Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 12:47 pm Καλημέρα ποτε πιστεύετε εσείς σαν πρόβλεψη να έχει τελειώσει όλη η διαδικασία αυτή ;
Όταν λες όλη η διαδικασία; Μέχρι τα αθλήματα; Ή τελικοί πίνακες; Η κατάταξη;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 12:47 pm Καλημέρα ποτε πιστεύετε εσείς σαν πρόβλεψη να έχει τελειώσει όλη η διαδικασία αυτή ;
Πέρυσι, άρχισαν να καλούν για ΠΚΕ τέλη Αυγούστου, και κάλεσαν για κατάταξη - εκπαίδευση, τέλη Οκτώβρη.
Styga
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

:shock:
Από ότι κατάλαβα από Τρίτη θα βγουν οι πίνακες. Κατάλληλοι/ακατάλληλοι και μετά θα περιμένουμε μετά τις δημοτικές εκλογές τα μόρια και τι ποιοί θα πάνε για ΠΚΕ ... Άρα περίπου τέλη Οκτωβρίου θα έχουμε ΠΚΕ και μέσα Νοεμβρίου προς τέλη θα έχουμε κατάταξη. Πιστεύω κάπως έτσι θα κυλήσει το όλο θέμα
Agapoulas

Δημοσίευση από Agapoulas »

Καλησπέρα, ξέρω πως η προκύρηξη βγήκε για κάλυψη θέσεων παραμεθωρίου σε ΣΞ/ΠΑ και για Π. Πλοία σε ΠΝ. Φέτος 1η χρόνια δηλώνω για ΕΠΟΠ και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας. Δήλωσα για ειδικότητα Τ/ΣΥΝ - ΧΑΜ/Ο. Έχω πτυχίο ?τεχνικός Μηχανοτρονικής? από ΙΕΚ. Έχω δίπλωμα Β' κατηγορίας, πτυχίο αγγλικών B2, τριτεκνία και στο απολυτήριο στρατού (Π. Ν) στην ειδικότητα κάτω δεξιά αναγράφει ? Οδηγός Βαρέων Οχημάτων ? καθώς ήμουν οδηγός Β' - Γ' & Δ' κατηγορίας. Θέλω να ρωτήσω, εφόσον στο πλοίο (επειδή έκανα και Φ/Γ στην θητεία μου) δεν υπάρχει αυτή η ειδικότητα, κ επειδή θα πάμε όλοι σε πλοία, αυτομάτως είσαι ΓΕ και κάνεις κλίμακες και καμαρωτηλίκια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι καλή επιτυχία σε όλους μας.
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Έχω δηλώσει για ΠΝ για διαχειριστής και τ. Μηχ, και όταν υπηρέτησα ήμουν διαχειριστής και έχω και χαρτί από το ΕΠΑΛ μου στέλεχος διοίκησης και οικονομίας και έχω γύρω στα 450-500 μόρια όμως δεν έχω προϋπηρεσία έχω πιθανότητα να μπω σαν διαχειριστής έστω σαν επιλέγοντας; Ευχαριστώ.
Leyterhs

Δημοσίευση από Leyterhs »

Καλησπέρα σας θα ήθελα παρακαλώ πολύ να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τους ιατρούς ο υποψηφίους κάνει της εξετάσεις του πίνακα Α σωστά; Και δεν ξέρω άν κατάλαβα καλά μπορεί και σε ιδιωτικό ιατρό; Σας ρωτάω για την γυναίκα μ που δεν κατάλαβε καλά το άρθρο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης

John2000 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 6:53 pm Έχω δηλώσει για ΠΝ για διαχειριστής και τ. Μηχ, και όταν υπηρέτησα ήμουν διαχειριστής και έχω και χαρτί από το ΕΠΑΛ μου στέλεχος διοίκησης και οικονομίας και έχω γύρω στα 450-500 μόρια όμως δεν έχω προϋπηρεσία έχω πιθανότητα να μπω σαν διαχειριστής έστω σαν επιλέγοντας; Ευχαριστώ.
Έχει να κάνει πόσα άτομα δηλώνουν στην ειδικότητα αυτή. Κανείς δεν ξέρει με το πόσα μόρια έχει αν μπει ή όχι... Είναι θέμα το πόσα άτομα ζητάει η ειδικότητα αυτή και τι ζήτηση έχει... Στο ναυτικό γενικά όσοι έχουν κάνει τα χαρτιά τους θεωρώ ότι έχουν γενικά ελπίδες διότι έχει λίγη ζήτηση λόγο των δυσκολιών που έχει ο κλάδος αυτος
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Leyterhs έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 6:57 pm Καλησπέρα σας θα ήθελα παρακαλώ πολύ να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τους ιατρούς ο υποψηφίους κάνει της εξετάσεις του πίνακα Α σωστά; Και δεν ξέρω άν κατάλαβα καλά μπορεί και σε ιδιωτικό ιατρό; Σας ρωτάω για την γυναίκα μ που δεν κατάλαβε καλά το άρθρο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ναι, ο υποψήφιος κάνει τις εξετάσεις του Πίνακα Α, μόνον, είτε σε δημόσιο Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας κλπ, είτε σε ιδιώτη γιατρό, ή οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο. Οι εξετάσεις του Πίνακα Β, θα γίνουν από στρατιωτικούς γιατρούς, στο στρατιωτικό Νοσοκομείο, εφόσον κριθεί ο υποψήφιος κατάλληλος και κληθεί για τις λοιπές εξετάσεις.
Styga
Leyterhs

Σέ ευχαριστώ πολύ θα πάμε αύριο κιόλας να της κάνουμε να ήμαστε οκ σε ευχαριστώ
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Leyterhs έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 11:56 pm Σέ ευχαριστώ πολύ θα πάμε αύριο κιόλας να της κάνουμε να ήμαστε οκ σε ευχαριστώ
Ήδη έχετε αργήσει. Αν την καλέσουν, πρέπει να τις έχει μαζί της.
Styga
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 5:26 am
Leyterhs έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 11:56 pm Σέ ευχαριστώ πολύ θα πάμε αύριο κιόλας να της κάνουμε να ήμαστε οκ σε ευχαριστώ
Ήδη έχετε αργήσει. Αν την καλέσουν, πρέπει να τις έχει μαζί της.
Μόλις βγουν οι πίνακες σημαίνει ότι θα μας καλέσουν κι όλας;
Leyterhs

Καλημέρα σας... Άλλη μια ερώτηση εμείς πρέπει εκτιποσουμε πέρα από το χάρτη για τους γιατρούς που θα προσκομίσουμε κάτι άλλο; Δλδ πρέπει να φτιάξουμε αλλά χαρτιά η να έχουμε μαζί μας από αυτά που βάλαμε στην αίτηση;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Leyterhs έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 11:01 am Καλημέρα σας... Άλλη μια ερώτηση εμείς πρέπει εκτιποσουμε πέρα από το χάρτη για τους γιατρούς που θα προσκομίσουμε κάτι άλλο; Δλδ πρέπει να φτιάξουμε αλλά χαρτιά η να έχουμε μαζί μας από αυτά που βάλαμε στην αίτηση;
β. Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις Επιτροπές, προκειμένου να γίνονται δεκτοί για εξετάσεις-δοκιμασίες, υποχρεούνται να φέρουν απαραίτητα, τα παρακάτω:
(1) Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής τους ταυτότητας ή διαβατήριο. Σε περίπτωση απώλειας, βεβαίωση αστυνομικής αρχής με επικολλημένη φωτογραφία, στην οποία να αναγράφεται ότι έχουν καταθέσει δικαιολογητικά για
την έκδοση νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή δελτίο προσωρινής στρατιωτικής ταυτότητας.
(2) Αντίγραφο της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής τους (Υπόδειγμα «1» της Προσθήκης «1» του
Παραρτήματος «Β») στο διαγωνισμό, στο οποίο οι Επιτροπές θα συμπληρώνουν σχετικές ενδείξεις μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων-δοκιμασιών.
(3) Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (Υπόδειγμα «8» της Προσθήκης «8» του Παραρτήματος «Β»),
που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του πίνακα «Α» του Δελτίου.
Δηλαδή τη σελίδα 1287 και 1288 του ΦΕΚ, εκτυπωμένες. Εννοείται ότι στη σελ.1288 που εμφανίζεται ο Πίνακας Α, με τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος, θα πρέπει να είναι η υπογραφή και σφραγίδα του γιατρού που έκανε την κάθε εξέταση, και όλες οι εξετάσεις μαζί.
Επίσης θα χρειαστεί και στυλό - γόμα - μολύβι.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά - πιστοποιητικά, ασφαλώς δεν χρειάζεται να τα έχετε μαζί σας, τα έχουν ηλεκτρονικά.
Styga
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

Εγώ έχω δηλώσει και στα 3 σώματα. Είχα πάρει τηλέφωνο στο νούμερο του ΣΞ να ρωτήσω αν οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και στα 3 χαρτιά (ΣΞ, ΠΑ ΚΑΙ ΠΝ) και μου είχαν πει ότι μόνο σε ένα από τα 3 αρκεί και σε όλους τους γιατρούς έδινα το χαρτί του ΣΞ. Χθες βρέθηκα με έναν φίλο μου που δήλωσε και αυτός και τα 3 και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψουν και στα 3. Γνωρίζετε τι παιζει γιατί παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο του ΠΝ αλλά δεν βγάζω γραμμή.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες