Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη
Re: Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη
Απ' την στιγμή που θα κάνεις αναφορά... Είναι υποχρεωμένος να την προωθήσει
Αν δεν έχεις βγάλει ακρη ακόμα μπορώ να σε βοηθήσω.Eva123 έγραψε: Δευ Μάιος 15, 2023 12:41 pm Και υπάρχει περίπτωση ο διοικητής να αρνηθεί την παραίτηση μου; Και να μην με στείλει στην επιτροπή απαλλαγων; Ρωτάω γιατί μόνη μου δεν μπορώ να πάω εφόσον είναι σε άλλη πόλη απ'λο εκεί που υπηρετώ
Αν μπορείς ναι ευχαριστώTsana έγραψε: Παρ Μάιος 26, 2023 2:20 pmΑν δεν έχεις βγάλει ακρη ακόμα μπορώ να σε βοηθήσω.Eva123 έγραψε: Δευ Μάιος 15, 2023 12:41 pm Και υπάρχει περίπτωση ο διοικητής να αρνηθεί την παραίτηση μου; Και να μην με στείλει στην επιτροπή απαλλαγων; Ρωτάω γιατί μόνη μου δεν μπορώ να πάω εφόσον είναι σε άλλη πόλη απ'λο εκεί που υπηρετώ
Γεια σας, είμαι ΕΠΟΠ 2 χρόνια. Θα μπορώ να πάρω μέρος στη δημοτική αστυνομία όταν βγει η προκήρυξη;
Και αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει;
Και αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει;
Σε ποια ειδικότητα είσαι αν επιτρέπεται;Eva123 έγραψε: Σάβ Μάιος 27, 2023 9:31 amΑν μπορείς ναι ευχαριστώTsana έγραψε: Παρ Μάιος 26, 2023 2:20 pmΑν δεν έχεις βγάλει ακρη ακόμα μπορώ να σε βοηθήσω.Eva123 έγραψε: Δευ Μάιος 15, 2023 12:41 pm Και υπάρχει περίπτωση ο διοικητής να αρνηθεί την παραίτηση μου; Και να μην με στείλει στην επιτροπή απαλλαγων; Ρωτάω γιατί μόνη μου δεν μπορώ να πάω εφόσον είναι σε άλλη πόλη απ'λο εκεί που υπηρετώ
Καλησπέρα. Είμαι εποπ μπήκα πέρσυ και θέλω να παραιτηθώ γτ δεν τα βγάζω πέρα πικονομικα εκεί που έχω τοποθετηθεί. Έχω πααει σε ψυχίατρο ιδιώτη ο οποίος μου έγραψε μια γνωματευση, μπορώ ν τη χρησιμοποιήσω για την παταιτηση; Το επόμενο βήμα ποιο πρέπει να είναι αναφορά παραιτησηςστο διοικητή; Ή πρέπει να πάω σε νοσοκομείο στρατιωτικό για να με δει κ εκεί ψυχιατρος η παθολόγος;
Σελίδα 22.Vasilis95 έγραψε: Τρί Ιούλ 18, 2023 6:20 pm Καλησπέρα. Είμαι εποπ μπήκα πέρσυ και θέλω να παραιτηθώ γτ δεν τα βγάζω πέρα πικονομικα εκεί που έχω τοποθετηθεί. Έχω πααει σε ψυχίατρο ιδιώτη ο οποίος μου έγραψε μια γνωματευση, μπορώ ν τη χρησιμοποιήσω για την παταιτηση; Το επόμενο βήμα ποιο πρέπει να είναι αναφορά παραιτησηςστο διοικητή; Ή πρέπει να πάω σε νοσοκομείο στρατιωτικό για να με δει κ εκεί ψυχιατρος η παθολόγος;
Καλημέρα, οποίος έχει παραιτηθεί μέσω επιτροπής απαλλαγών ή γνωρίζει γενικά τη διαδικασία θα παρακαλούσα να μου στείλει ένα μήνυμα
Έχω ανάγκη να ρωτήσω κάποια πράγματα ευχαριστώ πολύ
Έχω ανάγκη να ρωτήσω κάποια πράγματα ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα,
Οποίος θέλει επειδή μόλις πήρα την ταυτότητα στα χέρια μου μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του τα αναλύσω όλα γιατί έτσι ήμουν και εγω και δεν με βοήθησε σχεδόν κανένας όποτε ας βοηθήσω εγω όσο μπορώ !
Οποίος θέλει επειδή μόλις πήρα την ταυτότητα στα χέρια μου μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του τα αναλύσω όλα γιατί έτσι ήμουν και εγω και δεν με βοήθησε σχεδόν κανένας όποτε ας βοηθήσω εγω όσο μπορώ !
Κάνε τουλάχιστον έναν λογαριασμό στο forum για να μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου.

Καλημέρα θα ήθελα εγώ αλλά δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα
Καλησπέρα. Μήπως έβγαλες ρε συ Εύα καμία άκρη. Γιατί σκέφτομαι κι εγώ να φύγω. ΕΠΟΠ του 2021 είμαι. Ήδη δύο χρόνια μέσα+το 9μηνο φανταρικο. Υ. Γ: Από δικό μου έμαθα ότι φεύγεις και πριν την τριετία-τετραετια άμα θες χωρίς να περάσεις επιτροπή απαλλαγών. Αλλά επιστρέφεις δύο μισθούς. Έναν που προ-πληρωνεσαι + ακόμη έναν. Γτ κάνει περίπου 2-3 μήνες να βγει η παραίτηση.
Όχι ακόμα δεν έχω βγαλη άκρη δεν έχω κάνει κάποιο βήμα
Αλλά όποιος θέλει ας βοηθήσει παιδιά
Αναλυτικά τη διαδικασία
Επίσης μέχρι να βγει η απόλυση θα πηγαίνω κανονικά στη δουλειά; Με τις υπηρεσίες τι γίνεται εφόσον έχεις κριθεί ακατάλληλος; Τις κάνεις κανονικά όσο περιμένεις την απόλυση;
Αλλά όποιος θέλει ας βοηθήσει παιδιά
Αναλυτικά τη διαδικασία
Επίσης μέχρι να βγει η απόλυση θα πηγαίνω κανονικά στη δουλειά; Με τις υπηρεσίες τι γίνεται εφόσον έχεις κριθεί ακατάλληλος; Τις κάνεις κανονικά όσο περιμένεις την απόλυση;
Δεν ξέρω αυτό που είπε κάποιος για τους 2 μισθούς
Εγώ πέρασα επιτροπή που έβγαλε ι3 ακατάλληλο
Όσο περιμένω να πάρω ταυτότητα θα βάλω κανονικά όλες μου τις άδειες. Υπηρεσίες κάνω κανονικά ή απαγορεύεται; Αφού έχω βγει ακαταλληλος
Εγώ πέρασα επιτροπή που έβγαλε ι3 ακατάλληλο
Όσο περιμένω να πάρω ταυτότητα θα βάλω κανονικά όλες μου τις άδειες. Υπηρεσίες κάνω κανονικά ή απαγορεύεται; Αφού έχω βγει ακαταλληλος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης