Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Coco2k έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 2:29 pm Μία απλή ερώτηση γιατί όσοι είστε ήδη διορισμένοι θέλετε να μπείτε και σε άλλη και σε άλλη προκήρυξη;
Ρώτα το υπουργείο που δίνει μόρια σε ήδη δημόσιους υπαλλήλους, ΕΠΟΠ.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Γιατί δε βγαίνει οικονομικά φίλε και όλοι θέλουν να πάνε στο τόπο τους και ψάχνουν παραθυράκι μέσω μεταταξης η άλλης προκήρυξης και εσύ και πολλοί άλλοι το ίδιο θα έκαναν αν μπορούσαν. Το θέμα είναι το πρόστιμο πως θα καλύψουν αν τελικά περάσουν σε άλλη προκήρυξης όλοι κοιτάνε το καλύτερο για τον εαυτό τους
Fdab

Δημοσίευση από Fdab »

Παιδιά μια ερώτηση: Εγώ που έχω απολυτήριο λυκείου 16,2
Αγγλικά,ecdl, δίπλωμα μηχανής, αμαξιού, φορτηγού, λεωφορείου και εποχικός πυροσβέστης 4 χρόνια. Πόσο μόρια βγάζω;(Πραγματικά δεν ξέρω αν μοριοδοτειται κάτι από αυτά που έχω)
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Fdab έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 3:35 pm Παιδιά μια ερώτηση: Εγώ που έχω απολυτήριο λυκείου 16,2
Αγγλικά,ecdl, δίπλωμα μηχανής, αμαξιού, φορτηγού, λεωφορείου και εποχικός πυροσβέστης 4 χρόνια. Πόσο μόρια βγάζω;(Πραγματικά δεν ξέρω αν μοριοδοτειται κάτι από αυτά που έχω)
Πρωιν συνάδελφε καταρχήν εύχομαι να μονιμοποίηθεις πυροσβεστική να πας και στην πορεία 21 του μήνα. Τα αγγλικά λουερ υπολογιστές και αμάξι κ μηχανή είναι υποχρεωτικά. Εκτός αν έχεις από c1 και πάνω παίρνεις έξτρα μόρια. Μόρια μόνο από απολυτήριο παίρνεις 16,2 x 30 το εποχιλικι δεν μετράει.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σχετικά με τα πτυχία ΑΕΙ, για. Δίνουν όπως τα απολυτήρια ΒΑΘΜΟΣ * 30; Ή απλά είναι προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία;

Πόσο δίνουν τα αγγλικά C2;

Αν μπεις σε κατηγορία ΠΕ μετράει ΚΑΙ ο βαθμός του απολυτηρίου λυκείου ή πάει ο βαθμός του πτυχίου;
Giopidis

Δημοσίευση από Giopidis »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 3:39 pm
Fdab έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 3:35 pm Παιδιά μια ερώτηση: Εγώ που έχω απολυτήριο λυκείου 16,2
Πρωιν συνάδελφε καταρχήν εύχομαι να μονιμοποίηθεις πυροσβεστική να πας και στην πορεία 21 του μήνα. Τα αγγλικά λουερ υπολογιστές και αμάξι κ μηχανή είναι υποχρεωτικά. Εκτός αν έχεις από c1 και πάνω παίρνεις έξτρα μόρια. Μόρια μόνο από απολυτήριο παίρνεις 16,2 x 30 το εποχιλικι δεν μετράει.
Αφού δε ξέρεις γιατί του λες ότι να ναι;
Εννοείται μετράει το εποχιλικι, είναι ένσημα Σωμάτων Ασφαλείας.
Εποχικος πυροσβέστης είναι προϋπηρεσία σωμάτων ασφαλείας.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Ρε μην μπερδεύεις τον κόσμο ξεκολα... Δεν μετράει από σώμα ασφαλείας... ΙΕΚ ΙΕΚ ΙΕΚ ΕΧΕΙ ΚΎΡΙΟ ΠΡΟΣΌΝ ΙΕΚΚΚ Η ΣΥΝΆΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΚ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ; Άμα δεν ξέρεις μην μιλάς απλά παρακολουθα
Giopidis

Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 4:10 pm Ρε μην μπερδεύεις τον κόσμο ξεκολα... Δεν μετράει από σώμα ασφαλείας... ΙΕΚ ΙΕΚ ΙΕΚ ΕΧΕΙ ΚΎΡΙΟ ΠΡΟΣΌΝ ΙΕΚΚΚ Η ΣΥΝΆΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΚ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ; Άμα δεν ξέρεις μην μιλάς απλά παρακολουθα
Είσαι επικίνδυνα άσχετος.
Στην 6κ και στην 9κ δε μέτραγε και η προϋπηρεσία από δημόσιο τομέα με συνάφεια; Αφου μπήκαν άτομα που ήταν εποχικοί, εποπ και ΕΦ.
Στη σχολή Υεφκκ της 9κ έχει άτομα που ήταν στο λιμενικό, εποπ και ΕΦ. Αυτοί πήραν μόρια από τη προϋπηρεσία στα Σώματα Ασφαλείας γι αυτό μπήκαν.

ΑΣΧΕΤΕ
Giopidis

Συνάφεια δεν είναι μόνο το σεκιουριτι, είναι και η αστυνομία, στρατός, λιμενικό, πυροσβεστικη.
Είσαι άσχετος γι αυτό έκανες λάθος στην 6κ και μπήκες όπου να ναι ενώ είχες ιεκ, σε κορόιδεψε αυτός που σου έκανε τα χαρτιά γιατί σε είδε ότι είσαι άσχετος.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Giopidis έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 4:15 pm
Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 4:10 pm Ρε μην μπερδεύεις τον κόσμο ξεκολα... Δεν μετράει από σώμα ασφαλείας... ΙΕΚ ΙΕΚ ΙΕΚ ΕΧΕΙ ΚΎΡΙΟ ΠΡΟΣΌΝ ΙΕΚΚΚ Η ΣΥΝΆΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΚ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ; Άμα δεν ξέρεις μην μιλάς απλά παρακολουθα
Είσαι επικίνδυνα άσχετος.
Στην 6κ και στην 9κ δε μέτραγε και η προϋπηρεσία από δημόσιο τομέα με συνάφεια; Αφου μπήκαν άτομα που ήταν εποχικοί, εποπ και ΕΦ.
Στη σχολή Υεφκκ της 9κ έχει άτομα που ήταν στο λιμενικό, εποπ και ΕΦ. Αυτοί πήραν μόρια από τη προϋπηρεσία στα Σώματα Ασφαλείας γι αυτό μπήκαν.

ΑΣΧΕΤΕ
Επειδή δεν έχεις εσύ ένσημα ως σεκουριτι ούτε ιεκ μην μας πριζεις τώρα τα π###ριά... Κάνε ότι θες λεγε ότι θες κουρασες πολύ.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Εγώ το παραδέχτηκα όμως ότι τότε δεν ήξερα δεν το επεξα ξερόλας αλλά έψαξα και έμαθα μετά. Με σχέση με μέ ΣΕΝΑ που μας τα έχεις κάνει ΝΑΑ.
Giopidis

Ας με επιβεβαιώσει ο Διασωστης31 αν λέω κάτι λάθος. Δε πιστεύεις ούτε αυτόν?
Giopidis

Και ΙΕΚ έχω και 8 χρόνια σεκιουριτι, αλλά αφού δε καταλαβαίνεις δε πειράζει. Εγώ δε λέω ότι με συμφέρει.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Μπορείς να μου πεις τι προϋπηρεσία έχεις; Για να καταλάβω Τον καημό σου;
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Giopidis έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 4:31 pm Και ΙΕΚ έχω και 8 χρόνια σεκιουριτι, αλλά αφού δε καταλαβαίνεις δε πειράζει. Εγώ δε λέω ότι με συμφέρει.
Χαχααχα οοοοκκκ. Μαζεύτηκαν παλι ολοι οι ιεκτσζηδες εμένα ότι και να γίνει με συμφέρει. Και οβα έχω και εποχικος πυροσβεστης και σεκουριτι και ιεκ και εδ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες