Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μόνο οι ΕΠΟΠ ΕΔ παίρνουν διπλά,75+25
Οι ΔΕΑ όλοι 100
Dikastikos94

Δημοσίευση από Dikastikos94 »

Προφανώς θα μπουν και άτομα με απολυτήριο λυκείου. Δεν υπάρχουν πάνω από 200 ιεκ μέχρι 32 χρόνων.
Όσοι μπήκαν με ιεκ στην 9κ των φυλακών και έχουν περάσει στον τόπο τους δε θα φύγουν για να πάνε δικαστική. Οπότε όσοι έχετε μεγάλο απολυτήριο συν ειδικές δυνάμεις και προφισενσι έχετε πολλές ελπίδες.
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Δλδ πλέον όσοι έχουμε πτυχίο καλύτερα ν κάνουμε στην ποιο πάνω κατηγορία ;
Aeratos13

Δημοσίευση από Aeratos13 »

Εγω με πτυχιο μεταπτυχιακό και με μορια ΔΕΑ μου κνει ζημιά ο βαθμος πτυχιου στο 6, τ λιγότερα μορια που δίνουν στο στρατο, στον χρονο προϋπηρεσίας ως πε διοικητικος κοντα 2.5 χρόνια και τελος οι 2 θεσεις τοποθετησης που με ενδιαφέρουν. Δεν ρισκαρω ουτε εκτος αττικης να με στειλουν ουτε να με στειλουν στο πρωτοδικων ή εφετείο αθηνας που θα γινεται της κακομοιρας. Ωστοσο θα κανω τα χαρτια και βλεπουμε... Καλη τυχη σε ολους. Περιεργη προκηρυξη γενικα... Να δουμε και τι ζήτηση θα εχει... Και ποσοι θα περασουν τα αθληματα και ποσοι τελικα θα παρουσιαστουν και στη σχολη.
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Aeratos13 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 8:04 am Εγω με πτυχιο μεταπτυχιακό και με μορια ΔΕΑ μου κνει ζημιά ο βαθμος πτυχιου στο 6, τ λιγότερα μορια που δίνουν στο στρατο, στον χρονο προϋπηρεσίας ως πε διοικητικος κοντα 2.5 χρόνια και τελος οι 2 θεσεις τοποθετησης που με ενδιαφέρουν. Δεν ρισκαρω ουτε εκτος αττικης να με στειλουν ουτε να με στειλουν στο πρωτοδικων ή εφετείο αθηνας που θα γινεται της κακομοιρας. Ωστοσο θα κανω τα χαρτια και βλεπουμε... Καλη τυχη σε ολους. Περιεργη προκηρυξη γενικα... Να δουμε και τι ζήτηση θα εχει... Και ποσοι θα περασουν τα αθληματα και ποσοι τελικα θα παρουσιαστουν και στη σχολη.
Νομίζω για διοικητικός κανείς στο πολιτικό προσωπικό
Aeratos13

Δημοσίευση από Aeratos13 »

Panagouleassssss94 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 8:17 am
Aeratos13 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 8:04 am Εγω με πτυχιο μεταπτυχιακό και με μορια ΔΕΑ μου κνει ζημιά ο βαθμος πτυχιου στο 6, τ λιγότερα μορια που δίνουν στο στρατο, στον χρονο προϋπηρεσίας ως πε διοικητικος κοντα 2.5 χρόνια και τελος οι 2 θεσεις τοποθετησης που με ενδιαφέρουν. Δεν ρισκαρω ουτε εκτος αττικης να με στειλουν ουτε να με στειλουν στο πρωτοδικων ή εφετείο αθηνας που θα γινεται της κακομοιρας. Ωστοσο θα κανω τα χαρτια και βλεπουμε... Καλη τυχη σε ολους. Περιεργη προκηρυξη γενικα... Να δουμε και τι ζήτηση θα εχει... Και ποσοι θα περασουν τα αθληματα και ποσοι τελικα θα παρουσιαστουν και στη σχολη.
Νομίζω για διοικητικός κανείς στο πολιτικό προσωπικό
Δεν εχω τα συναφη πτυχια για πολιτικο προσωπικο... Ασε που μεταξυ μας δεν γουσταρω κιολας να βγαζω ολη τη λαντζα των εισαγγελέων και δικαστικων... Ειναι πολυ τοξικο το περιβαλλον δυστυχως. Καλυτερα αστυνομικο τμημα... Εχω και τα μορια του στρατου. Βεβαια ετσι οπως τα έκαναν τωρα μπορει να ερθει ακομα και γυναικα με πτυχιο 8, μεταπτυχ,2 ξενες γλώσσες αριστο επιπεδο και 3 4 χρονια προυπηρεσια και σε εφαγε νυχτα... Ακομα κ αν εχεις εσυ μορια απο στρατο... Για αυτο σου λεω δυσκολη προκήρυξη ειδικά για τους ΠΕ ΤΕ. ΜΑΤΟΜΝΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ :lol::lol:
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Γνωρίζουμε καθόλου για την Τριτεκνία ποιοι την δικαιούνται; Νομίζω έχει αλλάξει ο νόμος γιαυτό το λέω ...

Επίσης, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την δημοσίευση της προκήρυξης είναι απαραίτητο να τελειώσουν οι δημοτικές εκλογές;
'Οπου σίγουρα θα περιλαμβάνονται και 2τερες εκλογές σε κάποιους δήμους.
Ή
Αρκεί να τελειώσει ο πρώτος κύκλος, δηλαδή 8 Οκτωβρίου?
Logikos123

Δημοσίευση από Logikos123 »

Δηλαδή όσοι έχουμε ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας είμαστε ήδη μέσα; Κατάλαβα καλά?
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Logikos123 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 10:22 am Δηλαδή όσοι έχουμε ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας είμαστε ήδη μέσα; Κατάλαβα καλά;
Προς (επιτέλους) δικαίωση μας και ταυτόχρονα έκπληξη για άλλους που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι λέει η προκήρυξη (βλέπε μεγάλο απολυτήριο+ ειδικές δυνάμεις= αφήνουν εκτός εναν με ΙΕΚ 😂) ΝΑΙ φίλε μου... Αν η προκήρυξη βγει όπως το σχέδιο νόμου που δεν ξέρω κι όλας αν έχει γίνει ποτέ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ! Ναι ναι ξέρω, έχουμε κι αθλήματα! 😂
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από mrhabuya »

Το πιστοποιητικο επαγγελματικης καταρτισης επιπεδου 1 για προσωπικο ιδιωτικης ασφαλειας απο ιεκ μετραει; Γνωριζει καποιος;
Papadopoulos21

Δημοσίευση από Papadopoulos21 »

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κατι γιατί έχω μπερδευτεί λίγο, η προκυρηξη για το αστυνομικό προσωπικό δεν θα είναι μέσω Ασεπ αλλά θα είναι υπό την εποπτεία του Ασεπ; Ποια είναι η διαφορά; Θα δώσουν μόρια στην προϋπηρεσία; Η θα είναι της μορφής των ειδικών φρουρών το 19?
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 11:15 am
Logikos123 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 10:22 am Δηλαδή όσοι έχουμε ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας είμαστε ήδη μέσα; Κατάλαβα καλά;
Προς (επιτέλους) δικαίωση μας και ταυτόχρονα έκπληξη για άλλους που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι λέει η προκήρυξη (βλέπε μεγάλο απολυτήριο+ ειδικές δυνάμεις= αφήνουν εκτός εναν με ΙΕΚ 😂) ΝΑΙ φίλε μου... Αν η προκήρυξη βγει όπως το σχέδιο νόμου που δεν ξέρω κι όλας αν έχει γίνει ποτέ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ! Ναι ναι ξέρω, έχουμε κι αθλήματα! 😂
Δηλαδή αν κάποιος έχει μονο ΙΕΚ (και τα προσπαιτουμενα εννοείται) και τίποτα άλλο και κάποιος άλλος έχει απολυτήριο ψηλό,c2 και ΕΔ και άλλα προσόντα για παράδειγμα, πως είσαι εσύ μέσα ήδη και αυτός εκτός ; Ρωτάω για να καταλάβω, όχι ειρωνικά ή περίεργα...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δηλαδή στον επικουρικό πίνακα θα είναι όλοι οι υπόλοιποι με απολυτήριο γενικού λυκειου; Κ στον πρώτο πίνακα θα είναι πρωτα οι του ΙΕΚ; Επίσης θα γίνει εκτός ΑΣΕΠ ! Έτσι λέει το άρθρο που ανεβάσατε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα! Να ρωτήσω, δηλαδή το σχέδιο νόμου δεν είναι απαραίτητα οπως θα είναι η προκήρυξη; Πάλι θα έχει αλλαγές ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 13 επισκέπτες