Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ANDMWR2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από ANDMWR2000 »

Γνωρίζει κανένας που θα εκπαιδευτούν οι επιτυχόντες?
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Παιδια να εχετε τον νου σας στα μικρά γράμματα στην προκήρυξη γιατί κατα πάσα πιθανότητα όλοι όσοι θα περάσουν με το καλό πιθανότατα θα γίνουν υπάλληλοι στους δημους του δηλαδή θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι ιδιόκτητου δικαίου αυτο σημαίνει ότι όσο οι δήμοι πάνε καλα στον προϋπολογισμό του τόσο θα έχετε εργασία και θα πληρωνεστε αν σε περίπτωση σε δεν πάνε καλα τα πράματα σας σταματανε με απόλυση και δεν δικαιούται κανενας αποζημειωση παρα μονο ταμειο ανεργίας με λίγα λόγια θα είναι δημόσιος υπάλληλος αλλα δεν θα είσαι! Εχει κανενας κάποιον γνωστό τότε που το 2013 οι τροϊκανοι σταμάτησαν την δημοτική αστυνομία και τους τοποθετησαν σε άλλες θέσεις να μας πει αν αληθεύει αυτο; Πραγματικά να το ξερει ομως οτι οντως τοποθετηθηκε σε αλλη υπηρεσια γιατι αρκετοι αποληθηκαν και δεν πήραν τιποτα παρα μονο ταμειο ανεργιας! Διαβαστε καλα την προκυρηξη πριν παρατήσετε τις θεσεις εργασιας σας και οσον αφορά τον μισθό δεν θα πληρωνεστε σαν δημοσιος αλλα θα ξεκινησουν απο τον βασικό συν 10% επίδομα γαμου συν 50 το καθε παιδι χωρίς να δικαιούσαι καμια αλλη αύξηση δηλαδή 800 με 850 ταβανι χωρις δωρα και κανενα αλλο επίδομα και ολα αυτα σαν δημόσιος τομεας ιδιόκτητου δικαιου οπως ειπα και πιο πριν!
kreator999

Έκανα λάθος ιδιωτικού δικαίου ήθελα να γράψω και έγραψα ιδιόκτητου δικαίου
GRIGORIS21

Δημοσίευση από GRIGORIS21 »

Αδερφέ εγώ έχω ένα γνωστό οποίος όταν καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία μετατέθηκε σε σωφρωνιστικο κατάστημα και δουλεύει σαν εξωτερικός φρουρός.
kreator999

Προσπάθησα να βάλω και εγώ τα μέσα μου να μάθω όσο πιο πολλά μπορώ και ακόμα περιμένω από δικους μου να μαθω και άλλα πράγματα και τον ρώτησα αν τοποθετηθηκε κανένας δημοτικός αστυνομικός μεσα στην αστυνομία και μου είπε οτι αυτο δεν γίνεται και όποιος στο είπε ειναι ψέμματα αλλα για σωφρονιστικός δεν ρωτησα η αλήθεια ειναι. Απλά με ειπε οτι ετσι οπως πάει η κατάσταση αν έχεις παιδία δεν βγαίνεις οικονομικά εκτος και αν εχεις εισοδήματα απο αλλού. Εκτός απο αυτό με είπε οτι θα απαγορευτεί να κανεις και δεύτερη δουλειά και σε περίπτωση που κάποιος σε κανει καταγγελία για παράδειγμα την στιγμή που εισαι ψυκτικός και περνας κλιματιστικά εκτος του οτι θα εχεις αδήλωτη εργασία και κινδυνεύεις με πρόστιμο (αυτο ειναι δικο σου θέμα και το ξέρεις οτι παντα θα υπάρχει αυτο) σε απολύουν και απο την δημοτική αστυνομία. Εννοείτε οτι ο μισός κόσμος δουλεύει μαυρα για να τα βγάλει πέρα αλλιως δεν γινεται αλλα θα εχεις και αυτον τον κίνδυνο
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Αν δεν κάμω λάθος αφορά οργανικές θέσεις, οπότε και να σταματήσει η δημοτική αστυνομία θα σε μεταφέρουν σε σωφρονιστικες υπηρεσίες σε δημους σε φυλάξεις, δεν σε διώχνουν,. Δεν μπαίνουμε για την καλύψει αναγκών,
Bigboss93

Δημοσίευση από Bigboss93 »

Καλημέρα μήπως υπάρχει κάνα γενική συνομιλία στο fb; Ν συζητάμε περί προκηρύξεις;
Bigboss93

Δημοσίευση από Bigboss93 »

Δεν τοποθετηθηκα σωστά εννοώ μήπως υπάρχει κάποια σελίδα fb για την προκήρυξη τις δημοτικής αστυνομίας. Να μην μιλάνε απροσωπα ότι πληροφορίες έχει ο καθένας να τα συζητάμε εκεί
kreator999

Οχι δεν υπάρχει κάτι στο φβ πάρα μόνο αν ανέβει ενα αρθρο σε μια σελίδα και βλέπεις απο κάτω τα σχόλια του καθε ενός
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από mrhabuya »

kreator999 έγραψε: Παρ Αύγ 18, 2023 8:24 pm Παιδια να εχετε τον νου σας στα μικρά γράμματα στην προκήρυξη γιατί κατα πάσα πιθανότητα όλοι όσοι θα περάσουν με το καλό πιθανότατα θα γίνουν υπάλληλοι στους δημους του δηλαδή θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι ιδιόκτητου δικαίου αυτο σημαίνει ότι όσο οι δήμοι πάνε καλα στον προϋπολογισμό του τόσο θα έχετε εργασία και θα πληρωνεστε αν σε περίπτωση σε δεν πάνε καλα τα πράματα σας σταματανε με απόλυση και δεν δικαιούται κανενας αποζημειωση παρα μονο ταμειο ανεργίας με λίγα λόγια θα είναι δημόσιος υπάλληλος αλλα δεν θα είσαι! Εχει κανενας κάποιον γνωστό τότε που το 2013 οι τροϊκανοι σταμάτησαν την δημοτική αστυνομία και τους τοποθετησαν σε άλλες θέσεις να μας πει αν αληθεύει αυτο; Πραγματικά να το ξερει ομως οτι οντως τοποθετηθηκε σε αλλη υπηρεσια γιατι αρκετοι αποληθηκαν και δεν πήραν τιποτα παρα μονο ταμειο ανεργιας! Διαβαστε καλα την προκυρηξη πριν παρατήσετε τις θεσεις εργασιας σας και οσον αφορά τον μισθό δεν θα πληρωνεστε σαν δημοσιος αλλα θα ξεκινησουν απο τον βασικό συν 10% επίδομα γαμου συν 50 το καθε παιδι χωρίς να δικαιούσαι καμια αλλη αύξηση δηλαδή 800 με 850 ταβανι χωρις δωρα και κανενα αλλο επίδομα και ολα αυτα σαν δημόσιος τομεας ιδιόκτητου δικαιου οπως ειπα και πιο πριν!
γνωστος μου ηταν δημοτικος και οταν τους σταματησανε τον βαλανε σε γραφειο μεσα στον δημο
Stratiotis

Δημοσίευση από Stratiotis »

Το πτυχίο αγγλικών αλλά κ το πτυχίο Η/Υ χρειάζεται να τα μεταφράσουμε ή να τα πάμε σε κάποιον δικηγόρο για κάτι ; Κάτι τέτοιο άκουσα.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Νομίζω μόνο των αγγλικών μεταφραση και επικύρωση, αλλά για να είσαι σίγουρος περίμενε να βγει το φεκ και θα λέει μέσα ακριβώς,
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

mrhabuya έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 10:31 am
kreator999 έγραψε: Παρ Αύγ 18, 2023 8:24 pm Παιδια να εχετε τον νου σας στα μικρά γράμματα στην προκήρυξη γιατί κατα πάσα πιθανότητα όλοι όσοι θα περάσουν με το καλό πιθανότατα θα γίνουν υπάλληλοι στους δημους του δηλαδή θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι ιδιόκτητου δικαίου αυτο σημαίνει ότι όσο οι δήμοι πάνε καλα στον προϋπολογισμό του τόσο θα έχετε εργασία και θα πληρωνεστε αν σε περίπτωση σε δεν πάνε καλα τα πράματα σας σταματανε με απόλυση και δεν δικαιούται κανενας αποζημειωση παρα μονο ταμειο ανεργίας με λίγα λόγια θα είναι δημόσιος υπάλληλος αλλα δεν θα είσαι! Εχει κανενας κάποιον γνωστό τότε που το 2013 οι τροϊκανοι σταμάτησαν την δημοτική αστυνομία και τους τοποθετησαν σε άλλες θέσεις να μας πει αν αληθεύει αυτο; Πραγματικά να το ξερει ομως οτι οντως τοποθετηθηκε σε αλλη υπηρεσια γιατι αρκετοι αποληθηκαν και δεν πήραν τιποτα παρα μονο ταμειο ανεργιας! Διαβαστε καλα την προκυρηξη πριν παρατήσετε τις θεσεις εργασιας σας και οσον αφορά τον μισθό δεν θα πληρωνεστε σαν δημοσιος αλλα θα ξεκινησουν απο τον βασικό συν 10% επίδομα γαμου συν 50 το καθε παιδι χωρίς να δικαιούσαι καμια αλλη αύξηση δηλαδή 800 με 850 ταβανι χωρις δωρα και κανενα αλλο επίδομα και ολα αυτα σαν δημόσιος τομεας ιδιόκτητου δικαιου οπως ειπα και πιο πριν!
γνωστος μου ηταν δημοτικος και οταν τους σταματησανε τον βαλανε σε γραφειο μεσα στον δημο
Δεν σας διώχνουν ρε παιδιά οργανική θέση θα κατέχετε μόνιμοι θα είστε το φεκ αναφέρεταιγια οργανικές θέσεις, αν κλείσει η δημοτική αστυνομία θα σας πάνε σε άλλους δήμους, η σωφρονιστικους τουλάχιστον το παρελθόν αυτό έδειξε.
kreator999

Stratiotis έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 12:20 pm Το πτυχίο αγγλικών αλλά κ το πτυχίο Η/Υ χρειάζεται να τα μεταφράσουμε ή να τα πάμε σε κάποιον δικηγόρο για κάτι ; Κάτι τέτοιο άκουσα.
Λογικά θα το λεει η προκήρυξη αλλά εγώ για τυπικούς λόγους πηγα σε δικηγόρο για μετάφραση και επικύρωση για το πτυχίο των αγγλικών για να μην το εχω στο κεφάλι μου και τρέχω τελευταία στιγμή για οποιαδήποτε προκήρυξη χρειαστεί
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

kreator999 έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 2:58 pm
Stratiotis έγραψε: Σάβ Αύγ 19, 2023 12:20 pm Το πτυχίο αγγλικών αλλά κ το πτυχίο Η/Υ χρειάζεται να τα μεταφράσουμε ή να τα πάμε σε κάποιον δικηγόρο για κάτι ; Κάτι τέτοιο άκουσα.
Λογικά θα το λεει η προκήρυξη αλλά εγώ για τυπικούς λόγους πηγα σε δικηγόρο για μετάφραση και επικύρωση για το πτυχίο των αγγλικών για να μην το εχω στο κεφάλι μου και τρέχω τελευταία στιγμή για οποιαδήποτε προκήρυξη χρειαστεί

Καλά έκανες. Καλύτερα να τα έχεις έτοιμα και να μην χρειαστεί πάρα να χρειαστεί και να μην τα έχεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες