηρύξεις είσαι έτοιμος για όλα. Αν δεν περάσεις οκ αν περάσεις όμως πρέπει να κάνεις την όλη διαδικασία!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 2:57 pm
Εε για ενημερωση οταααν θα ερθει η ωρα και με τα τοτε δεδομενα ξαναρωτα, τωρα μιλαμε για 1 μηνα μετα υποθεση και μεσολαβουν ποσα βηματα ακομη. Εαν εχεις περασει στις πκε αφου κριθεις καταλληλος, εχεις τα μορια ωστε να επιλεγεις για πκε βλεπουμε πρωτα ο Θεος
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 5:04 pmΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 3:04 pmΠαιδιά κάποιοι άνθρωποι δεν είμαστε της τελευταίας στιγμής. Απάντησε αν γνωρίζεις, αν όχι πήγαινε παρακάτω. Προφανώς ο άλλος αν δεν κληθεί για πκε δεν θα κάνει και ραπίντ δεν θέλει μυαλό. Αν είναι έτσι μην κάνετε τις εξετάσεις του πίνακα Α γιατί δεν ξέρετε αν σας καλέσουν, μην κάνετε προπόνηση των αθλημάτων γιατί δεν ξέρετε αν σας καλέσουν! Δεν πάει έτσι. Σε τέτοιες προκηρύξεις είσαι έτοιμος για όλα. Αν δεν περάσεις οκ αν περάσεις όμως πρέπει να κάνεις την όλη διαδικασία!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 2:57 pm
Το γεγονος οτι συγκρινεις τις εξετασεις η τα αθληματα με το ραπιντ που το κανεις 1 μερα πριν παρουσιαστεις στις πκε με ξεπερναει ειλικρινα... Δεν εχω να προσθεσω κατι διοτι μαλλον "τρολλαρεις"... Ημαρτον με αυτου του ειδους ερωτησεων και προβληματισμων 1 μηνα πριν μαθουμε καν τα αποτελεσματα
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 5:16 pmΝαι ποιο είναι το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει; Στο να το ξέρει κάποιος νωρίτεραΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 5:04 pmΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 3:04 pm
Παιδιά κάποιοι άνθρωποι δεν είμαστε της τελευταίας στιγμής. Απάντησε αν γνωρίζεις, αν όχι πήγαινε παρακάτω. Προφανώς ο άλλος αν δεν κληθεί για πκε δεν θα κάνει και ραπίντ δεν θέλει μυαλό. Αν είναι έτσι μην κάνετε τις εξετάσεις του πίνακα Α γιατί δεν ξέρετε αν σας καλέσουν, μην κάνετε προπόνηση των αθλημάτων γιατί δεν ξέρετε αν σας καλέσουν! Δεν πάει έτσι. Σε τέτοιες προκηρύξεις είσαι έτοιμος για όλα. Αν δεν περάσεις οκ αν περάσεις όμως πρέπει να κάνεις την όλη διαδικασία!
Το γεγονος οτι συγκρινεις τις εξετασεις η τα αθληματα με το ραπιντ που το κανεις 1 μερα πριν παρουσιαστεις στις πκε με ξεπερναει ειλικρινα... Δεν εχω να προσθεσω κατι διοτι μαλλον "τρολλαρεις"... Ημαρτον με αυτου του ειδους ερωτησεων και προβληματισμων 1 μηνα πριν μαθουμε καν τα αποτελεσματα
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 8:33 pmΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 5:16 pmΝαι ποιο είναι το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει; Στο να το ξέρει κάποιος νωρίτεραΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 5:04 pm
Αύριο θα έχουμε κατάλληλους-ακατάλληλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες