Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ακριβώς Δήμο, εάν διαβάσεις που μπορείς να δουλέψεις με το ιεκ θα δεις ότι μπορείς να δουλέψεις σαν προσωπικό ασφαλείας (security).
Giopidis

Δημοσίευση από Giopidis »

Dhmos33 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 9:54 pm Ρε φίλε τι έχει κύριο προσόν; Έχει ιεκ στέλεχος ασφαλείας και υποδομών; Η συνάφεια με αυτό το πτυχίο ιεκ πιο είναι;
Ξέρω πολύ καλά ποια είναι η συνάφεια έχω διοριστεί Υεφκκ στην 9κ.
Αλλα στη Δικαστική θα μετράει προϋπηρεσία μόνο από Σώματα Ασφαλειας.
Επισκέπτης

Giopidis έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 10:48 pm
Dhmos33 έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 9:54 pm Ρε φίλε τι έχει κύριο προσόν; Έχει ιεκ στέλεχος ασφαλείας και υποδομών; Η συνάφεια με αυτό το πτυχίο ιεκ πιο είναι;
Ξέρω πολύ καλά ποια είναι η συνάφεια έχω διοριστεί Υεφκκ στην 9κ.
Αλλα στη Δικαστική θα μετράει προϋπηρεσία μόνο από Σώματα Ασφαλειας.
Και αυτό που το στηρίζεις?
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Ωραία εσύ μην βάλεις τπτ. Δικαίωμα σου.
Pantelisssssss

Δημοσίευση από Pantelisssssss »

Προϋπηρεσία νομίζω μετράει αν έχεις κατηγορία προϋπηρεσίας ΔΕ σε σώματα ασφαλείας δημοσίου και όχι από ιδιωτική security.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Είδες πουθενά να λέει ειδική εμπειρία;
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Παιδιά παράκληση διαβάστε στο φεκ και ότι απορία έχετε ρωτήστε το φόρουμ. Το αν μετράει το σεκουριτι σώμα ασφαλείας έχει ξεκαθαριστεί το θέμα, τέλος αν πιστεύετε ότι μετράει ως σώμα ασφαλείας βάλτε τα βάλτε και από ηλεκτρολόγο και από οδηγο και θα περίμενε στα προσωρινά αποτέλεσματα να δείτε αν τα μέτρησε η επιτροπή η όχι. Κλείνει το κεφάλαιο αυτό.

Μιλάμε για μόρια για να δούμε βάσεις που βρισκόμαστε. Και να έχουμε μια εικόνα. Όλα τα άλλα π λέτε είναι περιττά.
Επισκέπτης

Δεν είσαι σε θέση εσύ να ορίζεις και να επιβάλλεις τι θα συζητάει, τι θα ρωτάει και τι απορίες/ ανησυχίες έχει ο καθένας, ενώ τόσες μέρες δεν έχουμε σταματήσει να διαβάζουμε τις ερωτήσεις σου για το οποιοδήποτε θέλεις και σε απασχολεί. Ακομα και για τα μόρια σου που δεν μας ενδιαφέρουν. Συνέλθετε μερικοί!
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Όταν όμως έχει κλειδώσει ένα θέμα και το συζητάμε δεν βγαίνει πουθενά. Στο τέλος θα βγει κάποιος και θα πει ότι δεν μετράει το ιεκ και ειδικές δυνάμεις. Ρωτήστε πιο ουσιώδες θέμα.
Επισκέπτης

Δεν εχω να ρωτήσω κάτι, γιατι δεν κανω εγώ τις ερωτήσεις, αλλα εξακολουθείς να μην είσαι (και όλοι μας) σε θέση να αξιολογείς/γούμε ποιο θέμα είναι ουσιώδες και ποιο άνευ σημασίας. Τέλος πάντων, δεν σου κάνω προσωπική επίθεση, εσυ ετυχε να το είπες, αλλά το νόημα του φόρουμ αυτο είναι. Να συζητιούνται οι απορίες, δεν εχουν όλοι τον χρόνο να διαβάσουν 4000 απαντήσεις.
Giopidis

Δημοσίευση από Giopidis »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 12:28 am Όταν όμως έχει κλειδώσει ένα θέμα και το συζητάμε δεν βγαίνει πουθενά. Στο τέλος θα βγει κάποιος και θα πει ότι δεν μετράει το ιεκ και ειδικές δυνάμεις. Ρωτήστε πιο ουσιώδες θέμα.
Κάνε σκρινσοτ αυτά που έγραψα και όταν δε θα μετρήσει η προϋπηρεσία σεκιουριτι τα ξαναλέμε.
Επισκέπτης

Καλημέρα

Όποιος γνωρίζει το σύστημα μοριοδοτησης ας μας πει και εμάς. Στο ΦΕΚ δε λέει κάτι, πώς να υπολογίσουμε μόρια?
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Καλημέρα,
Παιδιά οποιος γνωρίζει για το παραπάνω θέμα περί (Μοριοδότησης για το ΙΕΚ) & ποιοι τελικά το δικαιούνται,
Ας απαντήσει, γιατί αλλάζουν πολλά αν θα ισχύει μόνο για αυτούς που υπηρετούν σε Σώματα Ασφαλείας.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Giopidis έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 7:26 am
Dhmos33 έγραψε: Δευ Σεπ 18, 2023 12:28 am Όταν όμως έχει κλειδώσει ένα θέμα και το συζητάμε δεν βγαίνει πουθενά. Στο τέλος θα βγει κάποιος και θα πει ότι δεν μετράει το ιεκ και ειδικές δυνάμεις. Ρωτήστε πιο ουσιώδες θέμα.
Κάνε σκρινσοτ αυτά που έγραψα και όταν δε θα μετρήσει η προϋπηρεσία σεκιουριτι τα ξαναλέμε.
Ναι ρε οκκ. Αυτό θα κάνω τωρα 😄
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες