Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Καλημέρα. Σήμερα η ανακοίνωση για ελλιπη δικαιολογητικά.
Καλημέρα είναι σίγουρο φίλε μου;
Καλησπέρα. Ώρα 4:23 που συνδέθηκα δεν υπήρχε κάτι στο σύστημα ακόμα. Είναι σίγουρα έγκυρη η πληροφορία;
Εγω προσωπικά θα υπολόγιζα απο τις 5 και μετα. Συνήθως τέτοια ώρα βγάζουν ανακοινώσεις κλπ. Σκέψου το πιο απλο καθε μήνα ο μισθός μας μπαίνεις στις 5 ακριβώς αρα ναι. Υπομονή λιγο ακόμα και θα δούμε.Eva07 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:26 pm Καλησπέρα. Ώρα 4:23 που συνδέθηκα δεν υπήρχε κάτι στο σύστημα ακόμα. Είναι σίγουρα έγκυρη η πληροφορία;
Παιδιά στο help desk αυτό λένε. Αλλά δεν κατάλαβα θα μπαίνουμε εκεί που κάναμε αίτηση εκεί δηλαδή που λέει είσοδος στην υπηρεσία και θα βλέπουμε αν κάτι λέει ή θα βγει σαν ειδοποίηση στην αρχική εκεί που λέει ότι η περίοδος υποβολής έχει λήξει.;
Παιδια μόλις ανανεώθηκε η ιστοσελίδα, μπείτε να δείτε με τους κωδικούς taxisnet αν έχετε ελλιπή δικαιολογητικά. Τελικά καλα είπα πως 17:00 μμ θα τα ανεβάσουν όπως πάντα. Εγω που μπήκα δεν έχω ελλιπή δικαιολογητικά.
Μετά τα ελλειπή δικαιολογητικά πόσο να υπολογίσουμε για πίνακες; Κατάλληλοι ακατάλληλοι;
Καλησπέρα. Μόλις μπήκα έχετε δίκιο. Γραφει αν έχουμε η όχι ελλιπή δικαιολογητικά!
Και εγώ τόσο υπολογίζω. Και μετά 3 μέρες παράταση για ενστάσεις. Και τελικοί πίνακες κατάλληλων ακατάλληλων
Μετά από τους πίνακες κατάλληλοι-ακατάλληλοι βγαίνουν τα αποτελέσματα αν πέρασες;
Να υπολογίζετε ότι ανά δύο εβδομάδες θα βγαίνουν οι ενημερώσεις σχετικά με την αίτηση
Εδώ περιγράφονται όλες οι φάσεις, μέχρι τα αποτελέσματα:https://www.amyna.news/ellada/epop-2023 ... telesmata/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης