Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Desperado7 »

mikeangel έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 6:23 pm
Desperado7 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 5:50 pm
KYNHGOS έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 5:46 pm Καλησπερα.
Λεω οτι μας ειπανε….
Αυτο που αναφερεις δν το γνωριζω και φανταζομαι οι περισσοτεροι.

Αν ειναι ετσι που δεν εχω λογο να σε αμφισβητήσω, τι να πω.

Λυπάμαι απλά.

Αλλά ειτε ετσι ειτε γιουβετσι οτι θα γινοταν θα γινοταν με πολιτικη βουληση η οποια απ οσο φαινεται δεν υπαρχει.

Προσωπικα δεν περιμενα ουτε περιμενω απο καποιο σωματειο κτ γτ πολυ απλα δεν τους ψηφισα (οπως κ πολλοι αλλοι).
Το άλλο με τη πρόταση που έκαναν να απορροφήσει κάποιους μεγάλους σε ηλικία σε περιφέρειες δήμους κ δασαρχεία το άκουσες; Ποιός συμφώνησε κ πήραν αυτή την απόφαση; Το γνωστοποίησαν δημόσια το ανέφεραν κάπου; Δν ζητάμε να μας βρουν μεροκάματο... Ζητάμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κ έχουμε εκπαιδευτεί!
Πότε πρόλαβαν και έκαναν πρόταση; Αφού τους πέταξαν κατευθείαν έξω;
Έτσι είπε ο πρόεδρος λίγο πριν τελειώσει η διαδήλωση όταν έδωσαν το ψήφισμα στη Βουλή! Κ να Μν πρόλαβαν όπως λες οφείλουν να ενημερώνουν τα μέλη! Κ αυτό πρέπει να γίνει άμεσα δν ξέρει κανείς τίποτα για αυτή τη πρόταση ! Ποιός πήρε την απόφαση να γίνει αυτή η πρόταση?
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Talega έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 5:01 pm Κυνηγέ δεν τα ξέρεις καλά... Τους έδιωξε γιατί ο προσωρινός πρόεδρος μάσαγε τσίχλα και μίλησε στον ενοικό στο κύριο Κικίλια! Και μετά τους έδιωξε όλους! Ούτε 3 λεπτά δεν έκατσαν μέσα. Επίσης με το που μπήκαν μέσα μπήκαν με τουπέ και στιλάκι και τους είπε "ανάκριση ηρθατέ να μου κανετέ; Ή να μιλήσουμε; " Μας χαντάκωσαν τα παιδιά του προσωρινού ΔΣ... Και επειδή κάποιοι συνάδερφοι τους ήξεραν έχουν κινηθεί νομικά εναντίον τους απο όταν ανέλαβαν τη προσωρινή διοίκηση! Το τωρινό ΔΣ πρέπει να φύγει! Με αυτούς θα χάσουμε τη δουλεία μας! Άμεσα εκλογές και γενική συνέλευση να βγούν όλα στη φόρα!
Ποιο είναι το όνομα του προέδρου με την τσίχλα; Ήσουν παρών στην συνάντηση;
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Desperado7 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 6:33 pm
Το άλλο με τη πρόταση που έκαναν να απορροφήσει κάποιους μεγάλους σε ηλικία σε περιφέρειες δήμους κ δασαρχεία το άκουσες; Ποιός συμφώνησε κ πήραν αυτή την απόφαση; Το γνωστοποίησαν δημόσια το ανέφεραν κάπου; Δν ζητάμε να μας βρουν μεροκάματο... Ζητάμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κ έχουμε εκπαιδευτεί!
Έτσι είπε ο πρόεδρος λίγο πριν τελειώσει η διαδήλωση όταν έδωσαν το ψήφισμα στη Βουλή! Κ να Μν πρόλαβαν όπως λες οφείλουν να ενημερώνουν τα μέλη! Κ αυτό πρέπει να γίνει άμεσα δν ξέρει κανείς τίποτα για αυτή τη πρόταση ! Ποιός πήρε την απόφαση να γίνει αυτή η πρόταση;
Η ιστορία έχει δείξει ότι όλες οι προτάσεις πέφτουν στο κενό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι από αυτή την πρόταση γιατί ποτέ δεν θα γίνει.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Desperado7 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 6:33 pm
Έτσι είπε ο πρόεδρος λίγο πριν τελειώσει η διαδήλωση όταν έδωσαν το ψήφισμα στη Βουλή! Κ να Μν πρόλαβαν όπως λες οφείλουν να ενημερώνουν τα μέλη! Κ αυτό πρέπει να γίνει άμεσα δν ξέρει κανείς τίποτα για αυτή τη πρόταση ! Ποιός πήρε την απόφαση να γίνει αυτή η πρόταση;
Η ιστορία έχει δείξει ότι όλες οι προτάσεις πέφτουν στο κενό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι από αυτή την πρόταση γιατί ποτέ δεν θα γίνει.
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όχι φίλε μου εγώ έχω να φοβηθω... Δν θα αποφασίσουν οι άλλοι για μένα! Είμαι 37 χρόνων δν θα μου πουν εμένα που να πάω να δουλέψω για να βγάλουν την υποχρέωση! Δουλεύω 5 χρόνια στο σώμα κ έχω την εμπειρία κ τα προσόντα! Στους δήμους και τα δασαρχεία να πάνε οι γιωταδες
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Desperado7 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 6:41 pm Όχι φίλε μου εγώ έχω να φοβηθω... Δν θα αποφασίσουν οι άλλοι για μένα! Είμαι 37 χρόνων δν θα μου πουν εμένα που να πάω να δουλέψω για να βγάλουν την υποχρέωση! Δουλεύω 5 χρόνια στο σώμα κ έχω την εμπειρία κ τα προσόντα! Στους δήμους και τα δασαρχεία να πάνε οι γιωταδες
Και εγώ τόσο είμαι και τα βλέπω γενικά πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα πάρει πολλά χρόνια να πετύχουμε αυτό πού θέλουμε...
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Συνάδελφε όλα γίνονται αρκεί να ξέρουμε τι ζητάμε κ να είμαστε κάθετοι σε αυτό! Δν κάνουμε ούτε αντιπροτάσεις ούτε εκπτώσεις! Με τον 3938/11 έγιναν συνάδελφοι που μέχρι 56 χρόνων! Δν μπορούν να μας πουν δν κάνουμε στα πιο παραγωγικά μας χρόνια! Είναι δίκαιο κ θα γίνει πράξη να το θυμάσαι! Οφείλει όμως το σωματείο να δώσει ξεκάθαρη απάντηση πάνω σε αυτό να γνωρίζουν όλα τα μέλη τις προθέσεις τους
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Αυτό που πραγματικά, δεν μπορώ να το καταλάβω, είναι το εξής: Βγαίνει ο Πρωθυπουργός, λέει δεν χρειάζομαι τους εποιχικούς τον χειμώνα, γιατί να τους μονιμοποιήσω; Αφού ανακοινώνεις, ότι θα πάρεις 1000 πυροσβέστες και 500 δασικούς, οι οποίοι είναι μόνιμοι, άρα δουλεύουν και το χειμώνα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι άτομα και τον χειμώνα; Γιατί λοιπόν, να μην αξιοποιηθεί, ένα έτοιμο υλικό, εκπαιδευμένο και μπαρουτοκαπνισμένο; Αφού θα πάρεις που θα πάρεις! Δες ποιοι μπορούν και πάρ'τους. Και για τα κενά, αν υπάρξουν, πάρε πολίτες. Εκτός και αν δεν θεωρεί τους εποχικούς, σαν πυροσβέστες! Μάλλον, οι εθελοντές, είναι καλύτεροι πυροσβέστες!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ναι και μεγαλύτερα κορόιδα...
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Από ότι φαίνεται ίσως να βγει Ιανουαρίο πετάει έξω και 92αρηδες εποχικούς οι οποίοι είναι αρκετοί. Όσοι είστε πολίτες με Καλά μόρια θα έχετε πολλές πιθανότητες.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

epoxikosbmk έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:01 pm Από ότι φαίνεται ίσως να βγει Ιανουαρίο πετάει έξω και 92αρηδες εποχικούς οι οποίοι είναι αρκετοί. Όσοι είστε πολίτες με Καλά μόρια θα έχετε πολλές πιθανότητες.
απο που ακριβώς φαίνεται αυτο; Βοήθησε λιγο τους ενδιαφερόμενους...
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πόσοι εποχικοί είναι κάτω από 31; Γύρω στα 600 με το επιλαχοντες που έχουν μπει. Οι 92ρηδες είναι πάνω από 150-200 άτομα. Πόσοι μένουν?
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

epoxikosbmk έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:09 pm Πόσοι εποχικοί είναι κάτω από 31; Γύρω στα 600 με το επιλαχοντες που έχουν μπει. Οι 92ρηδες είναι πάνω από 150-200 άτομα. Πόσοι μένουν;

αναφέρομαι στο οτι ειπες οτι ίσως θα βγεί ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Παρ Σεπ 22, 2023 9:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

Κανένας πολίτης δεν έχει ελπίδες και κανένας εθελοντής αυτό είναι και το σωστό όσο και αν με πονάει.
Το σωστό είναι ανανέωση εποχικών η μονιμότητα τους άμεση και νέες προκυρηξεις εποχικών η ποσόστωση στις των μονίμων
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ήξερα για Νοεμβρίο... Τελευταία που μιλησα είπαν ίσως να πάει την νέα χρονιά...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες