Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Doctorkaterina

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Doctorkaterina »

dimikaro1 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:24 pm Ενας μπορεί να κάνει χρήση της πιστοποίησης αναπηρίας. Το ξέρω έχει και η δική μου μητέρα. Ο μεγαλύτερος προηγείται 😂πλάκα κάνω
Αυτό δεν το λέμε ελπίζω μην μπει ο αδερφός μου να το διαβάσει σβήστω 😆 θα του πω δεν σε πιανει κάτσε εκεί που είσαι.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μόνο ΤΕ πολιτικό προσωπικό μπορείς να κάνεις.
Αστυνομικό είναι 35 για όλους το όριο.
Doctorkaterina

Δημοσίευση από Doctorkaterina »

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:27 pm Μόνο ΤΕ πολιτικό προσωπικό μπορείς να κάνεις.
Αστυνομικό είναι 35 για όλους το όριο.
Ωραία ΤΕ πολιτικό προσωπικό ζητάει νοσηλευτές σωστά;3 άτομα είδα. Θα βγει μαζί ή προκήρυξη με το αστυνομικό η ξεχωριστά; Θα μετρήσει εκεί η εμπειρία ως νοσηλεύτρια;
Παιδιά δεν έχω βγει από το φόρουμ εδώ θα ξημεροβραδιασω αχχα πολύ σημαντικές πληροφορίες. Μπράβο σε αυτόν που σκέφτηκε να το φτιάξει εύγε
vaglok

Δημοσίευση από vaglok »

Να ρωτήσω κάτι να μου απαντήσει οποίος ξέρει; Αν έχεις το χαρτί security με την πιστοποίηση από τον εοππεπ θα προηγείσαι από αυτόν που έχει απλά ΓΕΛ;
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

vaglok έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 1:47 pm Να ρωτήσω κάτι να μου απαντήσει οποίος ξέρει; Αν έχεις το χαρτί security με την πιστοποίηση από τον εοππεπ θα προηγείσαι από αυτόν που έχει απλά ΓΕΛ;
Όχι απλά δεν προηγείται.
Δεν μετράει καν.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Η προκήρυξη θα είναι μια και ενιαία Κατερίνα εννοείται παίρνεις μόρια απο προϋπηρεσία αρκεί να έχεις τα απαραίτητα έγγραφα που να το αποδεικνύουν. Εσύ φίλε με το ιεκ δε καταλάβαμε ακριβώς τι εννοείς
Gregory76

Δημοσίευση από Gregory76 »

Θα ήθελα βοήθεια ζητάει πολιτικό προσωπικό για επισκεπτών υγείας κατηγορία (τε) εγώ έχω (πε) κατηγορία επισκεπτών μπορώ να δηλώσω κατηγορία (τε) με πτυχίο (πε) ή θα με απορρηψουν?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα, εγώ που έχω proficiency, δίπλωμα μηχανή και αμάξι, υπολογιστές, ΕΔ,15.1 ΓΕΛ και πρόσφατα τελείωσα από ΚΕΚ στέλεχος ασφαλείας (που απο ότι κατάλαβα δεν μετράει) έχω ελπίδες; Επίσης έχω την αδερφή μου με 67% αναπηρία πιστοποιημενη αλλά δεν κατάλαβα πως αυτό ακριβώς βοηθάει.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από mrhabuya »

Ρε δεν μας ενδιαφερει ποσα μορια και ποσα χαρτια εχετε ημαρτον πια. Δηλαδη αν σας πουνε οτι δν εχετε ελπιδες δεν θα κανετε τα χαρτια σας; Εχετε πρηξει μπαλες φτανει
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Θέλουν να ακούσουν και μια γνώμη απλά αυτή δε χρειάζεται να τους επηρεάζει , δεν είναι κακό να ρωτάνε όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με αυτά καμιά φορά. Λες την άποψη σου και τέλος π καθένας να εστιάσει στο στόχο του ότι και να ακούει εφόσον έχει τα προσόντα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Gregory76 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 2:01 pm Θα ήθελα βοήθεια ζητάει πολιτικό προσωπικό για επισκεπτών υγείας κατηγορία (τε) εγώ έχω (πε) κατηγορία επισκεπτών μπορώ να δηλώσω κατηγορία (τε) με πτυχίο (πε) ή θα με απορρηψουν;
Πρεπει να εισαι επιτυχων της 2Γ για το πολιτικο προσωπικο.
Gregory76

Εμένα θα μου απαντήσει κανείς στο θέμα μου;

ζητάει πολιτικό προσωπικό για επισκεπτών υγείας κατηγορία (τε) εγώ έχω (πε) κατηγορία επισκεπτών μπορώ να δηλώσω κατηγορία (τε) με πτυχίο (πε) ή θα με απορρηψουν?
Gregory76

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 2:28 pm
Gregory76 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 2:01 pm Θα ήθελα βοήθεια ζητάει πολιτικό προσωπικό για επισκεπτών υγείας κατηγορία (τε) εγώ έχω (πε) κατηγορία επισκεπτών μπορώ να δηλώσω κατηγορία (τε) με πτυχίο (πε) ή θα με απορρηψουν;
Πρεπει να εισαι επιτυχων της 2Γ για το πολιτικο προσωπικο.
Ααα οκκκ.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Παιδιά για όποιον έχει ιδέα, ρωτάει φίλος εκτός φόρουμ. Για ΠΕ αστυνομικού τομέα, νομικός και εν ενεργεία ακόμη δικηγόρος, θα του προσμετρηθεί προϋπηρεσία ή για τους ΠΕ δεν θα προσμετράται προϋπηρεσία;
Επίσης οι ΠΕ στα ενστολα κάνουν κυρίως δουλειά γραφείου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους!
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες