Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Busterakos »

niasimas έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 7:27 pm Από την επίσημη πλατφόρμα, δεν γίνεται, αφού όταν βάζεις τους κωδικούς, σου λέει, ότι απλώς έχεις κάνει άιτηση, χωρίς να σου δίνει πρόσβαση. Τώρα, που είναι σε επεξεργασία οι αιτήσεις και έχουν κλείσει οι προθεσμίες, δεν ξέρω αν μπορείς να δεις την αίτηση σου.
Δεν έχει κατέβει ποτε το αρχείο και πρέπει να ελέγξω κάποια πράγματα οπωσδήποτε. Στου ναυτικού κάνανε μια χαρά εφαρμογή, σε αυτή για ξηράς προχειροφτιαγμένο τελείως.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Busterakos έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 7:35 pm
niasimas έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 7:27 pm Από την επίσημη πλατφόρμα, δεν γίνεται, αφού όταν βάζεις τους κωδικούς, σου λέει, ότι απλώς έχεις κάνει άιτηση, χωρίς να σου δίνει πρόσβαση. Τώρα, που είναι σε επεξεργασία οι αιτήσεις και έχουν κλείσει οι προθεσμίες, δεν ξέρω αν μπορείς να δεις την αίτηση σου.
Δεν έχει κατέβει ποτε το αρχείο και πρέπει να ελέγξω κάποια πράγματα οπωσδήποτε. Στου ναυτικού κάνανε μια χαρά εφαρμογή, σε αυτή για ξηράς προχειροφτιαγμένο τελείως.
Για πάρε ένα τηλέφωνο, να δεις τι μπορεί να γίνει.
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

niasimas έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 7:50 pm
niasimas έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 7:27 pm
Πήρα αλλά δεν έλαβα θετική απάντηση.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Busterakos έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 7:55 pm

Στη θέση σου, θα έστελνα mail στην επιτροπή Ελέγχου, και θα ανέφερα το θέμα μου, ωστόσο, είναι δυνατόν, να μην έχεις αποθηκεύσει, ούτε εκτυπώσει την αίτηση;
Styga
Teo1506GR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Re: ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από Teo1506GR »

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι 9η σειρά εποπ μπήκα του 2021 δεκανέας είμαι, και θα ήθελα να ρωτήσω πότε βγαίνει για ειδικές δυνάμεις προκήρυξη για εποπ είμαι 23 χρόνων πάλι καλά έχω χρόνια μέχρι τα 28 που είναι το όριο, έκανα φέτος τα χαρτιά μου που είχε βγει τον Ιανουάριο αλλά ήταν μόνο για ΣΜΥ και Ευελπίδων για εποπ θέλω να μάθω, κάθε πότε βγαίνει, βγαίνει κάθε χρόνο; Όποιος ξέρει παρακαλώ ας μου πει.
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Eleonora έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 9:12 pm
Στη θέση σου, θα έστελνα mail στην επιτροπή Ελέγχου, και θα ανέφερα το θέμα μου, ωστόσο, είναι δυνατόν, να μην έχεις αποθηκεύσει, ούτε εκτυπώσει την αίτηση;
Ξέρω έχεις απόλυτο δίκιο, την έκανα από κινητό σκέψου και νόμιζα αποθηκευτικε αυτόματα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

Busterakos έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 9:58 pm
Eleonora έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 9:12 pm
Ξέρω έχεις απόλυτο δίκιο, την έκανα από κινητό σκέψου και νόμιζα αποθηκευτικε αυτόματα
Μόνο σε υπολογιστή, οι αιτήσεις, για να έχεις καλύτερο έλεγχο. Επισήμανση, για μελλοντικές προκηρύξεις.
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Γεια σας σχετικα με τα τατουαζ γνωριζω οτι πρεπει να το καλυψω αυτο ισχυει μονο για τα αθληατα η για ολη την διαρκεια μεχρι και αν γινει η καταταξη?
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

episkeptis έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 9:19 am Γεια σας σχετικα με τα τατουαζ γνωριζω οτι πρεπει να το καλυψω αυτο ισχυει μονο για τα αθληατα η για ολη την διαρκεια μεχρι και αν γινει η καταταξη;
Αν θέλεις κάλυψε τα πάντως πέρυσι δεν είχε κανένας κάποιο πρόβλημα σχετικά με τα τατουάζ ακομα και σε εμφανή σημεία (με εξαίρεση πάντα το πρόσωπο βέβαια).
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Panagiotisvrg έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 9:27 am
episkeptis έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 9:19 am Γεια σας σχετικα με τα τατουαζ γνωριζω οτι πρεπει να το καλυψω αυτο ισχυει μονο για τα αθληατα η για ολη την διαρκεια μεχρι και αν γινει η καταταξη;
Αν θέλεις κάλυψε τα πάντως πέρυσι δεν είχε κανένας κάποιο πρόβλημα σχετικά με τα τατουάζ ακομα και σε εμφανή σημεία (με εξαίρεση πάντα το πρόσωπο βέβαια).
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ?
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

episkeptis έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 9:44 am
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ;
Είναι ανάλογα που θα πέσεις. Υπάρχουν κάποιοι που είναι στα φρύδια τους και υπάρχουν και αυτοί που ψάχνουν και το παραμικρό. Πέρσι ο ξάδερφος που έχει στον καρπό ένα γράμμα το Κ, του δημιούργησαν θέμα αλλά ευτυχώς εν τέλει πέρασε.
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

DimStau έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 11:39 am
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ;
Είναι ανάλογα που θα πέσεις. Υπάρχουν κάποιοι που είναι στα φρύδια τους και υπάρχουν και αυτοί που ψάχνουν και το παραμικρό. Πέρσι ο ξάδερφος που έχει στον καρπό ένα γράμμα το Κ, του δημιούργησαν θέμα αλλά ευτυχώς εν τέλει πέρασε.
Δεν μπορούν να κάνουν και κατι. Παράπονα να έχουν θα του την πουν απλα, θα το σημειώσουν στην χειρότερη και η τελική επιτροπή δεν θα την νοιάξει καν και θα τον περάσουν.
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

Panagiotisvrg έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 11:46 am
DimStau έγραψε: Πέμ Σεπ 14, 2023 11:39 am

Δεν μπορούν να κάνουν και κατι. Παράπονα να έχουν θα του την πουν απλα, θα το σημειώσουν στην χειρότερη και η τελική επιτροπή δεν θα την νοιάξει καν και θα τον περάσουν.
Εε ναι και στην περίπτωση του ξαδερφου μου κάτι τέτοιο έγινε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

6809 οι αιτησεις σξ...
Stathos

Δημοσίευση από Stathos »

Ξερει κανεις ποσες αιτησεις γινανε το 2022;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες