Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από evakar »

Manos35mk έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:58 pm Καλησπερα παιδιά ερώτηση. Γιατρούς πρέπει να έχουμε περάσει όλοι πριν βγουν τα αποτελέσματα ή προλαβαίνουμε μετά πριν πάμε για αθλήματα;
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, υπάρχει μια διορία πριν την κλήση για αθλήματα, τώρα το πόσες μέρες θα είναι αυτή δε το γνωρίζω, ίσως επειδή θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες φέτος ίσως να είναι και μια εβδομάδα το πολύ
Manos35mk

Δημοσίευση από Manos35mk »

Σε ευχαριστω πολυ
Eva07
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Eva07 »

Κοίτα για τους γιατρούς στην περιοχή μου πέρσι και προπερσι είχε γίνει ΠΑΝΙΚΌΣ στο νοσοκομείο μας. Έτρεχαν όλοι να τις κάνουν και ας μην είχαν ελπίδες να περάσουν. Το ίδιο και εγώ έτρεξα να προλάβω. Μας έλεγαν διαφορα εκνευρισμένοι. Γέμισε ο τόπος με τους ΕΠΟΠ ελεγαν. Και εδώ δεν ξέρετε καν αν θα πάτε και τέτοια.
Δεν ξέρω ίσως αν φτάσει εκείνη η ώρα που θα μάθουμε ότι πάμε για αθλήματα αν πάμε μια δυο μέρες για όλους τους γιατρούς θα μας πουν όχι; Λέτε να προλάβουμε;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eva07 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:50 pm Κοίτα για τους γιατρούς στην περιοχή μου πέρσι και προπερσι είχε γίνει ΠΑΝΙΚΌΣ στο νοσοκομείο μας. Έτρεχαν όλοι να τις κάνουν και ας μην είχαν ελπίδες να περάσουν. Το ίδιο και εγώ έτρεξα να προλάβω. Μας έλεγαν διαφορα εκνευρισμένοι. Γέμισε ο τόπος με τους ΕΠΟΠ ελεγαν. Και εδώ δεν ξέρετε καν αν θα πάτε και τέτοια.
Δεν ξέρω ίσως αν φτάσει εκείνη η ώρα που θα μάθουμε ότι πάμε για αθλήματα αν πάμε μια δυο μέρες για όλους τους γιατρούς θα μας πουν όχι; Λέτε να προλάβουμε;
Και δικιο εχουν κι οι γιατροι! Ποιος ο λογος να πας 2 μηνες πριν και μην ξεροντας αν εχεις περασει;
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 5:00 pm
Eva07 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:50 pm Κοίτα για τους γιατρούς στην περιοχή μου πέρσι και προπερσι είχε γίνει ΠΑΝΙΚΌΣ στο νοσοκομείο μας. Έτρεχαν όλοι να τις κάνουν και ας μην είχαν ελπίδες να περάσουν. Το ίδιο και εγώ έτρεξα να προλάβω. Μας έλεγαν διαφορα εκνευρισμένοι. Γέμισε ο τόπος με τους ΕΠΟΠ ελεγαν. Και εδώ δεν ξέρετε καν αν θα πάτε και τέτοια.
Και δικιο εχουν κι οι γιατροι! Ποιος ο λογος να πας 2 μηνες πριν και μην ξεροντας αν εχεις περασει;
Πας για να μην τρεχεις τελευταία στιγμή, με την ιδια λογική γιατι κάνεις προπόνηση ενα χρονο πριν αν δεν ξέρεις αν σε φωνάξουν η οχι, τα κανεις ολα αυτά για να είσαι προετοιμασμένος στην περίπτωση που σε φωνάξουν ειτε ειναι αθληματα ειτε υγειονομικές εξετάσεις.
JohnyGg

Δημοσίευση από JohnyGg »

Συμφωνοι για την υπολοιπη προετοιμασια αλλα γιατρους σε 2 μερες ανετα βγαινουν. Οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος να τρεχουμε ασκοπα στα νοσοκομεια τα ηδη πνιγμενα εφοσον δεν γνωριζουμε εαν εχουμε περασει.
Eirini_k
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

JohnyGg έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 5:27 pm Συμφωνοι για την υπολοιπη προετοιμασια αλλα γιατρους σε 2 μερες ανετα βγαινουν. Οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος να τρεχουμε ασκοπα στα νοσοκομεια τα ηδη πνιγμενα εφοσον δεν γνωριζουμε εαν εχουμε περασει.
Εξαρτάται από το νοσοκομείο πάντα υπάρχουν περιπτώσεις που σε 2 μερες δεν βγαίνουν οι γιατροί γιατί όπως είπες τα νοσοκομεία είναι πνιγμένα και πλέον δεν υπάρχει επαρκεί προσωπικό για αυτό κάποια άτομα παμε και σε ιδιώτες
Eva07
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Eva07 »

Όταν πλησιάζουν οι μέρες αν είναι το βλέπουμε.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Eva07 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 6:06 pm Όταν πλησιάζουν οι μέρες αν είναι το βλέπουμε.
Όχι, μην κωλυσιεργείτε με τις εξετάσεις. Όταν θα κληθείτε για τα ψυχοτεχνικά, πρέπει να τις έχετε μαζί σας, γιατί αν κληθείτε, δεν υπάρχει χρόνος να τις κάνετε και να παραλάβετε και τα αποτελέσματα. Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ακόμη και σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, δεν βρίσκεις εύκολα ραντεβού, πόσο μάλλον σε δημόσιες δομές.
Styga
Sarantis

Δημοσίευση από Sarantis »

Μηλατε πάντα για τις εξετάσεις του πίνακα Α σωστά;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Sarantis έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 8:29 pm Μηλατε πάντα για τις εξετάσεις του πίνακα Α σωστά;
Ναι, του πίνακα Α
Styga
Sarantis

Δημοσίευση από Sarantis »

Ευχαριστώ πολύ.
Dionisis999

Δημοσίευση από Dionisis999 »

Καλημέρα για τα αποτελέσματα θα ενημερώσουμε από την εφαρμογή που κάναμε την αίτηση;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Dionisis999 έγραψε: Κυρ Σεπ 10, 2023 10:23 am Καλημέρα για τα αποτελέσματα θα ενημερώσουμε από την εφαρμογή που κάναμε την αίτηση;
Ναι, θα μπαίνεις με τους κωδικούς σου, και θα ελέγχεις, από εκεί θα μάθεις.
Styga
Stathos

Δημοσίευση από Stathos »

Εγω μπαινω στην εφαρμογη και γραφει μονο η διαδικασια υποβολης αιτησεων εχει ολοκληρωθει εσας σας εχει και καποια αλλη επιλογη να κλικαρετε ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες