Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Eirini_k »

Kale έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 10:50 am Είναι κανείς που να έχει δηλώσει βοηθός τεχνικού παρατηρητή;
Εγω
Giannaros25

Δημοσίευση από Giannaros25 »

Έχει δηλώσει κανένας για σύνοδος σκύλων υγειονομικού; Δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν την ειδικότητα έκανε ένας φίλος μου και μήπως μάθει περισσότερες πληροφορίες
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Giannaros25 έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 11:11 am Έχει δηλώσει κανένας για σύνοδος σκύλων υγειονομικού; Δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν την ειδικότητα έκανε ένας φίλος μου και μήπως μάθει περισσότερες πληροφορίες
Ο φίλος σου δήλωσε. Ο ίδιος πρέπει να ενδιαφερθεί. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν πολλές παραιτήσεις σε κάθε προκήρυξη.

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ για την αντίστοιχη ειδικότητα στο πεζικό, ρίξε μια ματιά πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν.
Giannaros25

Δημοσίευση από Giannaros25 »

Σε μια απλή ερώτηση κατάλαβες εσύ ο έξυπνος και λες γιατί υπάρχουν παραίτησεις; Το παιδί δεν το γνωρίζει το φόρουμ και τα έκανε πρώτη φορά τα χαρτιά φέτος και μπορεί μερικά άτομα να γνωρίζουν από αυτήν την ειδικότητα τι παίζει... Τώρα εσύ γιατί απάντησες αυτό που απάντησες μόνο εσύ το ξες!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eirini_k έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 11:05 am
Kale έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 10:50 am Είναι κανείς που να έχει δηλώσει βοηθός τεχνικού παρατηρητή;
Εγω
Τι μόρια έχεις αν επιτρέπεται;
Elenixrpl
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Elenixrpl »

Παιδιά καλησπερα έχω δηλώσει υπηρέτης πυρκου μάχης αλλά έχω μυωπία υψηλή γύρω στο 6 κόβομαι;
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GreekGod »

Elenixrpl έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 11:46 am Παιδιά καλησπερα έχω δηλώσει υπηρέτης πυρκου μάχης αλλά έχω μυωπία υψηλή γύρω στο 6 κόβομαι;
Απο οτι θυμαμαι το μεγιστο οριο σε καθε ματι ειναι 4,5 βαθμοι αλλα αν γνωριζει καποιος με σιγουρια να απαντησει.
The only easy day was yesterday.
Kapoios15

Δημοσίευση από Kapoios15 »

Ακόμα και τώρα μπορείς να κάνεις Lazer... Μέσα σε 3 μέρες θα είσαι εντάξει... Ακόμα και να κάνεις την δύσκολη μέθοδο πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα! Απ' το να σε κόψουν για υψηλή μυωπία κάνεις αυτό
Xristos1997

Δημοσίευση από Xristos1997 »

Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό το φόρουμ αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι. Στα 25 μου πήρα την απόφαση να κάνω αίτηση για κάτι που το ήθελα πολύ, να μπω στο στρατό. Μπορεί να είναι δύσκολα, μπορεί να είσαι μακριά, μπορεί μπορεί μπορεί. Αυτό ήταν το όνειρο μου. Δυστυχώς, έχασα χρόνο ακούγοντας τους γύρω μου που με απέτρεψαν να κάνω αίτηση τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ξέρω αν έχω τα απαιτούμενα μόρια, δεν ξέρω αν τελικά θα καταταγω αλλά το θέλω τόσο πολύ, όχι γιατι το βλέπω σαν επάγγελμα αλλά αυτό με γεμίζει και ως άνθρωπο. Και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κάνεις την δουλειά που σου αρέσει. Καλή επιτυχία σε όλους και όσοι εν τέλει καταταγουν να το θέλουν πραγματικά!
George512
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από George512 »

Λέτε σήμερα να έχουμε καμία ενημέρωση;
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Vasilis777 »

George512 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 1:49 pm Λέτε σήμερα να έχουμε καμία ενημέρωση;
Μέσα στην βδομάδα λογικά κάτι θα βγει... Υπομονή
Ioulia

Δημοσίευση από Ioulia »

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 9 Οκτωβρίου θα βγει κατάλληλος και έχει ο Θεός γιατί θα δώσει και μέρες για ενστάσεις
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και μετά τα μόρια βγαίνουν επιτυχών. Και στη συνέχεια μας καλούν για ΑΓΩΝΊΣΜΑΤΑ σωστά;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Xristos1997 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 1:31 pm Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό το φόρουμ αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι. Στα 25 μου πήρα την απόφαση να κάνω αίτηση για κάτι που το ήθελα πολύ, να μπω στο στρατό. Μπορεί να είναι δύσκολα, μπορεί να είσαι μακριά, μπορεί μπορεί μπορεί. Αυτό ήταν το όνειρο μου. Δυστυχώς, έχασα χρόνο ακούγοντας τους γύρω μου που με απέτρεψαν να κάνω αίτηση τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ξέρω αν έχω τα απαιτούμενα μόρια, δεν ξέρω αν τελικά θα καταταγω αλλά το θέλω τόσο πολύ, όχι γιατι το βλέπω σαν επάγγελμα αλλά αυτό με γεμίζει και ως άνθρωπο. Και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κάνεις την δουλειά που σου αρέσει. Καλή επιτυχία σε όλους και όσοι εν τέλει καταταγουν να το θέλουν πραγματικά!
Γειά σου φίλε μου, δεν ξέρω τι ειδικότητα έχεις βάλει, ούτε πόσα μόρια διαθέτεις, αυτό που ξέρω, είναι ότι είσαι ο πλέον κατάλληλος για να περάσεις, είσαι από τα άτομα που έχει πραγματικά ανάγκη ο στρατός, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, άλλωστε όπως είπε ο Πάουλο Κοέλιο στον Αλχημιστή, "όταν θέλουμε κάτι πολύ, όλο το Σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρουμε". Επίσης, όταν αφήνουμε τα όνειρά μας, αυτά επιστρέφουν ως εφιάλτες.
Styga
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

:P
Μετά βγαίνουν με τη σειρά
1) Κατάλληλοι - Ακατάλληλοι
2) Ένσταση
3) Μόρια κατάλληλων
5) Ένταση για τα μόρια
5) Πίνακας επιτυχόντων - επιλαχόντων
6) ΠΚΕ
7) Κλήση για κατάταξη
Με ετουτα και με κεινα καλό Νοεμβριο κατάταξη
Στρατός και θητεία