Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Παιδιά, τα επίσημα, από υπουργό και Κούλη, ήταν 1000 πυροσβέστες,500 δασικοί και 1200 εποχικοί. Αυτά ειπώθηκαν. Από εκεί ξεκινάμε και βλέπουμε, αν θα γίνουν και πότε.
Οι οργανικές θέσεις, επί θητεία, για την ΕΜΟΔΕ είναι 500 και έχουν καλυφθεί ήδη από το 2021.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Εχω βαρεθεί να εξηγώ…δεν έχουν ιδέα και τάχα λένε οι πκηροφορίες μου και οτι ναναιD.Y.K έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 7:11 pm Οι οργανικές θέσεις, επί θητεία, για την ΕΜΟΔΕ είναι 500 και έχουν καλυφθεί ήδη από το 2021.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
700 εμοδε είναι. Καλό θα είναι να είμαστε όλοι στην πορεία αύριο. Τα υπόλοιπα οι ψευδαισθησεις.
Και εγώ έχω ακούσει από συναδελφο στην εμοδε ότι η προκήρυξη θα είναι 700 εμοδε... Το φεκ περιμένουμε τι θα γράφει! Μερικοί σταματήστε να λέτε αυτό που σας συμφέρει να βγει!
700 εμοδε δλδ οριο 31.
Αντε να το πανε + 2 αντιπυρικες ακομα 33 για τους εποχικους.
Αντε να το πανε + 2 αντιπυρικες ακομα 33 για τους εποχικους.
Αυτό το εμοδέ σίγουρο είναι ρε παιδιά; Από που το ακούσατε; Γενικών καθηκόντων απλούς πότε θα πάρει ή εποχικούς; Δεν λέγαν τάχα 500 εμοδέ και άλους 500 απλούς;
Αναμονή, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος, με την πυροσβεστική. Όλα είναι ανοιχτά.
Καποια στιγμη καλο ειναι να σταματησουμε να εχουμε ψευδαισθησεις.
Το ειπε και το εδειξε πολλες φορες τι προθεσεις εχει αυτη η κυβερνηση.
Μπηκανε 6 ατομα στο γραφειο του κικιλια και τους 3 τους εδιωξε οταν αρχισανε να τον στριμωχνουνε περι συνταξιοδοτικα κλκα.
Το ειπε και το εδειξε πολλες φορες τι προθεσεις εχει αυτη η κυβερνηση.
Μπηκανε 6 ατομα στο γραφειο του κικιλια και τους 3 τους εδιωξε οταν αρχισανε να τον στριμωχνουνε περι συνταξιοδοτικα κλκα.
Ο Κικίλιας, με την πίεση που έχει και θα έχει, από εδώ και στο εξής, όλο τέτοια θα κάνει. Έτσι και αλλιώς, μετράει αντίστροφα! Δεν ξέρω τι θα γίνει, τον χειμώνα, αλλά αν δεν του βγει η επόμενη αντιπυρική, χαιρέτησε! Και ο επόμενος βέβαια, από πάνω θα παίρνει εντολή. Ας δούμε τι θα κάνουν με τα αιτήματα των εποχικών, τελικά και μετά θα καταλάβουμε τι θα κάνουν και με τις προκηρύξεις.
Καλησπερα.
Λεω οτι μας ειπανε….
Αυτο που αναφερεις δν το γνωριζω και φανταζομαι οι περισσοτεροι.
Αν ειναι ετσι που δεν εχω λογο να σε αμφισβητήσω, τι να πω.
Λυπάμαι απλά.
Αλλά ειτε ετσι ειτε γιουβετσι οτι θα γινοταν θα γινοταν με πολιτικη βουληση η οποια απ οσο φαινεται δεν υπαρχει.
Προσωπικα δεν περιμενα ουτε περιμενω απο καποιο σωματειο κτ γτ πολυ απλα δεν τους ψηφισα (οπως κ πολλοι αλλοι).
Λεω οτι μας ειπανε….
Λυπάμαι απλά.
Αλλά ειτε ετσι ειτε γιουβετσι οτι θα γινοταν θα γινοταν με πολιτικη βουληση η οποια απ οσο φαινεται δεν υπαρχει.
Προσωπικα δεν περιμενα ουτε περιμενω απο καποιο σωματειο κτ γτ πολυ απλα δεν τους ψηφισα (οπως κ πολλοι αλλοι).
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Το άλλο με τη πρόταση που έκαναν να απορροφήσει κάποιους μεγάλους σε ηλικία σε περιφέρειες δήμους κ δασαρχεία το άκουσες; Ποιός συμφώνησε κ πήραν αυτή την απόφαση; Το γνωστοποίησαν δημόσια το ανέφεραν κάπου; Δν ζητάμε να μας βρουν μεροκάματο... Ζητάμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κ έχουμε εκπαιδευτεί!KYNHGOS έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 5:46 pm Καλησπερα.
Λεω οτι μας ειπανε….
Λυπάμαι απλά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Να φτιάχνουμε δλδ μερικοί κ πάρτε κ εσείς ένα ξεροκομματο... Ένα είναι το αίτημα απορρόφηση με το 3938/11 τίποτα αλλο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Πότε πρόλαβαν και έκαναν πρόταση; Αφού τους πέταξαν κατευθείαν έξω;Desperado7 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 5:50 pmΤο άλλο με τη πρόταση που έκαναν να απορροφήσει κάποιους μεγάλους σε ηλικία σε περιφέρειες δήμους κ δασαρχεία το άκουσες; Ποιός συμφώνησε κ πήραν αυτή την απόφαση; Το γνωστοποίησαν δημόσια το ανέφεραν κάπου; Δν ζητάμε να μας βρουν μεροκάματο... Ζητάμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κ έχουμε εκπαιδευτεί!KYNHGOS έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 5:46 pm Καλησπερα.
Λεω οτι μας ειπανε….
Λυπάμαι απλά.
Αν και τα σωματεία των εργαζομένων, δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους, βλέπε την διαμάχη ΠΑΣΣΥΠ με ΠΟΠΥΣΥΠ, αν δεν εκφράζουν πλήρως τους εργαζομένους, που εκπροσωπούν, τότε δύσκολα θα βρεθεί λύση. Μία λύση, που θα αφορά, όχι μόνο, τους ήδη εποχικούς, αλλά και αυτούς που θα προσληφθούν, αν προσληφθούν, στο μέλλον. Και όσο δεν βρίσκεται λύση, θα επικρατήσει αυτό που θέλει η κυβέρνηση. Έκδοση προκήρυξης, με τα δικά της, αποκλειστηκά, κριτήρια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 7 επισκέπτες