Mην μου βιάζεστε!
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Ρε παιδια αυτή η φήμη ότι θα το τρέξουν φέτος πως προέκυψε; Δεν καίγονται όπως εμείς να το τρέξουν και ιδιαίτερα.
Έτσι όπως πάει, θα βγουν όλες οι άλλες προκηρύξεις, θα έχουν περάσει αθλήματα και για τους ΕΠΟΠ θα περιμένουμε πίνακες με βαθμολογία! Μήπως ότι έρχονται κρίσεις, ίσως μετά τις εκλογές, παίζει να τρενάρει τις διαδικασίες;
Οποιος ειναι να μπει, θα μπει. Σε αυτου το ειδους προκυρηξεις οι διαδικασιες ειναι ψυχοφθορες κι οποιος δεν εχει υπομονη δεν θα την παλεψει και πολυ
Εκτός αν και βγάλουμε πίνακες κατάλληλων και μόρια μαζί και δώσουν προθεσμία για ενστάσεις 5 μέρες δλδ η διαδικασία που έγινε το 2021, ίσως γίνει και αυτό ποιος ξέρει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
μετα απο 3.5 βαθμους βγαινεις ι2?GreekGod έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 7:36 pmΟχι κανενα απολυτως θεμα. Ι1 κανονικα. Στο λεω επειδη εχω και εγω. Το οριο ειναι οι 3.5 βαθμοι ανα ματι.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Δεν βρίσκω το ΦΕΚ. Η 3.5 ή 4.5 βαθμοί είναι το όριο. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που ξέρει στα σίγουρα.episkeptis έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 6:37 amμετα απο 3.5 βαθμους βγαινεις ι2;GreekGod έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 7:36 pmΟχι κανενα απολυτως θεμα. Ι1 κανονικα. Στο λεω επειδη εχω και εγω. Το οριο ειναι οι 3.5 βαθμοι ανα ματι.
The only easy day was yesterday.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
Καλημέρα. Για κοίτα μια αυτό θα σε βοηθήσει πιστεύω
https://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomo ... 1_2014.htm
https://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomo ... 1_2014.htm
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
δεν εχω ακουσει για οριο εγω καθολου. Μπορει να υπαρχει δε το ξερω με σιγουρια. Περσι παντως πηρα Ι1 με 3.5 βαθμους ακριβως μυωπια και λιγο αστιγματισμοGreekGod έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 9:56 amΔεν βρίσκω το ΦΕΚ. Η 3.5 ή 4.5 βαθμοί είναι το όριο. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που ξέρει στα σίγουρα.episkeptis έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 6:37 amμετα απο 3.5 βαθμους βγαινεις ι2;GreekGod έγραψε: Δευ Οκτ 02, 2023 7:36 pm
Οχι κανενα απολυτως θεμα. Ι1 κανονικα. Στο λεω επειδη εχω και εγω. Το οριο ειναι οι 3.5 βαθμοι ανα ματι.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Στον συνδεσμο που εσταλη παραπανω αναφερει τους 4.5 βαθμους ως οριο.
The only easy day was yesterday.
Παιδιά μια ερώτηση εκτός από αυτές τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν από εξωτερικούς ιατρούς οι άλλες που θέλουν στρατιωτικό νοσοκομείο πρέπει να πάμε εμείς η απλά θα γίνουν αργότερα.
Θα γίνουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο, όταν σε καλέσουν για ΠΚΕ δλδ 1η ημέρα ψυχοτεχνικά,2η ημέρα τις εξετάσεις, και μετά αθλητικές δοκιμασίες. Εννοείται, εάν και εφόσον κριθείς κατάλληλος και σε καλέσουν μέσω της πλατφόρμας, που πρέπει να μπαίνεις μόνος σου και να ενημερώνεσαι.
Styga
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες