Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Εμοδέ θα πάρει παιδιά παιδιά αφού είπε οτι πέτυχε όλο αυτό τι πιο ξεκάθαρο το θέμα είναι με το ηλικιακό που πάλι το απέφυγε…
Τι μία λέει ότι το υπουργείο περιβάλλοντος θα πάρει 500 δασικούς και 1200 εποχικούς. Αυτοί τι θα είναι; Δεν θα είναι πυροσβέστες; Μετά λέει ότι οι 700 θα είναι από την δεξαμενή των εποχικών και τα κενά θα καλυφθούν με νέους εποχικούς. Θα βγάλει καινούργια προκ. Ή από επιλαχόντες; Και οι 1200, που είπε πριν τι ρόλο θα βαράνε; Του έκαναν μία ερώτηση και τα έκανε χειρότερα. Το μόνο ξεκάθαρο είναι 'οτι οι εποχικοί θα μπουν με κριτήρια εμοδέ, στην προκ. Των 700.
Παιδιά να μιλήσω λίγο με τωρινά δεδομένα; Είμαι 31 με 2 αντιπυρικες αν βγει φέτος που λενε δεν είμαι πολύ πάτο; Χωρίς ειδικές δυνάμεις μόνο Γ κατηγορία δίπλωμα.
Οπότε μάταια.KYNHGOS έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 9:45 pmΑν η προκ ειναι καρμπον με την προηγουμενη του 2021, είσαι!
Δες τα προηγούμενα μηνύματα και μετά πες μου αν κατάλαβαν οτι είναι γάτα αυτό που νιαουριζει.KYNHGOS έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 3:30 pmΓατα νιαουρίζει στα κεραμίδια και συ μας λες «τι κανει νιαου-νιαου»
Ότι και να είναι, κριτήρια εμοδε θα βάλει. Για τώρα τουλάχιστον. Ο Τουρνάς το έχει πει πενήντα φορές.Dykas έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 10:59 pmΔες τα προηγούμενα μηνύματα και μετά πες μου αν κατάλαβαν οτι είναι γάτα αυτό που νιαουριζει.KYNHGOS έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 3:30 pmΓατα νιαουρίζει στα κεραμίδια και συ μας λες «τι κανει νιαου-νιαου»
Χαχα καλα μορια; Τα καλύτερα εχω. Παλι πορτα θα φαω μ αυτους!epoxikosbmk έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:01 pm Από ότι φαίνεται ίσως να βγει Ιανουαρίο πετάει έξω και 92αρηδες εποχικούς οι οποίοι είναι αρκετοί. Όσοι είστε πολίτες με Καλά μόρια θα έχετε πολλές πιθανότητες.
Αυτο είναι το σχέδιο τους. Να προβαλλουν τους εθελοντές κι οτι παμε καλα αρα δεν χρειαζόμαστε αλλους πολίτες ή εποχικούς!
Καλησπέρα παιδιά. Για να καταλάβω, αν κάποιος έχει γεννηθεί τον Μάιο του 1992 και αν υποθέσουμε ότι τα 31 είναι το όριο ηλικίας ξανά, για να τον πιάνει η προκήρυξη πρέπει η τελευταία να βγει μέχρι 31 Δεκέμβρη;
δ. Οι υποψήφιοι ειδικότητας Πυροσβεστικού Τεχνικού Προσωπικού, να μην έχουν υπερβεί το
εικοστό όγδοο (28ο) έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου του έτους λήξης της προθεσμίας
υποβολής της αίτησης συμμετοχής (ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1994 και
μεταγενέστερα). Κατ’ εξαίρεση, για όσους υπάγονται στην ειδικότητα του Πυροσβεστικού
Επιστημονικού Προσωπικού, καθώς και για τους Πυροσβέστες Εποχικής Απασχόλησης, το ως άνω
ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται στο τριακοστό πρώτο (31ο) έτος. Για τον υπολογισμό της ηλικίας
των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης λαμβάνεται η 31η
Δεκεμβρίου του έτους γέννησης
(ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1991 και μεταγενέστερα).
Αυτό έλεγε η προηγούμενη προκ. Των εμοδε.
Το μόνο μου ερώτημα είναι αυτοί οι 700 εμοδε που θα τοποθετηθούν και τι θα κάνουν το χειμώνα γνωρίζει κανείς;
Καλημέρα οπότε είναι σχεδόν σίγουρο για εμοδε σωστά; Μόνο το φεκ περιμένουμε?
700-750 ατομα εμοδε
28 πολιτες 31 εποχικοι
Προ των πυλων το φεκ.
28 πολιτες 31 εποχικοι
Προ των πυλων το φεκ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες