Οποιος καιγεται ετρεξε να την κανειniasimas έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 5:45 pm Η προκήρυξη έχει βγει εδώ και ένα μήνα και περιμένετε τώρα να κάνετε αίτηση;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Αυτό λέω και εγώ!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 5:54 pmΟποιος καιγεται ετρεξε να την κανειniasimas έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 5:45 pm Η προκήρυξη έχει βγει εδώ και ένα μήνα και περιμένετε τώρα να κάνετε αίτηση;
Και να μην δωθει καμια παραταση... Ειμαστε ατομα που κανουμε προετοιμασια 1 χρονο αρκετα περιμεναμε
Βρε παιδια πειτε μου αν κανω λαθος ... Θα περασω ολους τους γιατρους του πινακα Α; Ο ωρλ τι ακριβως εξεταση θα κανει...
Όποιος δεν προλάβει δεν πειράζει. Νομίζω θα πάρουν ΕΠΟΠ μέχρι και το 2025 έτσι έλεγε η Νέα Δημοκρατία κάποτε
Όποιος δεν πρόλαβε δεν πειράζει. Μπορεί κάνει την αίτηση του μέχρι 31/8 όπου είναι η προθεσμία.Kapoios11 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 8:06 am Όποιος δεν προλάβει δεν πειράζει. Νομίζω θα πάρουν ΕΠΟΠ μέχρι και το 2025 έτσι έλεγε η Νέα Δημοκρατία κάποτε
Καλησπέρα μια ερώτηση, όσοι κάνατε αίτηση στείλατε πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης για να αποδείξετε την προϋπηρεσία στην ειδικότητα?
Καλημερααα, εχει δηλωσει κανεις απο εδω χειριστης μεσων ηλεκτρονικου πολεμου;
Καλησπέρα,
Συνδεομαι στην σελίδα ΕΠΟΠ 2023 για να κάνω την αίτηση μου αλλά από εκεί και έπειτα δε μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να πατήσω. Αντιθέτως βλέπω ονόματα συμμετεχόντων και τα δικαιολογητικά τους. Τι γίνεται;
Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε...
Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει...
Ευχαριστώ
Συνδεομαι στην σελίδα ΕΠΟΠ 2023 για να κάνω την αίτηση μου αλλά από εκεί και έπειτα δε μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να πατήσω. Αντιθέτως βλέπω ονόματα συμμετεχόντων και τα δικαιολογητικά τους. Τι γίνεται;
Ευχαριστώ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30

Κανονικά μπαίνει, αν δεν έχεις κάνει αίτηση.ArmyCommando1999 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 5:57 pm Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Κανονικά μπαινει στη σελίδα ναι.
Το θέμα είναι ότι από εκεί και έπειτα δε λέει κάπου να βάλω τα δικαιολογητικά μου. Μόνο αιτήσεις άλλων υποψηφίων βλέπω...
Ποια είναι η διαδικασία?
Το θέμα είναι ότι από εκεί και έπειτα δε λέει κάπου να βάλω τα δικαιολογητικά μου. Μόνο αιτήσεις άλλων υποψηφίων βλέπω...
Ποια είναι η διαδικασία?
Με το που κάνεις σύνδεση πρέπει να εμφανίζει τα στοιχεία σου εφόσον έχεις κάνει σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet. Εσένα τι σου εμφανίζει μόλις μπεις; Μπαίνεις στο σωστό λινό έτσι;
https://epop.army.gr/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες