Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες διορία έχεις να κάνεις την αίτηση μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις; Επειδή υπαρχουν ατομα που τελευταία στιγμή τρεχαν να μαζέψουν τα προσόντα τους και ακόμα δεν τους εχουν έρθει τα επίσημα έγγραφα και θα αργήσουν αρκετά να έρθουν στα χερια τους
Για διάβασε αυτό: Άρθρο 9 παραγράφος 5,6,7 https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynom ... -2022.htmlDhmos33 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:31 am Το ψηλο έψαξα το Δεκέμβριο του 22 έλεγε θά βγει μέσω ασεπ και θα ακολουθήσει τον Ν.4765/2021
Που εκεί ΓΡΑΓΕΙ γΙΑ ειδικές δυνάμεις και όλα τα συναφή
Τώρα τον Ιανουάριο που ξανά ανάρτησαν για την δημοτική αστυνομία έγραψαν θα ακολουθήσει τον ν.5003/2022 όπου δεν αναφέρει τις ΕΔ και εποπ και όλα τα συναφή. Δηλ αναφέρει αυτά που ανάρτησα πιο πάνω απολυτηρίο αγγλικά υπολογιστές κλπ.
Αν έχεις κάτι άλλο εσύ γιατί σε βλέπω πολύ μαμουνι σε αυτά στείλε.
Αν πάρουμε παράδειγμα από άλλες προκ.,10-30 μέρες. Μπορεί να κάτσει και στην μέση. Σίγουρα όχι λιγότερες από 10.kreator999 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:36 am Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες διορία έχεις να κάνεις την αίτηση μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις; Επειδή υπαρχουν ατομα που τελευταία στιγμή τρεχαν να μαζέψουν τα προσόντα τους και ακόμα δεν τους εχουν έρθει τα επίσημα έγγραφα και θα αργήσουν αρκετά να έρθουν στα χερια τους
Ευχαριστώ niasimas ίσως δωσουν και λίγο παραπάνω προθεσμία απο τις μέρες που είπες λογο του οτι θα γίνουν πάρα πολλες αιτήσεις και ισως πιάσουμε σίγουρα και Δεκέμβριο για να βγει η προκήρυξη γιατί θα μεσολαβησουν και οι δημοτικές εκλογέςniasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:42 amΑν πάρουμε παράδειγμα από άλλες προκ.,10-30 μέρες. Μπορεί να κάτσει και στην μέση. Σίγουρα όχι λιγότερες από 10.kreator999 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:36 am Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες διορία έχεις να κάνεις την αίτηση μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις; Επειδή υπαρχουν ατομα που τελευταία στιγμή τρεχαν να μαζέψουν τα προσόντα τους και ακόμα δεν τους εχουν έρθει τα επίσημα έγγραφα και θα αργήσουν αρκετά να έρθουν στα χερια τους
Ναι αυτό το νομοσχέδιο είναι από τον Δεκέμβριο του 22, τώρα γράφουν μόνο για τον 5003/2023 νταξει δεν τα ξέρω και καλά. Εγώ θέλω να βάλουν ειδικές δυνάμεις.niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:39 amΓια διάβασε αυτό: Άρθρο 9 παραγράφος 5,6,7 https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynom ... -2022.htmlDhmos33 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:31 am Το ψηλο έψαξα το Δεκέμβριο του 22 έλεγε θά βγει μέσω ασεπ και θα ακολουθήσει τον Ν.4765/2021
Που εκεί ΓΡΑΓΕΙ γΙΑ ειδικές δυνάμεις και όλα τα συναφή
Τώρα τον Ιανουάριο που ξανά ανάρτησαν για την δημοτική αστυνομία έγραψαν θα ακολουθήσει τον ν.5003/2022 όπου δεν αναφέρει τις ΕΔ και εποπ και όλα τα συναφή. Δηλ αναφέρει αυτά που ανάρτησα πιο πάνω απολυτηρίο αγγλικά υπολογιστές κλπ.
Αν έχεις κάτι άλλο εσύ γιατί σε βλέπω πολύ μαμουνι σε αυτά στείλε.
Άμα βάλουν και εδ εγώ εντοξευομαι σε μόρια. Για αυτό θέλω να το ψηλο διασταυρώσω
Και οι παρατάσεις παίζουν σε τέτοιες προκηρύξεις.kreator999 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:51 amΕυχαριστώ niasimas ίσως δωσουν και λίγο παραπάνω προθεσμία απο τις μέρες που είπες λογο του οτι θα γίνουν πάρα πολλες αιτήσεις και ισως πιάσουμε σίγουρα και Δεκέμβριο για να βγει η προκήρυξη γιατί θα μεσολαβησουν και οι δημοτικές εκλογέςniasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:42 amΑν πάρουμε παράδειγμα από άλλες προκ.,10-30 μέρες. Μπορεί να κάτσει και στην μέση. Σίγουρα όχι λιγότερες από 10.kreator999 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:36 am Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη πόσες μέρες διορία έχεις να κάνεις την αίτηση μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις; Επειδή υπαρχουν ατομα που τελευταία στιγμή τρεχαν να μαζέψουν τα προσόντα τους και ακόμα δεν τους εχουν έρθει τα επίσημα έγγραφα και θα αργήσουν αρκετά να έρθουν στα χερια τους
Ελπίζω Οκτωβρίου Νοεμβρίο να έχουμε νέα.niasimas έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 12:56 amΠρέπει να περιμένεις νεότερα και την προκήρυξη, που θα το ξεκαθαρίζει.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Φύλακες, Σωματοφύλακες, ιδιωτικοί
αστυνομικοί
Αυτά είναι οι τίτλοι απο τα ένσημα μου από την βεβαίωση προϋπηρεσίας για χρήση ασεπ. Θα μετρήσουν στην δημοτική αστυνομία;
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
αστυνομικοί
Αυτά είναι οι τίτλοι απο τα ένσημα μου από την βεβαίωση προϋπηρεσίας για χρήση ασεπ. Θα μετρήσουν στην δημοτική αστυνομία;
τι ακριβώς δουλειά κάνεις εσυ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜ ΚΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ?
Εμοδε αν γνωρίζεις ήμουν εποχικός από το 19Pyr έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 5:44 pmτι ακριβώς δουλειά κάνεις εσυ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜ ΚΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣValantis5 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 6:29 pmΕμοδε αν γνωρίζεις ήμουν εποχικός από το 19Pyr έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 5:44 pmτι ακριβώς δουλειά κάνεις εσυ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜ ΚΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;
ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
αστυνομικοί
αυτά ειναι τα ένσημα της ΕΜΟΔΕ; Δηλαδή λαικά να το πώ των ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟΣ?
Γιατί κόλλησες σε αυτό τώρα; Θέλεις να μάθεις κάτι περισσότερο; Εγώ ρώτησα αν μετράμε τα ένσημα. Δεν θα το αναλύσω το τι ακριβώς κάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες