Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Έτσι οι γυναίκες το παίζουν μάχιμες και άου μένουν έγκυες ούτε στολή δεν φοράνε παίρνουν άδεια εγκυμοσύνης πόσους μήνες και μετά μέχρι το παιδί να γίνει 2,5 χρόνων δεν κάνουν ταξίδια άντε μια δυο βάρδιες και ποκυ μας είναι
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Με γνωριζεις προσωπικα; Ξερεις προσωπικα τι χαρακτηρας ειμαι; Πολλα υπαρχουν τα οποια δεν τσουβαλιαζω οτι ομως ατομα περνουν μια θεση απο καποιον και δεν εχουν εστω την τσιπα να το καταλαβουν νωρις εε ελεος
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Το ήθος σου φαίνεται από τον τρόπο που απαντάς σε κάποιον άγνωστο γιατί απλά δεν έχεις το λέγειν να τον αντιμετωπίσεις.Zoiii έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 12:14 pmΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 11:27 amΒρε καλή μου υπάρχουν και και τα άτομα που τον έχουν ψάξει δεν λέμε το αντίθετο. Αλλά αλλο να τα διαβάσεις κι άλλο να τα ζεις. Το κατανοείς; Επίσης είσαι κλασική περίπτωση που έχεις σύζυγό μέσα και θέλεις να μπεις να είστε μαζί. Κλασικό σε ζευγάρια ένστολων. Να δω αν ήσουν μόνη σου αν θα έκανες αίτηση και αν θα έλεγες τα ίδια.! Που δεν θα τα έλεγες. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του. Προφανώς για να περασε κάτι παραπάνω είχε που εσύ δεν το είχες. Δεξου το και προχωρα παρακάτω.Zoii έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 10:25 am Κανεις λαθος οτι εχω τον ανδρα μου μεσα και σκεφτομαι την συνυπηρετηση. Υπαρχουν και συνειδητοποιημενα πραγματα δεχτειτε το. Και ναι εαν τα χε ψαξει ολα καποιος δεν θα του κακοφαινοταν τοσο οσο ενας που δεν ειχε ιδεα που παει. Ωστοσο σεβαστο οτι δεν κανουν ολοι θα μπορουσε να χε παραιτηθει εγκαιρως ο εκαστοτε ωστε ναι να μην στερησει θεση γιατι ναι οσο κι εαν δεν κατανοειται ΣΤΕΡΗΣΕ ΘΕΣΗ.
Τοσα ξερεις τοσα λες μεχρι εκει φτανει το IQ σου. Εκανα απο περσυ αιτηση μαζι με το συζυγο πριν καν παντρευτουμε για να σου λυθει η απορια αν και δεν χρειαζοταν αλλα να σου αποδειξω ποσο ραδικιου ειναι το iq. Προφανως ειχε καποιος ειχε 50 μορια παραπανω αλλα οχι το βασικο μπεσα και αντιληψη. Φιλακια
Σημείωση διαχείρισης: Πρόσεξε τις εκφράσεις σου. Μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου χωρίς να χαρακτηρίζεις. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Κυρια διαχειριστη και "αγαπητε" επισκεπτη σας πειραξε η εκφραση που ουτε καν υβριστικη ηταν; Ο μισογυνισμος δεν ειδα να σας πειραξει στην απαντηση του κυριου επισκεπτη που εαν ηταν η μητερα του η αδερφη του η η κορη του στο στρατευμα πιστευω δεν θα ειχε την ιδια γνωμη. Εχουμε δει γυναικες μαχιμες και ανδρες που δεν κανουν και το αντιθετο. Εγω αποχωρω απο αυτο το νημα μιας και η εκφραση αποψεων επιλεκτικα απαγορευετε. Ευχομαι να περασουν ατομα με συνειδηση που δεν θα στερησουν θεσεις επειδη εχουν 100 μορια παραπανω... Οσο κι αν θιγουν οι αποψεις μου. Καλη συνεχεια και καλα μυαλα!
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Zoii έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 12:48 pm*****Κυριε διαχειριστη και "αγαπητε" επισκεπτη σας πειραξε η εκφραση που ουτε καν υβριστικη ηταν; Ο μισογυνισμος δεν ειδα να σας πειραξει στην απαντηση του κυριου επισκεπτη που εαν ηταν η μητερα του η αδερφη του η η κορη του στο στρατευμα πιστευω δεν θα ειχε την ιδια γνωμη. Εχουμε δει γυναικες μαχιμες και ανδρες που δεν κανουν και το αντιθετο. Εγω αποχωρω απο αυτο το νημα μιας και η εκφραση αποψεων επιλεκτικα απαγορευετε. Ευχομαι να περασουν ατομα με συνειδηση που δεν θα στερησουν θεσεις επειδη εχουν 100 μορια παραπανω... Οσο κι αν θιγουν οι αποψεις μου. Καλη συνεχεια και καλα μυαλα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
- Δημοσιεύσεις: 14
- Εγγραφή: Τρί Αύγ 29, 2023 8:23 am
- Τοποθεσία: Thessaloniki
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Αυτοί που το θέλουν έχουν και τα μόρια μετά από δύο χρόνια δεν μπορείς να βγάλεις ένα επαγγελματικό δίπλωμα; Να πάρεις ένα proficiency; Δηλαδή τι θέλεις να σε βάλουν έτσι. Κάθε χρόνο τα κριτήρια είναι ίδια. Άρα σημαίνει ότι δεν το θέλεις. Άσε τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Παιδιά αν την ακτινογραφία την πάω σε cd θα έχουν θέμα να βγάλω άλλη μια για καλό και για κακό
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
- Δημοσιεύσεις: 105
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 14, 2023 4:00 pm
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Είσαι τελεια ευχαριστώ επίσης μια διευκρίνιση εγώ τώρα περνάω τους γιατρούς του πίνακα α οι υπόλοιποι στο στρατιωτικό νοσοκομείο όταν και αν με καλέσουν
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Ακριβώς, του πίνακα Β, γίνονται στο στρατιωτικό
Styga
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
- Δημοσιεύσεις: 11
- Εγγραφή: Τετ Αύγ 02, 2023 11:33 am
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Υποψήφια και εγώ κοπέλα και θα ήθελα να πω κάτι.
Ο μισογυνισμός γενικότερα σε διάφορες συνομιλίες που επικρατούν στο ιντερνετ περί προκήρυξης ΕΠΟΠ κτλπ, πάει και έρχεται. Να διευκρυνήσω: Δεν αναφέρομαι στη παραπάνω κουβέντα. Ο καθένας έχει την αγωνία του και το άγχος του. Ας αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας απόψεις και τις έχθρες και ας κοιτάξει ο καθένας τη καμπούρα του. Οι σελιδες υπάρχουν για να ενημερωνόμαστε για τυχον θέματα που προκύπτουν. Ο καλύτερος ας μπει. Είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί, ειδικά παλιοί - δε θα επεκταθώ περαιτέρω - που κάθονται σε ένα γραφείο και πίσω από ψεύτικα προφίλ ενοχοποιούν καταστάσεις & παρερμηνεύουν κουβέντες.
Όλοι αυτοί οι αργόσχολοι και οι κακοπροαίρετοι να πάνε στη γωνίτσα τους να κρυφτούν, θα έλεγα.
Ο μισογυνισμός γενικότερα σε διάφορες συνομιλίες που επικρατούν στο ιντερνετ περί προκήρυξης ΕΠΟΠ κτλπ, πάει και έρχεται. Να διευκρυνήσω: Δεν αναφέρομαι στη παραπάνω κουβέντα. Ο καθένας έχει την αγωνία του και το άγχος του. Ας αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας απόψεις και τις έχθρες και ας κοιτάξει ο καθένας τη καμπούρα του. Οι σελιδες υπάρχουν για να ενημερωνόμαστε για τυχον θέματα που προκύπτουν. Ο καλύτερος ας μπει. Είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί, ειδικά παλιοί - δε θα επεκταθώ περαιτέρω - που κάθονται σε ένα γραφείο και πίσω από ψεύτικα προφίλ ενοχοποιούν καταστάσεις & παρερμηνεύουν κουβέντες.
Όλοι αυτοί οι αργόσχολοι και οι κακοπροαίρετοι να πάνε στη γωνίτσα τους να κρυφτούν, θα έλεγα.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Κυρία "zoi" δεν θέλω να σε στεναχωρήσω καθώς υπηρέτησα και εγώ αλλά έχω παραιτηθεί από το 2012. Είπες κάτι για ντελιβερι, υποτιμητικά σε σχέση με το να είσαι στο ΠΝ η οτιδήποτε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όταν έφυγα έκανα ντελιβερι κ εγώ κ μάλιστα πρωί βράδυ και να μην στα πολυλεω με αρκετό κόπο κ ώρες έπαιρνα κάπου στα 2.500 το μήνα αλλά η ζωή μου ήταν πάνω στο μηχανάκι (εντάξει έπαιρνα κ ρεπό αλλά όλες τις άλλες μέρες 14ωρο κ 15ωρο). Πλέον από τα λεφτά του Ντελιβερι που λες, έχω 2 μαγαζιά με Ηλ. Τσιγάρα,2 περίπτερα, μια κάβα και έχω αυτοκίνητο του 2021. Σιγά σιγά καλά να είμαστε προπορευομαστε για το σπίτι. Και μάντεψε; Τυγχάνω από οικογένεια που δεν μου "άφησε" κάτι, θέλοντας να σου πω ότι αυτά τα έκανα μέχρι το 2020 που έκανα το ντελιβερι, καθαρά από έσοδα εργασίας. Με τα λεφτά που θα παίρνεις εσύ σε 25 χρόνια κ με πλευσιμα κ με όλα, θα χαροπαλευεις να αγοράσεις γάλα για τα παιδιά σου κ το ενοίκιο καθώς κ όλες τις υποχρεώσεις. Κ λογικά κ εγώ άμα συνέχιζα κάπως έτσι θα ήμουν. Αλλά μην κρίνεις τον σημερινό "Ντελιβερα". Δεν θα κάνει πάντα το αντίστοιχο κ εάν το κάνει να ξέρεις ότι είναι κάτι αρκετά κερδοφόρο και ακόμα κ το 20λεπτο θα το πληρωθει. Κάτσε εσύ να παλεύεις με τα κύματα με βάρδιες, φρεγάτες κ όλα τα ωραία κ εάν έστω με το μισθό σου πάρεις κάνα Hyundai i10, θα είσαι κ ευτυχισμένη. Φιλικά. Καλή δύναμη σε όλους.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Τότε εσύ, θα πρέπει να ανοίξεις και άλλη μία προσοδοφόρα επιχείρηση, στην οποία να κάνεις σεμινάρια σε άλλους deliveries, πώς να πλουτίσουν από τα φιλοδωρήματα, γιατί οι περισσότεροι δεινοπαθούν να βγάλουν τον μήνα. Επίσης, αναρωτιέμαι, πώς με τόσες επιχειρήσεις, βρίσκεις τον χρόνο να σχολιάσεις εδώ μέσα, εφόσον έχεις απομακρυνθεί από τον χώρο εδώ και 11 χρόνια, και δεν περνάς τον ελάχιστο χρόνο σου, με επιτυχημένους επιχειρηματίες.!TakisSmf έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 1:07 am Κυρία "zoi" δεν θέλω να σε στεναχωρήσω καθώς υπηρέτησα και εγώ αλλά έχω παραιτηθεί από το 2012. Είπες κάτι για ντελιβερι, υποτιμητικά σε σχέση με το να είσαι στο ΠΝ η οτιδήποτε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όταν έφυγα έκανα ντελιβερι κ εγώ κ μάλιστα πρωί βράδυ και να μην στα πολυλεω με αρκετό κόπο κ ώρες έπαιρνα κάπου στα 2.500 το μήνα αλλά η ζωή μου ήταν πάνω στο μηχανάκι (εντάξει έπαιρνα κ ρεπό αλλά όλες τις άλλες μέρες 14ωρο κ 15ωρο). Πλέον από τα λεφτά του Ντελιβερι που λες, έχω 2 μαγαζιά με Ηλ. Τσιγάρα,2 περίπτερα, μια κάβα και έχω αυτοκίνητο του 2021. Σιγά σιγά καλά να είμαστε προπορευομαστε για το σπίτι. Και μάντεψε; Τυγχάνω από οικογένεια που δεν μου "άφησε" κάτι, θέλοντας να σου πω ότι αυτά τα έκανα μέχρι το 2020 που έκανα το ντελιβερι, καθαρά από έσοδα εργασίας. Με τα λεφτά που θα παίρνεις εσύ σε 25 χρόνια κ με πλευσιμα κ με όλα, θα χαροπαλευεις να αγοράσεις γάλα για τα παιδιά σου κ το ενοίκιο καθώς κ όλες τις υποχρεώσεις. Κ λογικά κ εγώ άμα συνέχιζα κάπως έτσι θα ήμουν. Αλλά μην κρίνεις τον σημερινό "Ντελιβερα". Δεν θα κάνει πάντα το αντίστοιχο κ εάν το κάνει να ξέρεις ότι είναι κάτι αρκετά κερδοφόρο και ακόμα κ το 20λεπτο θα το πληρωθει. Κάτσε εσύ να παλεύεις με τα κύματα με βάρδιες, φρεγάτες κ όλα τα ωραία κ εάν έστω με το μισθό σου πάρεις κάνα Hyundai i10, θα είσαι κ ευτυχισμένη. Φιλικά. Καλή δύναμη σε όλους.
Styga
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Eleonora έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 2:22 pmΤότε εσύ, θα πρέπει να ανοίξεις και άλλη μία προσοδοφόρα επιχείρηση, στην οποία να κάνεις σεμινάρια σε άλλους deliveries, πώς να πλουτίσουν από τα φιλοδωρήματα, γιατί οι περισσότεροι δεινοπαθούν να βγάλουν τον μήνα. Επίσης, αναρωτιέμαι, πώς με τόσες επιχειρήσεις, βρίσκεις τον χρόνο να σχολιάσεις εδώ μέσα, εφόσον έχεις απομακρυνθεί από τον χώρο εδώ και 11 χρόνια, και δεν περνάς τον ελάχιστο χρόνο σου, με επιτυχημένους επιχειρηματίες.!TakisSmf έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 1:07 am Κυρία "zoi" δεν θέλω να σε στεναχωρήσω καθώς υπηρέτησα και εγώ αλλά έχω παραιτηθεί από το 2012. Είπες κάτι για ντελιβερι, υποτιμητικά σε σχέση με το να είσαι στο ΠΝ η οτιδήποτε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όταν έφυγα έκανα ντελιβερι κ εγώ κ μάλιστα πρωί βράδυ και να μην στα πολυλεω με αρκετό κόπο κ ώρες έπαιρνα κάπου στα 2.500 το μήνα αλλά η ζωή μου ήταν πάνω στο μηχανάκι (εντάξει έπαιρνα κ ρεπό αλλά όλες τις άλλες μέρες 14ωρο κ 15ωρο). Πλέον από τα λεφτά του Ντελιβερι που λες, έχω 2 μαγαζιά με Ηλ. Τσιγάρα,2 περίπτερα, μια κάβα και έχω αυτοκίνητο του 2021. Σιγά σιγά καλά να είμαστε προπορευομαστε για το σπίτι. Και μάντεψε; Τυγχάνω από οικογένεια που δεν μου "άφησε" κάτι, θέλοντας να σου πω ότι αυτά τα έκανα μέχρι το 2020 που έκανα το ντελιβερι, καθαρά από έσοδα εργασίας. Με τα λεφτά που θα παίρνεις εσύ σε 25 χρόνια κ με πλευσιμα κ με όλα, θα χαροπαλευεις να αγοράσεις γάλα για τα παιδιά σου κ το ενοίκιο καθώς κ όλες τις υποχρεώσεις. Κ λογικά κ εγώ άμα συνέχιζα κάπως έτσι θα ήμουν. Αλλά μην κρίνεις τον σημερινό "Ντελιβερα". Δεν θα κάνει πάντα το αντίστοιχο κ εάν το κάνει να ξέρεις ότι είναι κάτι αρκετά κερδοφόρο και ακόμα κ το 20λεπτο θα το πληρωθει. Κάτσε εσύ να παλεύεις με τα κύματα με βάρδιες, φρεγάτες κ όλα τα ωραία κ εάν έστω με το μισθό σου πάρεις κάνα Hyundai i10, θα είσαι κ ευτυχισμένη. Φιλικά. Καλή δύναμη σε όλους.
Να αγιασει το στομα σας κυρια μου ποσα θελω να γραψω αλλα δεν θα μπω σε διαδικασια. Επισης τσαμπα τα λεει στην κυρια διοτι νομιζω πως εγραψε οτι αποχωρει απο το τοπικ.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Μετά από όλους τους γιατρούς που πέρασα του πίνακα α δλδ κι στην αναμονή για της εξετάσεις στο νοσοκομείο όταν μας καλέσουν έχω να πω ότι οι γιατροί είναι μεγάλοι κλέφτες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες