Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkeptis

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 8:52 pm Ανασφαλης προσωπικα καθολου δεν ειμαι οτι περνουσε απο το χερι μου το χω κανει για την πορεια μου μιας και ξανααναφερω οτι προσωπικα δεν γκρινιαξα για το ποιος παραιτηθηκε η εμεινε. Λιγο αντιληψη θελει ωστε να το κατανοησει καποιος. Προσωπικα ζητησα απο συγκεκριμενο ατομο να μην μας κουραζει με τη "γνωμη" του και να μην προσπαθει να επιρεασει κοσμο διοτι κι εγω για ενημερωση βρισκομαι εδω και το αναφερω και παραπανω εαν παρατηρησεις. Αλλα μαλλον κι εσυ για ιντριγκα εισαι εδω οπως κι αλλοι αλλιως δεν θα ασχολουσουν αφου εισαι τοσο υπερανω. Καλη συνεχεια.
Ωραία αφού δεν γκρινιαξες εσύ προσωπικά δεν αναφέρθηκα σε σένα αλλά σε αυτούς που το κάνουν. Τι θιγεσαι τότε και απαντάς σε κάτι που δεν ισχύει για σένα ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Episkeptis έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 8:52 pm Ανασφαλης προσωπικα καθολου δεν ειμαι οτι περνουσε απο το χερι μου το χω κανει για την πορεια μου μιας και ξανααναφερω οτι προσωπικα δεν γκρινιαξα για το ποιος παραιτηθηκε η εμεινε. Λιγο αντιληψη θελει ωστε να το κατανοησει καποιος. Προσωπικα ζητησα απο συγκεκριμενο ατομο να μην μας κουραζει με τη "γνωμη" του και να μην προσπαθει να επιρεασει κοσμο διοτι κι εγω για ενημερωση βρισκομαι εδω και το αναφερω και παραπανω εαν παρατηρησεις. Αλλα μαλλον κι εσυ για ιντριγκα εισαι εδω οπως κι αλλοι αλλιως δεν θα ασχολουσουν αφου εισαι τοσο υπερανω. Καλη συνεχεια.
Ωραία αφού δεν γκρινιαξες εσύ προσωπικά δεν αναφέρθηκα σε σένα αλλά σε αυτούς που το κάνουν. Τι θιγεσαι τότε και απαντάς σε κάτι που δεν ισχύει για σένα ;

Γιατι στα τελευταια ποστ δεν εχει γκρινιαξει κανεις οποτε δεν ξερω που το επινοησες. Ο διαλογος ηταν κυριως αναμεσα σε εμενα και στον εν λογω κυριο που αναφερθηκε στο να κραζει το πν
Older2023

Δημοσίευση από Older2023 »

Αν ξανά αναφερθείτε σε ανούσια πράγματα που δε αφορούν την πορεία της εξέλιξης της προκήρυξης θα αποκλειστούν από την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Εδώ δεν είμαστε για να τσακωθούμε ούτε να λύσουμε τις διαφορές μας! Σοβαρευτείτε επιτέλους!
Επισκέπτης

Αν ξανά αναφερθείτε σε ανούσια πράγματα που δε αφορούν την πορεία της εξέλιξης της προκήρυξης θα αποκλειστούν από την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Εδώ δεν είμαστε για να τσακωθούμε ούτε να λύσουμε τις διαφορές μας! Σοβαρευτείτε επιτέλους!
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από evakar »

Από όσο γνωρίζω σήμερα λαμβάνουν ενημέρωση οι υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά. Οπότε μπείτε όλοι στη πλατφόρμα να δείτε αν σας έχει έρθει κάτι. Αν όχι τότε υποθέτω είστε εντάξει. Αν και θεωρώ πως οι περισσότεροι έχουμε λάβει email από το help desk μέρες πριν αν είχαμε ελλιπή. Εγώ πχ έλαβα 4-5 μέρες αφού υπέβαλα την αίτηση μου
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

evakar έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 2:29 pm Από όσο γνωρίζω σήμερα λαμβάνουν ενημέρωση οι υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά. Οπότε μπείτε όλοι στη πλατφόρμα να δείτε αν σας έχει έρθει κάτι. Αν όχι τότε υποθέτω είστε εντάξει. Αν και θεωρώ πως οι περισσότεροι έχουμε λάβει email από το help desk μέρες πριν αν είχαμε ελλιπή. Εγώ πχ έλαβα 4-5 μέρες αφού υπέβαλα την αίτηση μου
Ναι και εμένα μου είχαν στείλει email 3 μέρες αφού είχα κάνει την δήλωση ότι έλλειπε κάτι και τους το έστειλα
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από evakar »

DimStau έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 2:33 pm
evakar έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 2:29 pm Από όσο γνωρίζω σήμερα λαμβάνουν ενημέρωση οι υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά. Οπότε μπείτε όλοι στη πλατφόρμα να δείτε αν σας έχει έρθει κάτι. Αν όχι τότε υποθέτω είστε εντάξει. Αν και θεωρώ πως οι περισσότεροι έχουμε λάβει email από το help desk μέρες πριν αν είχαμε ελλιπή. Εγώ πχ έλαβα 4-5 μέρες αφού υπέβαλα την αίτηση μου
Ναι και εμένα μου είχαν στείλει email 3 μέρες αφού είχα κάνει την δήλωση ότι έλλειπε κάτι και τους το έστειλα
Οπότε θεωρώ πως οι περισσότεροι δε λαμβάνουμε κάποια ενημέρωση σήμερα. Εν αναμονή των πινάκων κατάλληλων/ακατάλληλων
Maria12

Δημοσίευση από Maria12 »

Από το ΠΝ σου έστειλαν στο μέιλ; Ή από αεροπορία;
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από evakar »

Maria12 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 2:43 pm
Εμένα από το ΠΝ, αφού μόνο εκεί έχω δηλώσει.
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Eirini_k »

evakar έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 2:53 pm
Maria12 έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 2:43 pm

Εμένα από το ΠΝ, αφού μόνο εκεί έχω δηλώσει.
νομιζα οτι θα βγουν πινακες μς τα ατομα που ειχαν ελλειπη δικαιολογητικά, ετσι ειχα καταλάβει τουλάχιστον
Επισκέπτης

Ναι πρέπει να βγουν οι πίνακες
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από evakar »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 3:34 pm Ναι πρέπει να βγουν οι πίνακες
Δηλαδή οι λεγόμενοι πίνακες κατάλληλων ακατάλληλων που ορίζουν ποιοι προχωράνε στις ΠΚΕ είναι αυτοί; Και διαχωριζομαστε ως προς τι; Ως προς τα δικαιολογητικά μας;
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GreekGod »

Ενημερωθηκε η ιστοσελιδα για το εαν υπαρχουν ελλειπη δικαιολογητικα. Μπορειτε να μπειτε και να το δειτε.
The only easy day was yesterday.
Επισκέπτης

evakar έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 4:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 19, 2023 3:34 pm Ναι πρέπει να βγουν οι πίνακες
Δηλαδή οι λεγόμενοι πίνακες κατάλληλων ακατάλληλων που ορίζουν ποιοι προχωράνε στις ΠΚΕ είναι αυτοί; Και διαχωριζομαστε ως προς τι; Ως προς τα δικαιολογητικά μας;
Όχι δεν είναι πίνακες αυτοι. Απλά εκεί που έκανες την αίτηση λέει αν υπάρχουν ή όχι ελλειπή δικαιολογητικά
Επισκέπτης

Καλημέρα ποτε πιστεύετε εσείς σαν πρόβλεψη να έχει τελειώσει όλη η διαδικασία αυτή ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες