4 ατομα η καθεμια περνει. Εχω 500 στη Β. Φαρμακειου και 450 στη Β. Οδοντιαντριου. Απλως δεν γνωριζω εαν εχουν συμμετοχη γενικα διοτι οι θεσεις ειναι λιγεςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 4:31 pmLiliSs έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 2:10 pmLiliSs έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 4:08 pm Καλησπερα σας. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες στην πολεμικη αεροπορια (και το σκεφτομαι ακομη ωσπου να κλεισουν οι αιτησεις) καθως ειναι ο μονος κλαδος που ενδιαφερομαι. Εχω πτυχιο β. Φαρμακειου και β. Οδοντιατρου και υπαρχουν και οι δυο οι ειδικοτητες στην προκυρηξη. Υπαρχει γενικα συμμετοχη σε αυτες τις ειδικοτητες; Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι οι θεσεις ειναι λιγες απο οτι ειδα
Ευχαριστω κι ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!
Πες μας κάτι παραπάνω ώστε να σε βοηθήσουμε.
Πόσες θέσεις έχει η κάθε ειδικότητα;
Πόσα μόρια έχεις για την κάθε ειδικότητα; Έχεις προϋπηρεσία κ στις δύο;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Ρίσκο είναι κ τα δύο δεν το συζητώ. Δεν έχω ακούσει κάποιον να ενδιαφέρεται για β. Οδοντίατρου είναι η αλήθεια. Ίσως ειναι λιγότερα τα άτομα με κάθε επιφύλαξη. Δεν μπορείς να γνωρίζεις τη συμμετοχή δυστυχώς...
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 7:28 pmΡίσκο είναι κ τα δύο δεν το συζητώ. Δεν έχω ακούσει κάποιον να ενδιαφέρεται για β. Οδοντίατρου είναι η αλήθεια. Ίσως ειναι λιγότερα τα άτομα με κάθε επιφύλαξη. Δεν μπορείς να γνωρίζεις τη συμμετοχή δυστυχώς...
Εκανα την αιτηση μου τελικα ως βοηθος φαρμακειου ναι ρισκο ειναι κι οι δυο... Ευχαριστω καλη επιτυχια!
Καλή επιτυχία!LilisS έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 7:31 pm
Εκανα την αιτηση μου τελικα ως βοηθος φαρμακειου ναι ρισκο ειναι κι οι δυο... Ευχαριστω καλη επιτυχια!
Με τον ρυθμό που παμε ποτε το κόβετε να έχουμε πίνακα αποτελεσματων; Από κει και περα ποσο ακόμα καιρό θέλει για να αρχίσουν να στέλνουν για ΠΚΕ; Μετά τα αθλήματα ποσο ακόμα θέλει να αρχίσουν να στέλνουν για κατάταξη; Ξέρω πως δεν υπάρχει σαφές απάντηση και είναι απλά εικασίες. Απλά στο περιπου θέλω να γνωρίζω.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
καλησπερα, με γνωμονα τις 2 προηγουμενες προκηρυξεις παντα, υποθετω εγω προσωπικα πως ενα μηνα μετα απο οταν κλεισουν οι αιτησεις για βγουν τα μορια υπολογιζε ... Βαλε μετα 1-2 βδομαδες αναλογως την φετινη διαδικασια για τους κληθεντες ... Και μετα βαλε 2 βδομαδες περιπου περιθωριο για να πας στις εξετασεις ... Και μολις δωσει και η τελευταια ομαδα εξετασεις βαλε ενα μηνα για τα οριστικα αποτελεσματα ... Και τελος μετα τα οριστικα αποτελεσματα βαλε 2 βδομαδες περιθωριο για την καταταξη... Αν γνωριζει καποιος κατι πιο συγκεκριμενο ας μας διαφωτισει !Labros98 έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 9:54 pm Με τον ρυθμό που παμε ποτε το κόβετε να έχουμε πίνακα αποτελεσματων; Από κει και περα ποσο ακόμα καιρό θέλει για να αρχίσουν να στέλνουν για ΠΚΕ; Μετά τα αθλήματα ποσο ακόμα θέλει να αρχίσουν να στέλνουν για κατάταξη; Ξέρω πως δεν υπάρχει σαφές απάντηση και είναι απλά εικασίες. Απλά στο περιπου θέλω να γνωρίζω.
Αυτα με γνωμονα τις 2 προηγουμενες προκυρηξεθς που βγηκαν στην ωρα τους! Ξαναλεμε η καταταξη πρεπει να γινει πριν το 24 και με τα λεγομενα αυτα δεν βγαινει. Λογικα μεσα στον οκτωβρη θα καλεστουν ατομα για πκε οι αιτησεις ηδη ελεγχονται κι η διαδικασια προχωρα με ταχυτητα οποτε οι προετοιμασμενοι θα ειναι λιγο πιο τυχεροι θεωρω.
Παιδιά η ανακοίνωση για ελλειπή δικαιολογητικά θα αναρτηθεί εκεί που κάναμε την αίτηση;
Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μετά τη βασική εκπαίδευση τι ακολουθεί; Αν με το καλό μπεις από ότι είδα στην προκήρυξη παρουσιάζεσαι στην Τρίπολη για την βασική μετά σε στέλνουν στην μονάδα που θα υπηρετήσεις κατευθείαν ή υπάρχει κι άλλο στάδιο πριν; Επίσης γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με την συνυπηρέτηση αν δηλαδή η σύζυγος σου είναι δημόσιος υπάλληλος ισχύει κανονικά η συνυπηρέτηση;
Έχει και εκπαίδευση στην ειδικότητα. Δεν ξέρω που γίνεται αυτό. Επίσης αν ψάξεις το φόρουμ, εγώ από εκεί το είδα, δεν είναι ότι το ξέρω από σίγουρη πηγή, η συνυπηρετηση ισχύει κανονικά αλλά θα έρθει η γυναίκα σου όπου είσαι και όχι να πας εσύ. Αρα όπου ήταν να σε στείλουν θα σε στείλουν κανονικά
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Για την βασική εκπαίδευση δεν ξερω να σου πω αλλα για την συνυπηρετηση νομίζω ισχύει μόνο αν η γυναίκα σου είναι στρατιωτικός, μην σε πάρω στον λαιμόμου τώρα αλλά νομίζω αυτό ισχύειΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 6:48 am Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μετά τη βασική εκπαίδευση τι ακολουθεί; Αν με το καλό μπεις από ότι είδα στην προκήρυξη παρουσιάζεσαι στην Τρίπολη για την βασική μετά σε στέλνουν στην μονάδα που θα υπηρετήσεις κατευθείαν ή υπάρχει κι άλλο στάδιο πριν; Επίσης γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με την συνυπηρέτηση αν δηλαδή η σύζυγος σου είναι δημόσιος υπάλληλος ισχύει κανονικά η συνυπηρέτηση;
Καταταξη. Ένας μήνας βασικη εκπαίδευση. Ένας μήνας εκπαίδευση βαθμόφόρου. Μετά εκπαίδευση ειδικότητας, ο χρόνος είναι ανάλογα την ειδικότητα. Όταν τελειώσει και αυτό, τότε είναι που σε στέλνουν κάπου με μετάθεση.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 12, 2023 6:48 am Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μετά τη βασική εκπαίδευση τι ακολουθεί; Αν με το καλό μπεις από ότι είδα στην προκήρυξη παρουσιάζεσαι στην Τρίπολη για την βασική μετά σε στέλνουν στην μονάδα που θα υπηρετήσεις κατευθείαν ή υπάρχει κι άλλο στάδιο πριν; Επίσης γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με την συνυπηρέτηση αν δηλαδή η σύζυγος σου είναι δημόσιος υπάλληλος ισχύει κανονικά η συνυπηρέτηση;
Παιδιά αποτελέσματα από την ερχόμενη εβδομάδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες