Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dimikaro1

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Για εμένα βαλτα κανονικά και ότι μετρήσουν αλλά σίγουρα τα μόρια που υπολογίζεις δε θα είναι ακριβώς έτσι. Το να τα βάλεις δε πειράζει απλά θα μετρήσουν ότι θέλουνε
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vaglok »

Από την στιγμή που στο φεκ σε παραπέμπει για τον υπολογισμό των μορίων στο άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 τότε θα μετρήσει και η προϋπηρεσία και η εντοπιοτητα και οι ειδικές κατηγορίες.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Από την στιγμή που στο φεκ σε παραπέμπει για τον υπολογισμό των μορίων στο άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 τότε θα μετρήσει και η προϋπηρεσία και η εντοπιοτητα και οι ειδικές κατηγορίες.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Εκτός αυτού στο καθήκοντολογιο είναι και η φύλαξη του κτιρίου. Εκτός ότι βάζουν το ιεκ σαν κύριο προσόν έχει και συνάφεια με το επάγγελμα. Επίσης στην ομολογία στην βουλή μια υπουργός από την Ε λύση το κοροϊδεψε κ ολας. Και καλά λέει θέλετε να επανδρωσετε την Δικαστική αστυνομία με πρώην σεκουριταδες. Οπότε καταλαβαίνετε την προϋπηρεσία δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αλλά ατό τέλος θα φανούν όλα.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vaglok »

Dhmos33 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 1:17 pm Εκτός αυτού στο καθήκοντολογιο είναι και η φύλαξη του κτιρίου. Εκτός ότι βάζουν το ιεκ σαν κύριο προσόν έχει και συνάφεια με το επάγγελμα. Επίσης στην ομολογία στην βουλή μια υπουργός από την Ε λύση το κοροϊδεψε κ ολας. Και καλά λέει θέλετε να επανδρωσετε την Δικαστική αστυνομία με πρώην σεκουριταδες. Οπότε καταλαβαίνετε την προϋπηρεσία δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αλλά ατό τέλος θα φανούν όλα.
Άρα κλείνουμε στο ότι θα μετρήσει η προϋπηρεσίας φίλε μου εκτός απροόπτου σωστά;
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Δεν είμαι επιτροπή του ασεπ, βάλε ότι έχεις κ θα φανούν όλα στα προσωρινά.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Εγώ πιστεύω θα μετρήσουν.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Σωστά Δήμο. Κανένας υπολογισμός δε χρειάζεται όλοι έξω θα πέσουμε
MARILOU92

Δημοσίευση από MARILOU92 »

Γειά σας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αν μπορεί κάποιος
Στην προκήρυξη θα διαγωνιστούν οι γυναίκες με τις γυναίκες η όπως ήταν στους ειδικούς φρουρόυς και στο λιμενικό; Όλοι μαζί. Δηλ.
επίσης είμαι εν ενέργεια στο λιμενικό σώμα και και έχω ένα χρόνο προϋπηρεσία ως φύλακας σε εταιρεία σεκουριτι.
Επίσης η προϋπηρεσία από τι διάβασα από ξεφύλλισμα στο foroum δεν έχει οριστεί ακόμα με σιγουριά η ερώτηση μου: Υπάρχει περίπτωση να μετρήσει και από φύλαξη και από σώμα ασφαλείας; Η ένα από τα δύο;
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:03 pm Γειά σας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αν μπορεί κάποιος
Στην προκήρυξη θα διαγωνιστούν οι γυναίκες με τις γυναίκες η όπως ήταν στους ειδικούς φρουρόυς και στο λιμενικό; Όλοι μαζί. Δηλ.
επίσης είμαι εν ενέργεια στο λιμενικό σώμα και και έχω ένα χρόνο προϋπηρεσία ως φύλακας σε εταιρεία σεκουριτι.
Επίσης η προϋπηρεσία από τι διάβασα από ξεφύλλισμα στο foroum δεν έχει οριστεί ακόμα με σιγουριά η ερώτηση μου: Υπάρχει περίπτωση να μετρήσει και από φύλαξη και από σώμα ασφαλείας; Η ένα από τα δύο;
Ευχαριστώ.
Οι θέσεις είναι κοινές για άνδρες γυναίκες.
Η προϋπηρεσία του λιμενικού θα μετρήσει 100%.
Αν είσαι επιτυχών και θες να αλλάξεις υπηρεσία θα έχεις πρόστιμο στο λιμενικο, γιατί φαντάζομαι δε θα έχεις συμπληρώσει τα υποχρεωτικά χρόνια παραμονής.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Pyr »

MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:03 pm Γειά σας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες αν μπορεί κάποιος
Ευχαριστώ.
είσαι μόνιμη στο λιμενικό και δουλεύεις κ νόμιμα με ένσημα σε εταιρεία σεκιούριτι;
MARILOU92

Όχι καλέεε στο βιογραφικό μου υπάρχει ένας χρόνος προϋπηρεσία ως σεκουριτι πριν μπω στο λιμενικό.
Μακάρι να γινόταν να δουλεύω παράλληλα Γτ τα λεφτά δεν φτάνουν στο νησί.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Pyr »

MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:24 pm Όχι καλέεε στο βιογραφικό μου υπάρχει ένας χρόνος προϋπηρεσία ως σεκουριτι πριν μπω στο λιμενικό.
Καλά καλέ δεν ειμαι εφορία μη τρελαίνεσαι...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θα έχεις πρόστιμο αν φύγεις
MARILOU92

Pyr έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:28 pm
MARILOU92 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:24 pm Όχι καλέεε στο βιογραφικό μου υπάρχει ένας χρόνος προϋπηρεσία ως σεκουριτι πριν μπω στο λιμενικό.
Καλά καλέ δεν ειμαι εφορία μη τρελαίνεσαι...
Δεν είπα ότι είσαι εφορία. Δεν το επιτρέπει ο νόμος ούτως ή άλλος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες