Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Οτι και να λες, εγώ θα βάλω κανονικά την προϋπηρεσία μου, καλή επιτυχία
Καλημερα και καλο μηνα! Τσιλ ρε μαγκες, λιγες μερες εμειναν (ας ελπισουμε) για να μας λυθουν ολες οι αποριες για την προκηρυξη
Έχει βγει κ βγαίνει προκυρηξη για οτιδήποτε άλλο εκτός από την δημοτική.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Γνωρίζουμε καθόλου για την Τριτεκνία ποιοι την δικαιούνται; Νομίζω έχει αλλάξει ο νόμος γιαυτό το λέω ...
Επίσης, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την δημοσίευση της προκήρυξης είναι απαραίτητο να τελειώσουν οι δημοτικές εκλογές;
'Οπου περιλαμβάνονται και 2τερες εκλογές σε κάποιους δήμους.
Ή
Αρκεί να τελειώσει ο πρώτος κύκλος, δηλαδή 8 Οκτωβρίου?
Επίσης, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την δημοσίευση της προκήρυξης είναι απαραίτητο να τελειώσουν οι δημοτικές εκλογές;
'Οπου περιλαμβάνονται και 2τερες εκλογές σε κάποιους δήμους.
Ή
Αρκεί να τελειώσει ο πρώτος κύκλος, δηλαδή 8 Οκτωβρίου?
Καλημέρα παιδιά δηλαδή είναι έτοιμα όλα κ περιμένουμε την προκήρυξη; Έχουμε δηλαδή απολυτήριο λυκειου, ξένες γλώσσες, υπολογιστές και διπλωμα οδήγησης ; Αυτά είναι τα προσόντα που ζητάνε ;
Ναι όλα έτοιμα είναι. Για το 2024.
Δεν θα βγει μέχρι τέλος του έτους η προκυρηξη ; Πάμε απ' τη νέα χρονιά για δημοσίευση ;
Σώπα βρε ΔΥΚ! Ερώτηση για τα προσόντα έκανα κ απαντησες για το 2024 λες και σου εδειξα ότι έχω πρόβλημα και δεν με παίρνει η ηλικία. Μια ερώτηση έκανα κ απάντησα δεν πήρα ευχαριστώ
Ερώτηση σος, θα μπορώ να δηλώσω θέσεις μόνο από τον δήμο που ανήκω ή θα μπορώ και για άλλους δήμους που βρίσκονται κοντά σε αυτόν που ανήκω ;
Όπου θέλεις θα δηλώσεις με μια εξαίρεση, σε περιοχές που θα έχει εντοπιότητα απο την προκήρυξη θα έχουν προτεραιότητα οι πολίτες απο τις περιοχές αυτές που θα έχουν εντοπιότητα με τους κωδικούς 06 ή 07.
Καλησπέρα σε όλους, λέτε η μοριοδοτηση του στρατού να μην ισχύσει τελικά στην δημοτική αστυνομία;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες