Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Ο ένας λέει θα δίνει μόρια στους συνοριοφύλακες, ο άλλος στους εποχικούς πυροσβέστες ο άλλος από εδώ ο άλλος απο'κει. Σιγά μη μοριοδοτήσουν και τους εν αποστρατεία ΕΜΘ! Η προκήρυξη θα πατήσει πάνω στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και το πολύ πολύ να γίνουν κάποιες μικροαλλαγές! Σιγά μην δώσουν πάτημα σε συνοριοφύλακες να φύγουν από τη θέση τους! Εδώ κοιτάνε να πάρουν κιαλλους, όχι να διώξουν! Το ίδιο ισχύει και για τους ΥΕΦΚΚ. Τα καταστήματα κράτησης είναι ήδη υποστελεχωμένα, τα κομμένα ρεπό είναι περισσότερα και από τις μύγες τον Αύγουστο. Οι εποχικοί πυροσβέστες θα μοριοδοτηθουν κατάλληλα σε προκήρυξη της πυροσβεστικής κ. Ο. Κ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Ολοι αυτοι θα παρουν μόρια προϋπηρεσίας, δεν τους εμποδίζει κανένας να κάνουν αίτηση και να φύγουν για άλλη υπηρεσία.Marshalgr έγραψε: Κυρ Σεπ 10, 2023 4:59 pm Ο ένας λέει θα δίνει μόρια στους συνοριοφύλακες, ο άλλος στους εποχικούς πυροσβέστες ο άλλος από εδώ ο άλλος απο'κει. Σιγά μη μοριοδοτήσουν και τους εν αποστρατεία ΕΜΘ! Η προκήρυξη θα πατήσει πάνω στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και το πολύ πολύ να γίνουν κάποιες μικροαλλαγές! Σιγά μην δώσουν πάτημα σε συνοριοφύλακες να φύγουν από τη θέση τους! Εδώ κοιτάνε να πάρουν κιαλλους, όχι να διώξουν! Το ίδιο ισχύει και για τους ΥΕΦΚΚ. Τα καταστήματα κράτησης είναι ήδη υποστελεχωμένα, τα κομμένα ρεπό είναι περισσότερα και από τις μύγες τον Αύγουστο. Οι εποχικοί πυροσβέστες θα μοριοδοτηθουν κατάλληλα σε προκήρυξη της πυροσβεστικής κ. Ο. Κ
Αυτό αναφέρεται στο νομοσχέδιο; Αν ναι, πάω πάσο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Στο άρθρο 29 του ασεπ, που θα πατήσει η μοριοδότηση της Δικαστικής αναφέρει ότι το 50% των θέσεων είναι με προϋπηρεσία.
7 μόρια ο μήνας.
Θα είναι με προϋπηρεσία στο κύριο προσόν; Ή σε κάθε τι ένστολο;Diasostis31 έγραψε: Κυρ Σεπ 10, 2023 5:12 pmΣτο άρθρο 29 του ασεπ, που θα πατήσει η μοριοδότηση της Δικαστικής αναφέρει ότι το 50% των θέσεων είναι με προϋπηρεσία.
7 μόρια ο μήνας.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Τι εννοείς; Αν θα παρουν και άλλοι προϋπηρεσία πέρα απ τους ένστολους;Marshalgr έγραψε: Κυρ Σεπ 10, 2023 5:29 pmΘα είναι με προϋπηρεσία στο κύριο προσόν; Ή σε κάθε τι ένστολο;Diasostis31 έγραψε: Κυρ Σεπ 10, 2023 5:12 pmΣτο άρθρο 29 του ασεπ, που θα πατήσει η μοριοδότηση της Δικαστικής αναφέρει ότι το 50% των θέσεων είναι με προϋπηρεσία.
7 μόρια ο μήνας.
Απ την επιτροπή εξαρτάται αν θα δώσει σε security.
Να ρωτήσω αν δώσει σε φύλαξη μόρια βγάζω 980 μόρια υπάρχουν ελπίδες η άκυρο; Τσάμπα προσπάθεια.
Για να δουμε ποσα μορια εχουμε απο το απολυτηριο, πολλαπλασιαζουμε οτι βαθμο εχουμε με το 30 ή πρεπει πρωτα να το μετατρεψουμε σε 19βαθμη κλιμακα;
Βαθμός απολυτηρίου x30
Lower 40 αν είναι υποχρεωτικό στην προκήρυξη αυτή δεν βαθμολογείτε
Advance 60
proficiency 90
Εμπειρία 7 Μόρις ανά μήνα
Ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας και υποδομών κύριος τίτλος αυτά
Λέτε ρε παιδιά με 980 μόρια με απολυτήριο λυκείου και Εμπειρία αν μετρήσει φύλαξη να έχω κάποιες ελπίδες; Από την εμπειρία σας σε προκηρύξεις.
Lower 40 αν είναι υποχρεωτικό στην προκήρυξη αυτή δεν βαθμολογείτε
Advance 60
proficiency 90
Εμπειρία 7 Μόρις ανά μήνα
Ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας και υποδομών κύριος τίτλος αυτά
Λέτε ρε παιδιά με 980 μόρια με απολυτήριο λυκείου και Εμπειρία αν μετρήσει φύλαξη να έχω κάποιες ελπίδες; Από την εμπειρία σας σε προκηρύξεις.
Είναι και η θητεία φίλε, Είναι 2ες 3ες ξένες γλώσσες μάλλον θα είναι και η μηχανή με μόρια Είναι αρκετά όχι μόνο αυτά που είπες
Κάντε ρε παιδιά τα χαρτιά σας άμα σας ενδιαφέρει η προκήρυξη και όπου βγει! Τι έχετε να χάσετε; Μόνο να αποθαρρυνθειτε μπορείτε με τέτοιες ερωτήσεις... Η προκήρυξη είναι τέτοια που μόνο άμα έχεις κύριο προσόν έχεις βάσιμες ελπίδες! Λέω βάσιμες ελπίδες γιατί τίποτα δεν τελειώνει στα μόρια αλλά μετά το πέρας των πκε. Και το λέω αυτό ως έχων το ΙΕΚ. Σοβαρότητα, καλή προετοιμασία και θα φανούν όλα. Τώρα τα υπόλοιπα είτε με κάποιους που βγαζουν το χιλιαρι σε χρόνους που ζηλεύουν και αθλητές στίβου ή στο άλλο άκρο με κάποιους πονεμένους που έλεγαν "καημένοι των ΙΕΚ νομίζουν πως θα πάρουν παραπάνω μόρια" και άλλα τέτοια αστεία, είναι να χαμε να λέγαμε!
Εδώ λένε με 750 που είναι το άριστα υποτίθεται είσαι μέσα για πλάκα…. Εσυ με 980; Θα πρέπει να πιάσεις βάρδια από τώρα
Δεν είναι έτσι. Με εμπειρία αν μετρήσει από σεκουριτι φτάνω τόσα χωρίς εμπειρία είμαι τελειωμένος.
Έχω 13,1 απολυτήριο προφισενση 68 μήνες εμπειρία ως φύλακας και 16 μήνες ένοπλος φρουρός σε μποιο. Για τους 16 μήνες κρατάω μικρό καλάθι διότι τα ένσημα γράφουν ιδιωτικοί αστυνομικοί σωματοφυλακας κάτι τέτοια.
Αν μετρήσουν όλα τα ενσημα πάω 1071.
Αν δεν μετρήσει καθόλου εμπειρία από αυτά π έχω πάω 490 μόρια χωρίς εμπειρία. Του testing πήρα τα @@δια μου χαχα.
Έχω 13,1 απολυτήριο προφισενση 68 μήνες εμπειρία ως φύλακας και 16 μήνες ένοπλος φρουρός σε μποιο. Για τους 16 μήνες κρατάω μικρό καλάθι διότι τα ένσημα γράφουν ιδιωτικοί αστυνομικοί σωματοφυλακας κάτι τέτοια.
Αν μετρήσουν όλα τα ενσημα πάω 1071.
Αν δεν μετρήσει καθόλου εμπειρία από αυτά π έχω πάω 490 μόρια χωρίς εμπειρία. Του testing πήρα τα @@δια μου χαχα.
Μακαρι να εχουμε νεα αυτη την βδομαδα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες