Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Σεπτέμβρης όπως όλα δείχνουν! Άντε με το καλό!
Επιτέλους όλα πήραν το δρόμο τους…. Υπομονή 2 μήνες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εντωμεταξυ οι θεσεις για ΔΕ ηταν λιγοτερες απο 500.
Μηπως επειδη αυξήθηκαν του πολιτικου προσωπικου τις καναν 500 η παλι ανακρίβειες του workenter;
Μηπως επειδη αυξήθηκαν του πολιτικου προσωπικου τις καναν 500 η παλι ανακρίβειες του workenter;
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
Νομίζω εξαρχής ήταν 500 ΔΕ,30 ΠΕ και 70 ΤΕ Δεν πρέπει να άλλαξε κάτι απλά αυξήθηκαν κατά 50 του πολιτικού κλάδου.
-
- Συνταγματάρχης
Οντως κάπου το μπέρδεψα εγώ. Υπομονη διακοπες και τον Σεπτεμβρη στο stand-by!
πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστι, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Καλησπέρα σας παιδιά,
Ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την μοριοδοτηση στην δικαστικη αστυνομια.
Γνωριζει καποιος πως θα ειναι; Δηλαδη, ειδικες δναμεις, τριτεκνια, πτυχιο υπολογιστων ή προυπηρεσια κ. Τ. Λ.
Επίσης κατι τελευταιο,
Θελω την αποψη σας για τα παρακατω μορια που εχω προσωπικα, ωστε να δω περιπου αν εχω ελπιδες.
Πτυχίο ΑΕΙ :6,44 Ή Απολυτηριο Λυκειου :16,4
Αγγλικά :C1
H/Y :ECDL
Τριτεκνία
Ειδικες Δυναμεις
Εντοπιοτητα : Τρίκαλα
Διπλωμα : Μηχανη, Αυτοκινητο
Γνωριζει καποιος πως θα ειναι; Δηλαδη, ειδικες δναμεις, τριτεκνια, πτυχιο υπολογιστων ή προυπηρεσια κ. Τ. Λ.
Επίσης κατι τελευταιο,
Θελω την αποψη σας για τα παρακατω μορια που εχω προσωπικα, ωστε να δω περιπου αν εχω ελπιδες.
Τριτεκνία
Ειδικες Δυναμεις
Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν έχουν αναφέρει για κάποια μοριοδοτηση. Η επιλογή θα γίνει με αθλήματα, ψυχοτεχικα και γραπτές προφορικές εξετάσεις.
-
- Συνταγματάρχης
Δε θα εχει μοριοδοτηση διαδοχικά θα εχει γιατρους αθληματα ψυχοτεχνικα και οι επιτυχοντες αυτων θα περασουν στη δοκιμασία των γραπτών-προφορικών και βαση βαθμολογίας θα βγει ο πίνακας διορισθέντων.kpapageor έγραψε: Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:10 am Καλησπέρα σας παιδιά,
Επίσης κατι τελευταιο,
Τριτεκνία
Ειδικες Δυναμεις
Όπως ειπαν και τα παιδιά δεν υπάρχει μοριοδότηση εδώ σε εμάς εκατό φορες τα έχουμε αναλύσει. Στην δημοτική ομως θα σας είναι χρησιμα αυτά που έχετε.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
Όμως, πως μπορούμε να μάθουμε τις "συμμετοχές" είτε για ΠΕ είτε για ΔΕ σε μία περιοχή;
Διότι, από αυτήν την πληροφορία υπολογίζεις που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες για να μπείς.
Άραγε έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε τέτοιες πληροφορίες ιστορικού απο την ίδια την δημ. Αστυνομία Ή έστω την Περιφέρια?
Όμως, πως μπορούμε να μάθουμε τις "συμμετοχές" είτε για ΠΕ είτε για ΔΕ σε μία περιοχή;
Διότι, από αυτήν την πληροφορία υπολογίζεις που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες για να μπείς.
Άραγε έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε τέτοιες πληροφορίες ιστορικού απο την ίδια την δημ. Αστυνομία Ή έστω την Περιφέρια?
Νομίζω έχεις μπερδέψει τη δημοτική με τη δικαστική αστυνομία... Η δικαστική αστυνομία θα πάρει αρχικά Μονο Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Οι θέσεις για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ είναι συγκεκριμένες. Τώρα σχετικά με το που θα κατανεμηθούν είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε χωρίς καν να έχει βγει η προκυρηξη και να τρέξουν οι όλες διαδικασίες.
Το νήμα που πρέπει να απευθύνεσαι είναι της δημοτικής αστυνομίας πλέον. Με βάση τα λεγόμενα σου. Μη μπερδεύετε τις προκηρύξεις
Εμένα η απορία μου είναι άλλη, πώς γίνεται κάποια φροντιστήρια να έχουν ήδη ετοιμάσει πακέτα με τα μαθήματα που υποτίθεται θα εξεταστούμε; Αφού δεν έχει βγει προκήρυξη. Και είναι και πανάκριβα.
Το ΦΕΚ γράφει κάποια μαθήματα, που θα διδαχθούν. Μάλλον σε αυτά θα εξεταστούμε κιόλας. Τώρα τα φροντιστήρια, ψάχνουν για λαβράκια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες