Έχεις επικοινωνήσει με την υπηρεσία που λες; Σου είπαν, ξέρουν κάτι;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:11 pmΑν θέλετε επικοινωνηστε με τη νομική υπηρεσία καθώς είμαι σίγουρος ότι θα σας απαντήσουν αρμοδιως.Epilaxonek έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 12:56 pmΌχι βρε, δεν είναι αυθαιρεσία. Επειδή τώρα ένα πδ ορίζει ρητά τι πρέπει να γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις, αμέσως να το πούμε αυθαιρεσία αν κάποιος προσπαθήσει να το παραβλέψει! Άκου εκεί απαίτηση να θέλουμε να τηρούνται οι νόμοι, ιδίως οταν μας αφορά!
Όσο για τα παιδιά της 1ης σειράς, συμφωνώ, μακάρι να τους καλέσουν να τελειώνουν γρήγορα.
Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Έχεις πληροφορίες ότι ετοιμάζουν τροποποίηση του πδ τώρα για το θέμα της επαναφοίτησης ή το υποθέτεις;FireGs έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:37 pm Ρε μάγκες έχετε χάσει νομίζω καπου το νόημα. Προφανώς άμα πάρει επιλαχόντες πρέπει να δώσει παράταση. Προφανώς άμα μπουν τα παιδιά που δεν πήγαν τότε τώρα πρέπει να αλλάξει το πδ. Προφανώς μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα γίνει διαγωνισμός ειδικών απλά θα γίνει για αλλά ειδικότητες. Απλά επειδή αυτό θα αργήσει θα αλλάξουν το πδ και θα φοιτήσουν τώρα.
Σου λέει τι πρέπει να γίνει σύμφωνα με το νόμο, λογικά.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:40 pmΈχεις πληροφορίες ότι ετοιμάζουν τροποποίηση του πδ τώρα για το θέμα της επαναφοίτησης ή το υποθέτεις;FireGs έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:37 pm Ρε μάγκες έχετε χάσει νομίζω καπου το νόημα. Προφανώς άμα πάρει επιλαχόντες πρέπει να δώσει παράταση. Προφανώς άμα μπουν τα παιδιά που δεν πήγαν τότε τώρα πρέπει να αλλάξει το πδ. Προφανώς μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα γίνει διαγωνισμός ειδικών απλά θα γίνει για αλλά ειδικότητες. Απλά επειδή αυτό θα αργήσει θα αλλάξουν το πδ και θα φοιτήσουν τώρα.
Εγώ θέλω να δω τι άλλο θα γίνει σε αυτόν τον διαγωνισμό και πως θα κλείσει με αυτά τα παιδιά. Μπήκε άτομο που έγραψε βάση του έβαλαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στην συνέντευξη και δεν πέρασε έτσι αλλά κάπως έτυχε και δεν παρουσιάστηκαν κάποιο από την ειδικότητα και πέρασε. Στους νομικούς μην μιλήσω πάλι και φάω μπαν για εκεί ακόμα γελάνε στο σώμα με αυτό που πήγε να γίνει και γελάνε που δεν έγινε κιόλας. Ακόμα και με όλα αυτά οι θέσεις δεν καλύφθηκαν και έμειναν κενές 18. Και αντί να πάρει από άλλες ειδικότητες παιδιά που είχαν μικρές διάφορες και τους έφαγαν το άφησαν τελείως.
αυτο καταλαβα και εγωΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:45 pmΣου λέει τι πρέπει να γίνει σύμφωνα με το νόμο, λογικά.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:40 pmΈχεις πληροφορίες ότι ετοιμάζουν τροποποίηση του πδ τώρα για το θέμα της επαναφοίτησης ή το υποθέτεις;FireGs έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:37 pm Ρε μάγκες έχετε χάσει νομίζω καπου το νόημα. Προφανώς άμα πάρει επιλαχόντες πρέπει να δώσει παράταση. Προφανώς άμα μπουν τα παιδιά που δεν πήγαν τότε τώρα πρέπει να αλλάξει το πδ. Προφανώς μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα γίνει διαγωνισμός ειδικών απλά θα γίνει για αλλά ειδικότητες. Απλά επειδή αυτό θα αργήσει θα αλλάξουν το πδ και θα φοιτήσουν τώρα.
Δυστυχως εχεις δικιο σε αρκετα...FireGs έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:46 pm Εγώ θέλω να δω τι άλλο θα γίνει σε αυτόν τον διαγωνισμό και πως θα κλείσει με αυτά τα παιδιά. Μπήκε άτομο που έγραψε βάση του έβαλαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στην συνέντευξη και δεν πέρασε έτσι αλλά κάπως έτυχε και δεν παρουσιάστηκαν κάποιο από την ειδικότητα και πέρασε. Στους νομικούς μην μιλήσω πάλι και φάω μπαν για εκεί ακόμα γελάνε στο σώμα με αυτό που πήγε να γίνει και γελάνε που δεν έγινε κιόλας. Ακόμα και με όλα αυτά οι θέσεις δεν καλύφθηκαν και έμειναν κενές 18. Και αντί να πάρει από άλλες ειδικότητες παιδιά που είχαν μικρές διάφορες και τους έφαγαν το άφησαν τελείως.
Ποιος σου λέει ότι δε θα γίνει τώρα; Μπορεί να πάρουν 1-2 νομικούς και τους υπόλοιπους οικονομολόγους. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει.FireGs έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:46 pm Εγώ θέλω να δω τι άλλο θα γίνει σε αυτόν τον διαγωνισμό και πως θα κλείσει με αυτά τα παιδιά. Μπήκε άτομο που έγραψε βάση του έβαλαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στην συνέντευξη και δεν πέρασε έτσι αλλά κάπως έτυχε και δεν παρουσιάστηκαν κάποιο από την ειδικότητα και πέρασε. Στους νομικούς μην μιλήσω πάλι και φάω μπαν για εκεί ακόμα γελάνε στο σώμα με αυτό που πήγε να γίνει και γελάνε που δεν έγινε κιόλας. Ακόμα και με όλα αυτά οι θέσεις δεν καλύφθηκαν και έμειναν κενές 18. Και αντί να πάρει από άλλες ειδικότητες παιδιά που είχαν μικρές διάφορες και τους έφαγαν το άφησαν τελείως.
ποσο ακομα να περιμενουμε;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:54 pmΠοιος σου λέει ότι δε θα γίνει τώρα; Μπορεί να πάρουν 1-2 νομικούς και τους υπόλοιπους οικονομολόγους. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει.FireGs έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:46 pm Εγώ θέλω να δω τι άλλο θα γίνει σε αυτόν τον διαγωνισμό και πως θα κλείσει με αυτά τα παιδιά. Μπήκε άτομο που έγραψε βάση του έβαλαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στην συνέντευξη και δεν πέρασε έτσι αλλά κάπως έτυχε και δεν παρουσιάστηκαν κάποιο από την ειδικότητα και πέρασε. Στους νομικούς μην μιλήσω πάλι και φάω μπαν για εκεί ακόμα γελάνε στο σώμα με αυτό που πήγε να γίνει και γελάνε που δεν έγινε κιόλας. Ακόμα και με όλα αυτά οι θέσεις δεν καλύφθηκαν και έμειναν κενές 18. Και αντί να πάρει από άλλες ειδικότητες παιδιά που είχαν μικρές διάφορες και τους έφαγαν το άφησαν τελείως.
Κοίτα, κάποια πράγματα δεν είναι σωστό να λέγονται δημόσια. Τώρα μην ψάχνεις μπέσα και ντροπή πουθενά. Δεν τους νοιάζει αν ο κόσμος γελάει με την κουτοπονηριά τους. Κρίμα, ιδίως για νέους ανθρώπους να προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των άλλων, λες και κάποια στιγμή οι κωδικοί δε θα γίνουν ονοματεπώνυπα σε ΦΕΚ. Όσο για όποιους σκοράρουν 50%, είναι ένας πολύ κακός βαθμός, που δείχνει και τι μπορεί να προσφέρει/ζημιώσει όποιος το γράφει. Αυτοί χάνουν. Όλα αυτά να 'χαμε να λέγαμε. Άρα να περιμένουμε οπωσδήποτε κάποια τροποποίηση, είτε για την επαναφοίτηση, είτε για 2η σειρά;FireGs έγραψε: Δευ Αύγ 07, 2023 3:46 pm Εγώ θέλω να δω τι άλλο θα γίνει σε αυτόν τον διαγωνισμό και πως θα κλείσει με αυτά τα παιδιά. Μπήκε άτομο που έγραψε βάση του έβαλαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στην συνέντευξη και δεν πέρασε έτσι αλλά κάπως έτυχε και δεν παρουσιάστηκαν κάποιο από την ειδικότητα και πέρασε. Στους νομικούς μην μιλήσω πάλι και φάω μπαν για εκεί ακόμα γελάνε στο σώμα με αυτό που πήγε να γίνει και γελάνε που δεν έγινε κιόλας. Ακόμα και με όλα αυτά οι θέσεις δεν καλύφθηκαν και έμειναν κενές 18. Και αντί να πάρει από άλλες ειδικότητες παιδιά που είχαν μικρές διάφορες και τους έφαγαν το άφησαν τελείως.
Λογικά ναι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να τροποποιηθεί το πδ, αν θέλουν να είναι τυπικοί και σύμφωνοι με το γράμμα του νόμου.
Σε τι χρόνο θα γίνει η τροποποίηση;
Χρόνια πολλά σε όλους! Οι οποιεσδήποτε εξελίξεις μετά τις 29/8.
Λογικό αφού πριν μια εβδομάδα έβγαλαν επιτροπή για τις ενστάσεις διδακτικού προσωπικού.
Καλησπέρα, εχετε νεότερα για την τροποποίηση του πδ?
Ότι γίνει, θα γίνει μετά τις 29/8.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες