Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giopidis

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Giopidis »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 10:37 am
Giopidis έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 7:26 am
Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 12:28 am Όταν όμως έχει κλειδώσει ένα θέμα και το συζητάμε δεν βγαίνει πουθενά. Στο τέλος θα βγει κάποιος και θα πει ότι δεν μετράει το ιεκ και ειδικές δυνάμεις. Ρωτήστε πιο ουσιώδες θέμα.
Κάνε σκρινσοτ αυτά που έγραψα και όταν δε θα μετρήσει η προϋπηρεσία σεκιουριτι τα ξαναλέμε.
Ναι ρε οκκ. Αυτό θα κάνω τωρα 😄
Εγώ προειδοποίησα για να ξέρετε να υπολογίσετε τα μόρια σας και να μη παίρνετε τζάμπα θάρρος και ενθουσιασμό.
Και γω έχω 8 χρόνια προυπυρεσια σεκιουριτι αλλά δε θα μετρήσουν.
Και έχω και ιεκ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχεις κάποια πηγή που το αναφέρεις αυτό?
edwww

Δημοσίευση από edwww »

kpapageor έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 9:06 am Καλημέρα,
Παιδιά οποιος γνωρίζει για το παραπάνω θέμα περί (Μοριοδότησης για το ΙΕΚ) & ποιοι τελικά το δικαιούνται,
Ας απαντήσει, γιατί αλλάζουν πολλά αν θα ισχύει μόνο για αυτούς που υπηρετούν σε Σώματα Ασφαλείας.
Έχει ειπωθεί σε τόσες σελίδες η παραπάνω ερώτηση.

Όλα θα εξαρτηθούν από την επιτροπή.

Πάρτε τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ, στείλτε email.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Giopidis έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 10:56 am
Giopidis έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 7:26 am

Κάνε σκρινσοτ αυτά που έγραψα και όταν δε θα μετρήσει η προϋπηρεσία σεκιουριτι τα ξαναλέμε.
Εγώ προειδοποίησα για να ξέρετε να υπολογίσετε τα μόρια σας και να μη παίρνετε τζάμπα θάρρος και ενθουσιασμό.
Και έχω και ιεκ.

Νταξεις παιδιά όλοι ακούμε τον giopidi δεν βάζει κανείς προϋπηρεσία από σεκουριτι να βαλει από σώμα ασφαλείας αν έχει. Μίλησε με το πρόεδρο και την επιτροπή του ασεπ.
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Κομμάτι του Φεκ για την συγκεκριμένη μοριοδότηση :

Για τις θέσεις του κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Δικαστικής Αστυνομίας του αστυνομικού τομέα ως τυπικό προσόν διορισμού ορίζεται πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφάλειας» ή «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών» Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 (Ι. Ε. Κ. Ή Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ. Λ.) ή Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης Ι. Ε. Κ. Ή Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ. Λ.) ή Επαγγελματικής Ειδικότητας,

Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 4 ΕΠΑ. Λ. Ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ. Ε. Ε.) Β’ κύκλου σπουδών ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή Τμήματος Ειδίκευσης Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) ή Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Εργοδηγών [άρθρο 1 ν. Δ.580/1970 (Α’ 139) ] ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας μαζί με την απαραίτητη πιστοποίηση. Αν οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψήφιους που κατέχουν τους ανωτέρω τίτλους σπουδών, οι κενές θέσεις καλύπτονται από υποψήφιους με οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 (Ι. Ε. Κ. Ή Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ. Λ.) ή Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης Ι. Ε. Κ. Ή Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ. Λ.) ή Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 4 ΕΠΑ. Λ. Ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ. Ε. Ε.) Β’ κύκλου Σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Εργοδηγών [άρθρο 1 ν. Δ.580/1970] ή Γενικού Λυκείου ή Ενιαίου Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Προσωπικά καταλαβαίνω μετα την αναγνωση του κομματιού πως θα μετράει το ΙΕΚ.

Giopidis Φιλέ που στηρίζεις την άποψη σου?
Giopidis

Δημοσίευση από Giopidis »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 11:23 am

Και έχω και ιεκ.

Νταξεις παιδιά όλοι ακούμε τον giopidi δεν βάζει κανείς προϋπηρεσία από σεκουριτι να βαλει από σώμα ασφαλείας αν έχει. Μίλησε με το πρόεδρο και την επιτροπή του ασεπ.
Τα ένσημα σου θα τα βάλεις κανονικά αλλά θα σου μετρήσουν μόνο αυτά που έχεις ως σωφρονιστικός. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Ρε μπροοο ΔΕΝ γίνεται αυτό... Δεν υπάρχει τέτοιο νομοσχέδιο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι εμπ απλή από ιδιωτικό 7 μόρια ανά μήνα και ειδική εμπειρία 20 μόρια ανά μήνα από δημόσιο φορέα. Αυτό που λες δεν έχει γίνει ποτεεεεεε. Μην λες ότι θες.
Επισκέπτης

Giopidis έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 11:36 am
Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 11:23 am

Και έχω και ιεκ.

Τα ένσημα σου θα τα βάλεις κανονικά αλλά θα σου μετρήσουν μόνο αυτά που έχεις ως σωφρονιστικός. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Ρε αδερφέ αυτό που λες από που το συμπεραίνει; Για να μην λέμε πράγματα και επηρεάζουμε το κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η επιτροπή που αποφασίζει για συνάφεια στην εμπειρία δεν είναι του ΑΣΕΠ, είναι του υπουργείου 7μελης με 2 μέλη του ΑΣΕΠ μόνο.
Οι υπόλοιποι 5 είναι,2 δικαστικοί λειτουργοί,2 δικηγόροι και 1 ταξίαρχος Ελας.
Για να πάρουν την εμπειρία οι security πρέπει να ψηφίσουν οι 4 απ αυτους τουλάχιστον υπέρ.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Εγώ έχω και από οβα και από εποχικος και από σωφρονιστικός και από σεκουριτι θα τα βάλω όλα 🤣
Επισκέπτης

Το ότι δεν είναι μόνο ΑΣΕΠ η επιτροπή τα λέει όλα! Απαντάει σε όλα. Ηρεμήστε βρε παιδιά λίγο
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Ρε σεις ειδική εμπειρία θα βάλουν πανω στο ιεκ είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, όχι οτιναναι εμπειρίες και εγώ βγάζω έτσι 3000 μόρια έλεος. Μη τρώγεστε
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Pyr »

dimikaro1 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 12:12 pm Ρε σεις ειδική εμπειρία θα βάλουν πανω στο ιεκ είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, όχι οτιναναι εμπειρίες και εγώ βγάζω έτσι 3000 μόρια έλεος. Μη τρώγεστε
που είδες εσυ στο ΦΕΚ οτι θα εχει ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ καταρχάς... Ξεκινάμε απο εκεί...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Pyr »

niasimas έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 7:38 pm
Pyr έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 9:51 am
niasimas έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:43 pm
Έτσι όπως το αναφέρεις, μάλλον έχεις δίκιο. Κάπου δεν το κατάλαβα εγώ καλά.
Σε παρακολουθώ σε πόσες σελίδες έχουν πέσει με τα μούτρα 3-4 άτομα να σ βάλουν στο σωστό δρόμο κ ακόμα είσαι στο ``ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ`` προς τι η επιμονή σου;

Καλώς ή κακώς υπάρχει προτεραιότητα και το βλέπεις στο ΦΕΚ αναφέρει συγκεκριμένα : ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ θα μπούνε άτομα με οποιοδήποτε αλλο ιεκ ή οποιοδήποτε τύπου λύκειο, άρα μιλάμε για ``ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΟΣ. Κ ΥΠΟΔ. `` και ``ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ με οποιοδήποτε αλλο ΙΕΚ ή οποιοδήποτε λύκειο`` ελπίζω να λύθηκε στο μυαλό σου για να λυθεί κ καμία αλλη σοβαρή απορία...
Φίλε μου, το λύσαμε το θέμα.'Εχεις μείνει πίσω!
αυτά ειναι λυμένα απο μόνα τους μπρό... Πάμε ομως παρακάτω τώρα στα δύσκολα ...
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Εσύ τι εμπειρία νομίζεις θα βάλουν; Καθαριστριας;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες