Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Ε τότε έχει κλείσει οριστικά το θέμα μας ρε παιδιά. Άμα δεν πάρει από ειδικών σιγά μην δώσει παράταση το Σεπτέμβρη και μην πάρει εμάς.
Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)
Κατά πάσα πιθανότητα ναι, έχει κλείσει. Μένει μόνο να δούμε πώς θα ρυθμιστεί το θέμα με την επαναφοίτηση και αν θα προχωρήσουν σε κάποια τροποποίηση ώστε να παρακολουθήσουν οι εισακτέοι και χωρίς σχηματισμό 2ης σειράς ή θα τους καλέσουν κι αυτούς μετά από νέο διαγωνισμό.
Χαχαχαχαχααχααχχαχα αφου δεν εδωσε παραταση. λες να τους ερθει ξαφνικα η επιφοιτηση τον σεπ και να πει ρε συ μηπβς να τους παρουμε τελικα γιατι δεν βγαινει το τμημα με λιγα ατομα.
Ε την τροποποίηση μένει να δούμε. Κατά τα άλλα έχει κλείσει.
Μπήκα να διαβάσω τα σχόλια και αηδίασα με το πόσο πικρόχολοι μπορεί να γίνουν ορισμένοι, όταν δεν παίρνουν αυτό που περιμένουν. Τα πράγματα είναι απλά: Όποιος δεν θέλει να παρακολουθεί το θέμα στο forum, δεν μπαίνει και το αφήνει πίσω του. Το να μπαίνετε και να κλαίτε τη μοίρα σας, ειρωνευόμενοι τους άλλους δεν έχει κανένα νόημα και δείχνει και ανθρώπους χαμηλού επιπέδου. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει σε "συντονισμένες προσπάθειες", συνεπώς κανένας λόγος μομφής και εμπάθειας. Προσωπικά, θα παρακολουθώ κατά διαστήματα το θέμα από το forum αυτό μέχρι να κλείσει το νήμα. Ο μόνος λόγος είναι ότι αρκετές αυθαιρεσίες έκαναν, θέλω να δω μέχρι πού θα το πάνε και αν και πώς θα παρακάμψουν το πδ.
Μα συνάδελφε έγιναν συντονισμένες προσπάθειες από πολλούς επιλαχοντες ωστόσο ήταν άκαρπες. Επομένως οι μομφές είναι ατοπες, απλά για να χαμε να λέγαμε.100 φορές έχουμε πει πως δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε και να ειρωνευομαστε τους άλλους αλλά δε γίνεται σεβαστό, τι να κάνουμε. Και εγώ την τροποποίηση περιμένω να δω αν υπάρξει ή αν όντως παρακάμψουν το ΠΔ. Θα δείξει.
Το ξέρω, είχα δει και τα σχόλια του προηγούμενου θρεντ, δεν ήθελα να μετέχω. Αν το έκανα αυτό για κάθε διαγωνισμό που έχω κάνει χαρτιά, θα έπρεπε ν' ασχολούμαι μόνο με διαγωνισμούς και να μην κάνω τίποτα άλλο. Όμως ό, τι μου δοθεί από οποιονδήποτε διαγωνισμό θα το πάρω. Συγνώμη αν ακούγεται κυνικό, αλλά έτσι είναι και ο καθένας το ίδιο θα έκανε.
Βαλε για ΕΠΟΠ αγόρι μου και άμα ζητήσουν για ΟΒΑ ακόμα καλύτερα. Στολή να υπάρχει
Νομιζω η κατασταση εχει ξεφυγει. Να περιμενουμε οσοι θελουμε να δουμε πως θα κινηθει η διαδιακσια.
Αφου δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε.
Ακριβώς και συμφωνώ μαζί σου. Εγώ προσωπικά θα κοιτάζω το θέμα κατά διαστήματα μέχρι να δω πώς θα ρυθμιστεί η κατάσταση με τη 2η σειρά και την επαναφοίτηση. Θεωρώ ότι το πδ δεν τους αφήνει και πολλές επιλογές. Ή θα κάνουν νέο διαγωνισμό και θα μετατεθεί μέσα στο '24-'25 η 2η σειρά και η επαναφοίτηση ή θα σχηματιστεί 2η σειρά το '23-'24 από επιλαχόντες με ρύθμιση αντίστοιχη των ειρηνοδικών. Άλλες επιλογές δεν έχουν όσο είναι έτσι η νομοθεσία.
Θα βοηθούσε αν κάποιος ήξερε και ρωτούσε κάποιο από τα παιδιά που θα φοιτήσουν. Λογικά αυτά θα έχουν ενημέρωση.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 04, 2023 6:18 pmΑκριβώς και συμφωνώ μαζί σου. Εγώ προσωπικά θα κοιτάζω το θέμα κατά διαστήματα μέχρι να δω πώς θα ρυθμιστεί η κατάσταση με τη 2η σειρά και την επαναφοίτηση. Θεωρώ ότι το πδ δεν τους αφήνει και πολλές επιλογές. Ή θα κάνουν νέο διαγωνισμό και θα μετατεθεί μέσα στο '24-'25 η 2η σειρά και η επαναφοίτηση ή θα σχηματιστεί 2η σειρά το '23-'24 από επιλαχόντες με ρύθμιση αντίστοιχη των ειρηνοδικών. Άλλες επιλογές δεν έχουν όσο είναι έτσι η νομοθεσία.
Κι αυτοί δεν πιστεύω να ξέρουν κάτι παραπάνω. Η σειρά τους είχε ξεκινήσει 21 Νοεμβρίου 2022. Μέχρι Σεπτέμβριο θεωρώ κι εγώ ότι θα ξεκαθαριστεί αυτή η απορία. Εύχομαι ό τι είναι να γίνει να είναι για καλό σας.
Ναι, θα ήταν χρήσιμο, όμως δεν είναι υποχρεωμένα τα παιδιά να ξέρουν ή να μας ενημερώσουν. Αυτοί που είναι αρμόδιοι πρέπει να το ξεκαθαρίσουν και να μας δώσουν μια ειλικρινή και ξεκάθαρη απάντηση. Δυστυχώς, όλοι τα μασάνε ή δε λένε τίποτα. Ακόμα κι ένα ξεκάθαρο όχι, θα ήταν ανακουφιστικό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες