iliasneoch έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 12:27 am
Καλησπερα. Και εγω για μετεκπαιδευση 29 Σεπτεμβριου για 6 ημερες. Γνωριζει καποιος τι πρεπει να εχουμε μαζι μας; Παμε με πολιτικα και μας δινουν αυτοι οτι χρειαζομαστε (χυτωνια αρβυλα κλπ τα πηραν στην απολυση) ; Μενουμε εντος η εκτος στρατοπεδου; Μπορουμε να παμε με το δικο μας οχημα (λογω εργασιας, μου σωζει αρκετο χρονο στο πανε ελα) ; Τι ακριβως θα μας ζητηθει να κανουμε εκει; Πηρα τηλ σε μοναδα επιστρατευσης και την μοναδα που θα παρουσιαστω, ουδεις γνωριζε τις απαντησεις στα ερωτηματα μου. Η μοναδα εκστρατειας μου ειπε να παρω τηλ στην μοναδα επιστρατευσης και η μοναδα επιστρατευσης στην μοναδα εκστρατειας, οταν τους ειπα οτι και οι δυο ειπαν το ιδιο, η απαντηση ηταν ''δεν ξερω''.
1. Πας με πολιτικά προφανώς και στα δίνουν όλα εκεί. Αλλά να πάρεις μαζί σου έναν σάκο με τα απαραίτητα π. Χ. Στρατιωτικά φανελάκια, εσώρουχα κτλ. Σαν μίνι κατάταξη. Πάρε και 2-3 λουκέτα. Αν είχες τα άρβυλα τότε θα σου έλεγα να τα πάρεις κι αυτά, για να μη σε χτυπάνε αυτά που θα σου δώσουν.
2. Το 3ο γραφείο της μονάδας σου θα ξέρει. Λογικά διανυκτέρευση εντός στρατοπέδου (το πιο συνηθισμένο).
3. Κι εγώ με αυτοκίνητο θα πάω γιατί βολεύει και ανάλογα με το τι θα μου πουν, θα το παρκάρω εκτός ή εντός στρατοπέδου. Προς το εκτός κλίνω, μιας και μπορεί να μετακινηθούμε.
4. Λογικά κουβάλημα θα παίξει πολύ, παρακολούθηση αντικειμένων, νυχτερινές κτλ.
Ξέρω είναι ταλαιπωρία και μας κόβει από δουλειές, μεταπτυχιακά ή οτιδήποτε, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουμε επιλογή και είμαστε στην εφεδρεία, μόνο ψύχραιμα πρέπει να το δούμε και εννοείται να διατηρήσουμε καλή ψυχολογία, για να κυλήσουν ομαλά οι μέρες.