Ένας συνάδελφος πριν 1 μιση χρόνο παραιτήθηκε και πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού δεν μου είπε κάτι για πρόστιμο.
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Αυτός ήταν σειρά του 2017. Τα είχε συμπληρώσει
Εσύ τι σειρά είσαι; Λφ η υπαξ?
Εσύ τι σειρά είσαι; Λφ η υπαξ?
Και εγώ σειρά του 2017 είμαι. ΛΦDiasostis31 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:40 pm Αυτός ήταν σειρά του 2017. Τα είχε συμπληρώσει
Εσύ τι σειρά είσαι; Λφ η υπαξ;
Συγνώμη τωρα κατάλαβα τον γνωρίζεις; 
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Δεν θα έχεις πρόστιμο τότε.
3 χρόνια είναι η υποχρεωτική παραμονή στους ΛΦ.
3 χρόνια είναι η υποχρεωτική παραμονή στους ΛΦ.
Ωραία τότε. Η προϋπηρεσία θα μετρήσει; Να βάλω και την προϋπηρεσία μου ως security; Έχω μεγάλο βαθμό απολυτήριου και αγγλικά άριστη γνώση και 2η γνώση ξένων γλωσσών.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Ναι
Του λφ θα μετρήσει σίγουρα,security βαλτα και ότι αποφασίσει η επιτροπή.MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:55 pm Ωραία τότε. Η προϋπηρεσία θα μετρήσει; Να βάλω και την προϋπηρεσία μου ως security; Έχω μεγάλο βαθμό απολυτήριου και αγγλικά άριστη γνώση και 2η γνώση ξένων γλωσσών.
Επίσης τα αθλήματα τα έχω για πλάκα μιας και που είμαι και αθλήτρια. Παίρνουμε έξτρα μόρια για καλούς χρόνους; Δεν έχω διάβασει το φεκ. Δεν έχω προλάβει.
Έλα ρε συυ κοίτα σύμπτωση απίστευτοοοο τι μικρός που είναι ο κόσμος απίστευτο.
Κάτι τελευταίοοοο αν βάλω και τα δύο λιμενικό και σεκουριτι αν μετρήσει μόνο από λιμενικό και επειδή έχω βάλει και το σεκουριτι υπάρχει περίπτωση να το απορρηψουν; Η υπάρχει περίπτωση να μετρήσουν και τα δύο; Ευχαριστώωω κ εσύ λιμενικός είσαι;
Κάτι τελευταίοοοο αν βάλω και τα δύο λιμενικό και σεκουριτι αν μετρήσει μόνο από λιμενικό και επειδή έχω βάλει και το σεκουριτι υπάρχει περίπτωση να το απορρηψουν; Η υπάρχει περίπτωση να μετρήσουν και τα δύο; Ευχαριστώωω κ εσύ λιμενικός είσαι;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Οχι, απλά η επιτροπή θα μετρήσει ότι θεωρήσει συναφές μόνο.MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 5:01 pm Έλα ρε συυ κοίτα σύμπτωση απίστευτοοοο τι μικρός που είναι ο κόσμος απίστευτο.
Οχι, Κορυδαλλό είμαι.
Τελειαα πολύ καλό παιδί
άρα δεν υπάρχει περίπτωση να την απορρηψουν άμα βάλω και λιμενικό και σεκουριτι.
Και δεν υπάρχει περίπτωση να μετρήσουν και λιμενικό και σεκουριτι ένα από τα δύο καλά τα είπα διασώστη; Εγκρίνεις;
άρα δεν υπάρχει περίπτωση να την απορρηψουν άμα βάλω και λιμενικό και σεκουριτι.
Και δεν υπάρχει περίπτωση να μετρήσουν και λιμενικό και σεκουριτι ένα από τα δύο καλά τα είπα διασώστη; Εγκρίνεις;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Υπάρχει περίπτωση να τα μετρήσουν και τα δύο αν αποφασίσει να δώσει η επιτροπή στους security.
Του ΛΦ είναι 100% σίγουρα.
Πολύ όμορφα διασώστη. Θα τα κάνεις και εσύ τα χαρτιά σου; Αντε εύχομαι και συ αδελφοί
αν τα κάνεις. Αν
Τα αθληματα είναι γενικότερα για πλάκα. Όχι δεν μετράνε οι καλυτεροι χρόνοι απλά να περάσεις στα όρια που ζητούν.
Θα προλάβουμε Σεπτέμβρη ή θα πάει για Οκτώβρη; Έχουμε καμία πληροφορία ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες