Απαλλαγή λόγω αφαίρεση όρχεως

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Giorgosrou400
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giorgosrou400 »

Καλησπερα. Πρόσφατα μου αφαιρέθηκε ένας όρχεις και κάποιος γνωστός μου, πριν καιρό είχε το ίδιο θέμα και πήρε απαλλαγή απτον στρατό Γιαυτον τον λόγο. Ισχύει οτι μπορώ να πάρω απαλλαγή η κάνω κανονικά την θητεία μου με έναν ορχει απλά με χαμηλότερο Ι;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Giorgosrou400 έγραψε:Καλησπερα. Πρόσφατα μου αφαιρέθηκε ένας όρχεις και κάποιος γνωστός μου, πριν καιρό είχε το ίδιο θέμα και πήρε απαλλαγή απτον στρατό Γιαυτον τον λόγο. Ισχύει οτι μπορώ να πάρω απαλλαγή η κάνω κανονικά την θητεία μου με έναν ορχει απλά με χαμηλότερο Ι;
Απαλασσεσαι οριστικα απο την στρατευση. Νομιζω ειναι το μοναδικο "defacto" που ισχυει ανα τα ετη και δεν εχει αλλαξει καθολου.
alex29131

Re: Απαλλαγή λόγω αφαίρεση όρχεως

Δημοσίευση από alex29131 »

Καλησπέρα.

Έχει περάσει ένας χρόνος απο τότε που ανέβασες αυτό το θέμα. Τελικά μπορείς να μας πεις αν όντως πήρες απαλλαγή απτον στρατό; Ρωτάω διότι εγω γεννήθηκα με έναν όρχι και θα ήθελα να γνωρίζω εάν όντως θα πάρω και εγώ απαλλαγή (ή υπηρετήσω λιγότερο χρονικό διάστημα).
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες