Πολυ σωστες επιλογες ως προς τα μορια που διαθετεις. Ανετα. Αλλα εστω μικρη πολυ μικρη πιθανοτητα να βγεις επιλαχουσα θα σαι στους πρωτους και σιγουρα θα σε καλεσουν. Καλη επιτυχια!Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:05 pm![]()
Καλησπέρα. Με 368 μόρια λέτε να υπάρχουν πιθανότητες να μπω σε μια απο τις ειδικότητες αυτές :
1) τεχνικός μηχανολογικών συστημάτων άνευ εξειδίκευσεως
2) Επιχειρήσεων/ Επικοινωνιών - Ραδιοεντοπιστης.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Μακάρι γτ μου αρέσουν και οι δύο ειδικότητες ...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:08 pmΠολυ σωστες επιλογες ως προς τα μορια που διαθετεις. Ανετα. Αλλα εστω μικρη πολυ μικρη πιθανοτητα να βγεις επιλαχουσα θα σαι στους πρωτους και σιγουρα θα σε καλεσουν. Καλη επιτυχια!Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:05 pm![]()
Καλησπέρα. Με 368 μόρια λέτε να υπάρχουν πιθανότητες να μπω σε μια απο τις ειδικότητες αυτές :
Σε ευχαριστώ πολύ
Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:09 pmΜακάρι γτ μου αρέσουν και οι δύο ειδικότητες ...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:08 pmΠολυ σωστες επιλογες ως προς τα μορια που διαθετεις. Ανετα. Αλλα εστω μικρη πολυ μικρη πιθανοτητα να βγεις επιλαχουσα θα σαι στους πρωτους και σιγουρα θα σε καλεσουν. Καλη επιτυχια!Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:05 pm![]()
Σε ευχαριστώ πολύ.
Στο ευχομαι να μπεις τοτε. Γενικα να μπουν ατομα με θεληση
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Κατά πάσα πιθανότητα ναι... Η πρώτη ειδικότητα ίσως σε δυσκολέψει γιατί είσαι στις μηχανές του πλοίου και ραδιοεντοπιστης πολύ ενδιαφέρουσα ειδικότητα...Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:05 pm![]()
καλή επιτυχία εύχομαι.
Vasilis777 έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 7:30 pmΚατά πάσα πιθανότητα ναι... Η πρώτη ειδικότητα ίσως σε δυσκολέψει γιατί είσαι στις μηχανές του πλοίου και ραδιοεντοπιστης πολύ ενδιαφέρουσα ειδικότητα...Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 5:05 pm![]()
καλή επιτυχία εύχομαι.
Συμφωνω ραδιοεντοπιστης ειναι αρκετα ενδιαφερουσα ειδικοτητα αν κληθει να επιλεξει αναμεσα στις δυο. Ωστοσο εχει πολλες πιθανοτητες για εισαγωγη.
Θα μπεις άνετα ζητάνε αρκετά άτομα και θα υπάρξουν πολλές παραιτήσεις. Ελπίζω να ξέρεις όμως ότι και οι δύο ειδικότητες είναι καραβισιες υπολόγιζε πολλά χρόνια στόλο αλλά αν σε ψήνει έχουν ενδιαφέρον
Καλησπέρα,
Αν για κάποιο λόγο δεν καλυφθεί μια θέση ΠΕ, πχ λογοθεραπευτής, ξέρετε αν βγαίνει ξανά προκήρυξη για τη θέση αυτή;
Γενικά αν κάποιος ΠΕ με ειδικότητα που ζητάει το ΠΝ θέλει να καταταγεί πρέπει να περιμένει προκήρυξη ή μπορεί να κάνει κάπου αίτηση;
(σόρρυ αν ρωτάω βλακεία απλά θέλω να βεβαιωθώ!)
Αν για κάποιο λόγο δεν καλυφθεί μια θέση ΠΕ, πχ λογοθεραπευτής, ξέρετε αν βγαίνει ξανά προκήρυξη για τη θέση αυτή;
Γενικά αν κάποιος ΠΕ με ειδικότητα που ζητάει το ΠΝ θέλει να καταταγεί πρέπει να περιμένει προκήρυξη ή μπορεί να κάνει κάπου αίτηση;
Οχι εαν δεν καλυφθει,(δυσκολο διοτι εχουν δηλωσει ατομα αν ρωτας για λογοθεραπευτες) απλα δεν θα παρει και θα παρει ατομα στην αμεσως επομενη ειδικοτητα του πινακα το λεει και το φεκ.Danai99 έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 8:32 pm Καλησπέρα,
Οποιος θελει να καταταγει μονο μεσω προκυρηξης ειτε μεσω πανελληνιων αλλος τροπος δεν υπαρχει. Νεα προκυρηξη απο το 24.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 9:05 pmΟχι εαν δεν καλυφθει,(δυσκολο διοτι εχουν δηλωσει ατομα αν ρωτας για λογοθεραπευτες) απλα δεν θα παρει και θα παρει ατομα στην αμεσως επομενη ειδικοτητα του πινακα το λεει και το φεκ.Danai99 έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 8:32 pm Καλησπέρα,
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 25
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Εγώ έχω δηλώσει για διαχειριστής και τ. Μηχ και όταν υπηρέτησα διαχειριστής ήμουν και έχω χαρτί στέλεχος διοίκησης και οικονομίας από ΕΠΑΛ όμως δεν έχω προϋπηρεσία και έχω 450 μόρια περίπου έχω πιθανότητες να μπω σαν διαχειριστής η δύσκολο
Καλησπέρα και από μένα, έχω κάνει ερωτήσεις και έχω απαντήσει σε αρκετές, απλώς θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει έστω και στο περίπου και για εμένα τι πιθανότητες έχω με 460 μόρια στις ακόλουθες ειδικότητες:
Α) Β/ΝΟΣ (διασώστης) και
Β) Β/ΝΟΣ (βοηθός χειρουργείου).
Γνωρίζω ήδη ότι ζητούνται από 2 άτομα σε κάθε ειδικότητα από αυτές και δεν έχω τόσες ελπίδες, απλώς θα ήθελα και την εκτίμηση κάποιου που ίσως να γνωρίζει κάτι περισσότερο από εμένα. Ευχαριστώ πολύ όποιον μου απαντήσει.
Α) Β/ΝΟΣ (διασώστης) και
Γνωρίζω ήδη ότι ζητούνται από 2 άτομα σε κάθε ειδικότητα από αυτές και δεν έχω τόσες ελπίδες, απλώς θα ήθελα και την εκτίμηση κάποιου που ίσως να γνωρίζει κάτι περισσότερο από εμένα. Ευχαριστώ πολύ όποιον μου απαντήσει.
evakar έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 11:18 pm Καλησπέρα και από μένα, έχω κάνει ερωτήσεις και έχω απαντήσει σε αρκετές, απλώς θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει έστω και στο περίπου και για εμένα τι πιθανότητες έχω με 460 μόρια στις ακόλουθες ειδικότητες:
Α) Β/ΝΟΣ (διασώστης) και
Εστω κι ως επιλαχουσα μπαινεις. Πν μην παραξενευτειτε σε ειδικοτητες που ζηταει 1-2 ατομα να παρει τελικα παραπανω. Θα υπαρξει θεμα με το πν
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεωρώ και εγώ ότι συγκεκριμένα για το πν έχουν γίνει ελάχιστες αιτησεις, έχει αναφερθεί πολλές φορές άλλωστε, και ως προς την κατανομή των ατόμων (πόσοι έχουν δηλώσει για μια ειδικότητα και πόσα άτομα ζητούνται) θα υπάρξει μια δυσαναλογία, οπότε αναμένουμε.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 30, 2023 10:08 amevakar έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 11:18 pm Καλησπέρα και από μένα, έχω κάνει ερωτήσεις και έχω απαντήσει σε αρκετές, απλώς θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει έστω και στο περίπου και για εμένα τι πιθανότητες έχω με 460 μόρια στις ακόλουθες ειδικότητες:
Α) Β/ΝΟΣ (διασώστης) και
Εστω κι ως επιλαχουσα μπαινεις. Πν μην παραξενευτειτε σε ειδικοτητες που ζηταει 1-2 ατομα να παρει τελικα παραπανω. Θα υπαρξει θεμα με το πν
evakar έγραψε: Σάβ Σεπ 30, 2023 12:54 pmΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεωρώ και εγώ ότι συγκεκριμένα για το πν έχουν γίνει ελάχιστες αιτησεις, έχει αναφερθεί πολλές φορές άλλωστε, και ως προς την κατανομή των ατόμων (πόσοι έχουν δηλώσει για μια ειδικότητα και πόσα άτομα ζητούνται) θα υπάρξει μια δυσαναλογία, οπότε αναμένουμε.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 30, 2023 10:08 amevakar έγραψε: Παρ Σεπ 29, 2023 11:18 pm Καλησπέρα και από μένα, έχω κάνει ερωτήσεις και έχω απαντήσει σε αρκετές, απλώς θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει έστω και στο περίπου και για εμένα τι πιθανότητες έχω με 460 μόρια στις ακόλουθες ειδικότητες:
Α) Β/ΝΟΣ (διασώστης) και
Η κατανομη εχει να κανει οτι σε μια ειδικοτητα αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις περνει απο την αμεσως επομενη του πινακα επιτυχοντων (οπως ηταν στο φεκ οι ειδικοτητες με τη σειρα). Εκτος οτι ο αριθμος αιτησεων ηταν ελαχιστος υπολογισε τους ακαταλληλους που θα βγουν εκτος, τα ατομα που θα κοπουν πκε, αυτους που αλλαξαν γνωμη και δεν θα παρουσιαστουν καν και τελος αυτους που 1η τους επιλογη ηταν καποιο αλλο σωμα εαν κληθουν να επιλεξουν διοτι η ειδικοτητα σου υπαρχει και σε αλλα σωματα τα οποια καποιος μπορει να επιλεξει εφοσων εχει κανει αιτηση. Κανενα αγχος, ολα θα πανε καλα. Καλη σου επιτυχια.
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ από καρδιάς, καλή επιτυχία και σε εσένα εάν είσαι υποψήφιος.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 30, 2023 1:04 pmevakar έγραψε: Σάβ Σεπ 30, 2023 12:54 pmΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεωρώ και εγώ ότι συγκεκριμένα για το πν έχουν γίνει ελάχιστες αιτησεις, έχει αναφερθεί πολλές φορές άλλωστε, και ως προς την κατανομή των ατόμων (πόσοι έχουν δηλώσει για μια ειδικότητα και πόσα άτομα ζητούνται) θα υπάρξει μια δυσαναλογία, οπότε αναμένουμε.
Η κατανομη εχει να κανει οτι σε μια ειδικοτητα αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις περνει απο την αμεσως επομενη του πινακα επιτυχοντων (οπως ηταν στο φεκ οι ειδικοτητες με τη σειρα). Εκτος οτι ο αριθμος αιτησεων ηταν ελαχιστος υπολογισε τους ακαταλληλους που θα βγουν εκτος, τα ατομα που θα κοπουν πκε, αυτους που αλλαξαν γνωμη και δεν θα παρουσιαστουν καν και τελος αυτους που 1η τους επιλογη ηταν καποιο αλλο σωμα εαν κληθουν να επιλεξουν διοτι η ειδικοτητα σου υπαρχει και σε αλλα σωματα τα οποια καποιος μπορει να επιλεξει εφοσων εχει κανει αιτηση. Κανενα αγχος, ολα θα πανε καλα. Καλη σου επιτυχια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες