Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Pyr »

niasimas έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 9:13 pm
niasimas έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 8:59 pm

Σε περίπτωση μη πλήρωσης θέσεων, λόγω οτι δεν θα έχουν τα τυπικά προσόντα ή δεν θα μαζεύουν μόρια ή δεν θα περάσουν τα αθλήματα. Το ίδιο πράγμα λέμε. Αν μαζέψετε όλα τα προσόντα, που απαιτούνται, χωρίς να λείπει τίποτα, αν περάσετε τα αθλήματα, τότε θα έχετε πλεονέκτημα, έναντι κάποιου με απλό απολυτήριο. ΑΝ δεν τα έχετε, τότε θα μπει ο ΓΕΛ. Αν δεν έχεις τα τυπικά και μόρια, δεν μπεις επειδή είσαι μόνο ΙΕΚ.
Όχι αδερφέ δεν κατάλαβες τίποτα. Αν έχει κάποιος τυπικά προσόντα (ΙΕΚ, αγγλικά, δίπλωμα κλπ) και περάσει τις πκε, δεν έχει απλα πλεονέκτημα, ΈΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ! 😂 Επίσης, αν έχεις τα τυπικά+ μόρια+ πκε = πάλι διορισμός! Γενικότερα για να στο κάνω εύκολο, με η χωρίς μόρια, μόνο τα τυπικά αν έχεις και περάσεις τις πκε, ΜΠΉΚΕΣ! Κάτι έχεις καταλάβει ΠΟΛΥΥΥ λάθος!
Έτσι όπως το αναφέρεις, μάλλον έχεις δίκιο. Κάπου δεν το κατάλαβα εγώ καλά.
Σε παρακολουθώ σε πόσες σελίδες έχουν πέσει με τα μούτρα 3-4 άτομα να σ βάλουν στο σωστό δρόμο κ ακόμα είσαι στο ``ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ`` προς τι η επιμονή σου;

Καλώς ή κακώς υπάρχει προτεραιότητα και το βλέπεις στο ΦΕΚ αναφέρει συγκεκριμένα : ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ θα μπούνε άτομα με οποιοδήποτε αλλο ιεκ ή οποιοδήποτε τύπου λύκειο, άρα μιλάμε για ``ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΟΣ. Κ ΥΠΟΔ. `` και ``ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ με οποιοδήποτε αλλο ΙΕΚ ή οποιοδήποτε λύκειο`` ελπίζω να λύθηκε στο μυαλό σου για να λυθεί κ καμία αλλη σοβαρή απορία...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Ναι ρε παιδιά αυτό είναι δεδομένο κύριο προσόν ιεκ και ότι περισσέψει απολυτήριο λυκείου.100 200 ιεκ θα πιάσουν θέσεις να ξέρετε οι επικουρια δεν θα περάσει στον τοπο τους. Τα ιεκ θα πιάσουν στις πρώτες επιλογές.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

635 άτομα πιστεύω τουλάχιστον οι 400 με άλλο ιεκ η απολυτήριο. Όσον αφορά τις τοποθετήσεις καλά είναι να το δούμε σίγουρα με τι τρόπο θα είναι κσι αν είναι βάση βαθμολογιας η θέσης γιατί στα σώματα ασφαλείας η τοποθέτηση είναι καθαρά βύσμα. Θέλω να πιστεύω εδώ να πάει βάση βαθμολογίας και κριτηρίων
Papakis11

Δημοσίευση από Papakis11 »

Περίπου 150 ιεκ υπολογίζω σε όλη την Ελλάδα.
Κάποιοι θα κόπουν και στα αθλήματα.
Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από απολυτήριο λυκείου.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 15, 2023 7:21 pm Καλησπέρα, μηπως ξερουμε σε ποια ενότητα μπαίνει στο μητρώο ασεπ το διπλωμα οδήγησης;
"Αλλο" η "Λοιπα Προσοντα" λογικα. Δεν εχει καποια αλλη επιλογη συγκεκριμενη για διπλωματα.
Doctorkaterina

Δημοσίευση από Doctorkaterina »

Καλησπέρα σας και πάλι είχα γράψει ξανά για τις θέσεις ΤΕ νοσηλευτές. Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και ως ΔΕ; Στις θέσεις αστυνομικού προσωπικόυ; Αλλά δεν έχει συνάφεια με το αντικειμενο. Και θα ήθελα να μου απαντήσετε αν ξέρετε στις θέσεις 67% αναπηρίας τις μητέρας μου μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Και πως γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 11:57 am Καλησπέρα σας και πάλι είχα γράψει ξανά για τις θέσεις ΤΕ νοσηλευτές. Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και ως ΔΕ; Στις θέσεις αστυνομικού προσωπικόυ; Αλλά δεν έχει συνάφεια με το αντικειμενο. Και θα ήθελα να μου απαντήσετε αν ξέρετε στις θέσεις 67% αναπηρίας τις μητέρας μου μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Και πως γίνεται.
Θα τα λέει η προκήρυξη αναλυτικά τα δικαιολογητικά.
Μπορείς και σαν ΔΕ και σαν ΤΕ που θα πάρει λίγους στο αστυνομικό προσωπικό, με οποιοδήποτε πτυχίο.
Doctorkaterina

Για την πρόσληψη του προσωπικού γίνονται δε?κτές οι ειδικές κατηγορίες α) πολυτέκνων και τέκνων
πολυτέκνων, β) τριτέκνων και τέκνων τριτέκνων και γ)
υποψηφίων που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο ή είναι
τέκνα ατόμων με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας εξή?ντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, εξαιτίας βαριών ψυχι?κών και σωματικών παθήσεων, όπως διαπιστώνεται από
τις υγειονομικές επιτροπές των Κέντρων
Doctorkaterina

Διασώστη είμαι άσχετη με αυτά βοήθησε με. Αυτο που σου έστειλα που γράφει το φεκ μπορώ να χρησιμοποιήσω το 67% τις μητέρας μου; Σε ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:24 pm Διασώστη είμαι άσχετη με αυτά βοήθησε με. Αυτο που σου έστειλα που γράφει το φεκ μπορώ να χρησιμοποιήσω το 67% τις μητέρας μου; Σε ευχαριστώ πολύ.

Ναι
Doctorkaterina

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:33 pm
Doctorkaterina έγραψε: Σάβ Σεπ 16, 2023 12:24 pm Διασώστη είμαι άσχετη με αυτά βοήθησε με. Αυτο που σου έστειλα που γράφει το φεκ μπορώ να χρησιμοποιήσω το 67% τις μητέρας μου; Σε ευχαριστώ πολύ.

Ναι
Σε ευχαριστώ πολύ παιδί μου να είσαι καλά.
Stathispap

Δημοσίευση από Stathispap »

Καλησπέρα παιδιά.
Έχω πιστοποίηση ιεκ Ασφαλείας με βαθμό 14, προφισενσι, και όλα τα απαιτούμενα που ζητάει.
Για τις θέσεις Αθήνας είμαι μέσα; Πως το βλέπετε?
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Άμα θέλεις μόνο Αθήνα δεν είναι το πιο εύκολο μόνο 80 άτομα θα πάνε αν πιστεύεις ότι είσαι μέσα στους πρώτους τότε ναι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες